Burtici fericite de septembrie-octombrie (217)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

cateva pozute ..

anna sophia

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

wow, ce frumusete aveti voi acolo!!
Sa fie sanatoasa!! Asteptam sa ne povestesti cum este viata in 4

angelli deci asa...se tipa, se tavaleste pe jos, se isterizeaza... Si la voi anestezistul are program intrerupt/fractionat??? Bine macar ca a trecut. Ma pregatesc si eu de acelasi tratament
Intre timp imi fac curaj

Venit-am si noi de la minunatul control. Ce monitorizare?? Ce verificari?? NIMIC!! Eco si control. Bebe este bine, avem 3450 gr, dezvoltat ca pentru 38 sapt, BCF=129 bpm. Partea buna este ca bebe are confort sporit, partea proasta e ca mai trebuie copt.
Urmatoarea intalnire...pe 19 oct si vedem atunci ce mai este de facut.
Placenta este normala, nici urma de calculi, lichid amniotic in cantitate normala iar bebe nu are nicio suferinta deocamdata.
La cum se prezinta situiatia la noi...dr mi-a dat de inteles ca sunt predispusa la depasit termenul
Inca o veste proastra pentru mine...trebuie repaus pentru piciorul tratat cu varza...sa nu carecumva sa fac varice sau vreo tromboflebita. Cum sa stau linistita cand Andra face cu noi alergare usoara???

O asteptam si pe Suede sa se intoarca de la control.

Dilema: am fost azi sa caut ceai de frunze de zmeu. Plafarurile mi-au oferit ceai de zmeur.
Intrebare: este unul si acelasi lucru??

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 37+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Ola fetili meli frumuseli!

Felicitåri Adimercedes!!Bun venit pe lume bebe Adam Joshua!Så fii sånåtos si påpåcios!Recuperare rapidå si te asteptåm cu drag ..poate si niste pozici

Ellenunta vazut piticoteca ta ..Ai 2 frumuseti ce mai..Eva e superba si bucalata Anna e scumpå foc..Så va tråiasca så fie sånåtoase si så fiti fericiti..

Raluk weiiiiiiiiiiiiiii dar tu nu ai o vergetura nik parca ai fi in filme si ti s-a atasat cea mai perfectå burticutzå..Esti superba.. få-ti cat mai multe poze din toate unghiurile ca tare esti frumusicå..Ptui ptui så nu te deochi

Manga cat ma bucur ca totul e oki si nu dai semne deloc de stres si altele..si asa de mult am asteptat så scrii randurile astea de fapt am asteptat så ai piciul in brate... Si de faza cu usturatul la pipi..Nici eu nu m.am rupt tare decat nitel dar de plesnit nitel tot ai plesnit si de aia te usturå..va dura putin si va trece nu vei mai simti discomfortul asta..

Andrecluj uite cum a mai trecut o såpt..uite as avor trece si celelate una-douå..

Despre noi:

Azi am fost la controlul de 2 luni cu Bruce..Declar båietel sånåtos tun..5900 gr si 62 de cm la 7 såptamani si 5 zile..decat la ochisori nu am scåpat de urdori dar parca da semne så mai scada in intensitate si poate nu mai punem piciaturi cu antibiotic..vom vedea..

A inceput piticul meu så rada si in hohote..Nu reusesc så il prind deloc la poze..rade acum cand ii schimb papmpersul mereu..nu stiu ce vede el acolo in baie..rade la faiantå

Mie mi-a venit menstruatia..Cica am intrat iar in ''randul oamenilor''

Vå pupicesc si så stiti ca va citesc fie noapte fie zi..ca doar na tre så fac ceva cat papå grasunul meu..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29Andrecluj uite cum a mai trecut o såpt..uite as avor trece si celelate una-douå..
Putwm pune sase - sapte in loc de una - doua? Te rog eu. 31+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Raluk, ai o burtica frumoasa foc!

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29
Andrecluj uite cum a mai trecut o såpt..uite as avor trece si celelate una-douå..

Putwm pune sase - sapte in loc de una - doua? Te rog eu.

31+ Chiara Ada

Scumpa de ea eu am vrut så zic una-douå=rapid.scuze

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Aida, ce-ai facut azi?Ce-au zis medicii?

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

fetelor,m-am intors de la doc,vroia sa ma interneze miine,pina la urma,ca sa ma impartasesc,am lasat-o pe vineri,cind e de garda.Sa dea Domnul sa pot rezista pina atunci,ca am dureri,stau la pat .Doamne Ajuta sa nu ma ia nascutul pina atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29Scumpa de ea eu am vrut så zic una-douå=rapid.scuze
Huh (emoticon care se sterge pe frunte). M-am mai linistit. 31+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

vineri dimineata,la 8,prezentarea direct pentru cezariana.Doamne-AJUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Unombun Doamne ajuta!
Tinem pumnii sa fie totul bine!!!

Ellenuta bine ai revenit acasa! si Anna este o draguta bucalata

Liliacule deci ne luam de manuta!! eu zic sa incepi de pe acum saritul pe minge ..sper sa fie ok piciorusul acela;
iulika felicitari pentru vestile bune!! si zici ca puiul rade deja in hohote...trebuie sa fie super dragalas!

Hai, copila cu parul balai! Anna!! Anna!!!

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput