Burtici fericite de septembrie-octombrie (217)
Raspunsuri - Pagina 3
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 uite ce am gasit pentru fetita Nelei ..www.bebemarket.ro/NOU-Jucarii-Tiny-Love/Prietena-fructa-Banana-Ana.html" target="_blank">pentru Ana Hai, copila cu parul balai! Anna!! Anna!!! Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
esti cea mai tare!
Multumesc mult de oferta! Dar ma gandeam sa mai comand cate ceva de acolo de pe site, asa ca n-are rost deranjul
38+ Alex - cumparaturi bebe
aidaciolac spune:
Haaaaai Adi
Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
raluk16 spune:
Merg si eu la tv si in patic. Tocmai se termina un film foarte nashpa pe hbo . Un copil e asa nervos ca i se naste o surioara, ca ajunge nu numai sa ii faca rau fetitei, dar inclusiv ii face rau mamei, isi omoara bunica, etc. Si ii pacaleste pe toti din jur sa creada ca parintii il abuzeaza . Mi se pare o situatie fara iesire, e ca un film de groaza trebuie neaparat sa imi gasesc o comedie...
Dar inainte de culcare un gand bun si o rugaciune pentru Adi
Hai Adi!!! Nastere usoara si bebe sanatos!
38+ Alex - cumparaturi bebe
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MangaGirl are icter..e portocaliu si stiu ca aici ei nu dau nimik. la voi a trecut de la sine? ca am citit ca un icter prelugit da tulburari nervoase. e vorba de ceva legat de bilirubina si nu stiu ce proces. stiu ca in romania ori ti-l pun la lampa, ori se da o cantitate infima de fenobarbital. |
eeeeei , pai uite ca asta este problema si la noi
in clinica ne-a intrebat daca noi parintii avem aceeasi grupa de sange (da avem) asta presupunand ca o sa faca un icter usor de cateva zile sau deloc.
Si in clinica a facut un icter usor ... care se pare ca nici acum nu a trecut , desi pediatra a zis ca e gata si ca nu vede nimic , dar stiti cum e lumina de bec ...
Si eu pentru ca sunt cu capul am zis luni (asa m-am sculat cu ) "vreau sa scap saptamana asta de toate suspiciunile ... asa ca am facut pt maine programare eco transfontanelar si am gasit sa il recolteze din degetel ca sa nu il mai chinuie la vena.
Si stupoare bilirubina care trebuie sa fie maxim 1 la Erik este 4,93 , (mai si trombocitele putin scazute , dar din cauza ca nu vad alte semne clinice o pun pe seama recoltarii ...)
Si ce sa ne facem cu birilubina asta avand in vedere ca copilul are deja 4 saptamani si clar da probleme mari la creier (nu vreau sa dezvolt ca imi vine rau...)
Tratamentul este fenobarbital (asta mai merge) + cortizon (care are niste efecte si cu care clar nu sunt de acord) , dar pana la tratament , primul lucru care trebuie rezolvat este sa ii intrerup alaptarea naturala CA IL INFESTEZ mama denaturata si infecta si infectata ce sunt
Acum intrebarea: CE DRAQ SA FAC?
... scuze de modul asta agresiv de a ma exprima , dar ...
Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
gegea spune:
Salut la ceas de noapte!
Felicitari tuturor proaspetelor mamici, sa va traiasca bebelusii si sa va implineasca!!!
Uof, e mult de cand nu am scris, as avea multe de spus...
Sunt obosita, insa de cateva nopti, mai stau treaza dupa ce adorm copilasii, sa mai fac si eu altceva, sa mai stau si eu singura, fara fundal plangacios sau strigate insistente. E frumos in 4, insa e si greu. Daca miercuri Daria mi s-a plans ca o doare gatul de parca ar fi mancat frunze (asa mi-a descris ea starea de rau), sambata dimineata, Filip avea nasul cu mucisori care ii ingreunau respiratia. La Daria am intervenit cu Imunorezistan si simptomele au disparut repede, dar cu bebe mic a trebuit sa mergem la pediatru. Oricum, trebuia sa ajungem si acolo, pt evaluarea lunara... Slava Domnului, si la el, se rezuma la nas cu mucisori transparenti, nimic altceva in rest. Va trece...
A luat in greutate 1.400 grame de cand am sosit acasa. Asta a fost un moment in care m-am simtit f bine, nu il mai cantarisem de la externare, il alaptez exclusiv si eram extrem de nerbadatoare sa aflu cum stam la capitolul asta, insa am primit si doua vesti neplacute, dar incerc sa raman optimista. La ochisorul drept, pare a fi o problema cu un canal infundat, daca nu se rezolva de la sine, trebuie intervenit, dupa 3 luni, iar la inimioara, dupa ce l-a ascultat vreo 10 minute, a auzit un suflu. Am auzit des mamici vorbind despre problema asta, e des intalnit, multe dispar in timp, e posibil nici sa nu fie si uite asa trebuie sa facem un drum pana la Iasi pt (sper) infirmare.
Desi Daria l-a primit f bine pe Filip si il iubeste enorm, totusi percepe schimbarea produsa in familia noastra si se comporta diferit, nu mai e asa linistita, se agita mult si cateodata vorbim cu ea, dar ea nici nu ne baga in seama. Imi e frica sa nu imi pierd prietena, noi ne intelegeam f bine, comunicarea era la indemana si aveam o relatie frumoasa, insa de ceva vreme multe s-au schimbat. Sper doar sa fie ceva care sa nu dureze, sa fie doar amprenta acomodarii la viata in 4.
Eu ma simt ok acum, insa cezariana asta nu a mai avut parfumul celei de data trecuta... Timp de 7 zile am avut o cefalee crunta, abia reuseam sa merg la toaleta (am avut sonda pana am ajuns in salon ), nu am putut tine bebelusul in brate, nu l-am putut schimba, noroc ca se poate alapta in pozitie culcat. Am nascut duminica si miercuri am venit acasa, insa eram varza... In masina, am stat pe scaunul din fata intins la maxim. Cred ca nu mai am curajul sa mai zic vreodata vorbe gen "vai de capul si de zilele mele" Hemoglobina a scazut la 8, dupa operatie, asta era tot ce mai lipsea. Noroc ca taietura nu mi-a dat de furca, in rest...
Filip isi pastreaza rutina din burtica si e taaaare somnoros, nici bine nu se trezeste ca trage reprize de cascat de parca a chefuit 3 zile si 3 nopti, ii place baita si masajul (cu ulei de masline) de dinainte, insa e jale la imbracat... doar el vrea sa doarma... Papa doar san, ii place si sa adoarma la san, suzeta nu il incanta deloc, are si colici si momente in care ne linistesc chestii gen foen, cantat, plimbat in brate/carucior, leganat usor si tot asa...
Aici, atmosfera e la fel faina, scrieti la fel de frumos si placut ochilor care va citesc.
ii transmit un gand bun lui Adi sa aiba nastere usoara si Filip pune o vorba buna la delicata Anna sa vina mai repede in brate la mami.
Va pup pe toate, in speranta ca mai apuc si vremuri in care sa scriu mai des.
Nastere usoara Adi!!!!
Geani, mamica unui carliontz pufos - Daria (03.04.05) si a unui bebelin scumpilin - Filip (30.08.2009)
Poze
devylla spune:
Buna dimineata,
A dat norocul peste noi...asa ca sa fie tacamul complet,sa bifez tot pe lisa.Au racit amandoua,azi noapte chin si lupte cu cea mare,sa bea putin sirop si sa ii aspir mucozitatile.Lacrimi,scandal ca nu vrea si tot asa.
Cea mica am aspirat-o la 3 ore si e binisor.
Noroc ca nu au febra!
Aici s-a facut brusc frig,pe maine asteptam taifunul...dar deja "ne atinge" asa usor si bate vantul si e racoare.Brrr.
devylla spune:
Aida am citit de ceva probleme pe care le ai cu bb Erik,dar nu profund.Insa ultimul mesaj l-am citit.Pai cu ce infestezi tu copilul?
Din ce am citit vad ca "vina" mamei ar fi daca are diabet zaharat,bolile endocrine.
Insa in cazul in care nu exista alta solutie decat renuntarea la alaptat,trebuie renuntat si il treci pe formula.Bine ca ai reusit si o luna sa il alaptezi,e f bine si asa,si-a luat o mare parte de imunitate.
Stai linistita ca multi bebei cresc si cu lapte praf si sunt sanatosi tun.Erika a mea de la 3 luni a baut exclusiv formula pt ca pierdusem laptele.