Burtici fericite de septembrie-octombrie (217)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Tot ma tin sa o intreb pe Nela (dar uit) daca Ana draguta mai are si alt nume...stiu ca oscilati la un moment dat;

Hai, copila cu parul balai! Anna!! Anna!!!

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

raluk Tu le pui pe hartie atat de frumos Eu mi-s mai din "topor" si n-am stiut cum sa explicitez faptul ca al nostru creiers lucreaza si subconstient/inconstient. Asa ca e posibil unele simptome sa fie induse. Nici eu nu ma astept sa nasc acum...dar de ieri ti-am spus...am si eu contractii Chiar le simt, le vad!!! Si-s constienta ca de fapt asa am fost dintotdeauna...
Cu "abundenta"...nu'sh ce sa zic...ca la mine locul este neexploatat medical. Iti dai seama ca daca maine ma scormoneste pe-acolo putin...claaaar, o sa am ca si tine!!
A nu se intelege ca la tine este ceva in neordine!!! Din contra. Stii ca te iubesc din tot sufletul meu doar ca mintii mele nu-i pot pune lesa.
M-am uitat ca avem cam acelasi DPN si clar...mintea mea lucreaza in paralel cu simptomele tale!
P.S. Mi-am verificat pana si lactatia...dar deocamdata nu-i. O tot astept

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 37+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

38+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Dana daca tot ai vrut control si n-ai avut parte (oricum, super finut doctorul tau cu "necajitul" ), eu zic sa-l pui pe Grig la treaba! Sunt sigura ca va fi mai finut decat doctorul!!! Si prostaglandinele alea care inmoaie colul... incep sa sper sa prind si eu ocazia, ca poate si nasterea decurge mai repede cu un col pregatit!

Ia zi, la care ramanem? pompa manuala sau electrica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

raportam si noi o zi minunata cu 2 reprize de iesit afara la plimbarica. Acum am stat 3 ore!! Si... ne-am intalnit cu mimikutza si gemenii SUPERBI . Fetelor, sunt o minunatie de copilasi dragii de ei (chiar daca Matei a fost putin marait )

HAI ADI!!!

Nastere usoara si bebe PERFECT!!!

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

cris, bine ai revenit, fericito . Cand imi cunosc si eu nora ??

Dana, cand facem galerie deci?

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Moni ce ma bucur!!! Sa aveti numai zile bune si de acum inainte!

N-ati facut poze la mini-intalnirea asta?

Mergi la inceput

raluk...sa vedem daca ne iese ceva in seara asta..
cat despre pompa..eu cred ca raman la Nuk manuala; sper ca fetita sa invete repede meseria si sa nu am nevoie de pompa decat ocazional..inca nu am achizitionat-o, dar am ochit-o in cateva farmacii; tu, te-ai decis sau mai tatonezi terenul?

Monica sa va fie de bine plimbarea! chiar asa, pozute avem?

as vrea sa ma uit la tv, dar nu-i nimic care sa merite..am butonat telecomanda vreo 20 min..grig trebuie sa-si termine niste chestii pentru serviciu..deci, este clara treaba!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

raluk...sa vedem daca ne iese ceva in seara asta..
cat despre pompa..eu cred ca raman la Nuk manuala; sper ca fetita sa invete repede meseria si sa nu am nevoie de pompa decat ocazional..inca nu am achizitionat-o, dar am ochit-o in cateva farmacii; tu, te-ai decis sau mai tatonezi terenul?

Monica sa va fie de bine plimbarea! chiar asa, pozute avem?

as vrea sa ma uit la tv, dar nu-i nimic care sa merite..am butonat telecomanda vreo 20 min..grig trebuie sa-si termine niste chestii pentru serviciu..deci, este clara treaba!

Thank God I'm a woman!

of, si serviciul asta... nu-l poate lasa pentru "dupa", ca poate pe atunci gasesti si tu ceva la tv

Si eu eram fixata pe nuk. Si parca mai mult pe manuala, tot in speranta sa nu am de dat cu bibe in mod constant laptic muls, deci doar pentru situatii de urgenta, ori ca nu am laptic destul, ori ca am prea mult. Adica eram mai mult pe manuala si din cauza banilor, daca nu voi avea nevoie de ea parca nu-mi voi da atata capul de pereti .

Eu in oras nu am gasit deloc nuk. Asa ca m-am uitat pe net si am gasit un site al celor care importa la noi nuk si tigex. Si ma gandeam sa-mi comand de acolo, si sa iau si recipientele alea de tinut la congelator, daca totusi imi trebuie. De www.bebemarket.ro/" target="_blank">aici. Si am mai gasit pe site-ul asta un higrometru (de masurat umiditatea din camera foarte ieftin, ca e mecanic, nu electric. E 29 ron si in rest in oras si pe net am gasit doar peste un milion. Stiu ca la bebei trebuie sa le faci putina umezeala daca sunt mucosi , dar eu mai mult vreau sa stiu daca nu mergem in extrema cealalta, ca iarna cam avem probleme cu umezeala (de cand cu termopanele...).

Mergi la inceput

Raluk acum ma uit pe site-ul acela..
deci tot pe Nuk manuala..eu sa stii ca am vb serios cu faptul ca o pot lua eu pentru tine de aici si sa o trimit la BM prin niste prieteni..cu drag! si nu este nici un deranj!! am ochit-o in 3 farmacii..2 sunt in centru, una chiar in cartierul meu;

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

uite ce am gasit pentru fetita Nelei ..www.bebemarket.ro/NOU-Jucarii-Tiny-Love/Prietena-fructa-Banana-Ana.html" target="_blank">pentru Ana

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput