Burtici fericite de septembrie-octombrie (217)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
cateva pozute ..
anna sophia
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
suede spune:
Va las..plecam la control...
Elleam vazut pozele cu Anna...ce falcute are si ce tati mandru
Vorbim mai tarziu!37+
Mihnea Costin
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Cat esti de draguta, mamica de cateva zile si te gandesti la altii! Multumesc de intrebare, de m-ar vedea cineva ar rade cu lacrimi. Stau cocotata in pat ca e plecat medicul meu si mi-e frica, plus ca la noi la odisee se naste un bebelus pe zi. Iau notite de la voi si incerc sa-mi omor timpul sa treaca macar 32 de saptamani sa apuc. Fetelor, eu imi fac griji pentru Lucia , voi nu? Absenteaza de prea mult timp. ![]() ![]() |
Andre ti-am zis, tu ajungi ca multe dintre noi, carora ne-a fost frica de prematuritate si acum ne gandim ce am putea face sa nastem
![](pupic.gif)
Si eu m-am gandit azi toata ziua la Lucia. Sper ca nu e baby blues-ul, sper ca sunt iar probleme cu netul.
Si sunt foarte curioasa de previziunile tale, abia astept ziua de maine sa vedem
![](punk.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
raluk16 spune:
Dana sa stii ca eu abia am implinit 38 si deja ma streseaza lumea cu telefoane zilnice . De parca daca as fi nascut as fi avut timp si chef de telefoane... E foarte enervant...
Maria ma bucur mult ca a fost asa frumos acolo la spital! (ce-mi faci pofta de gazul ala de nascut zambind... ). Aici sunt pozicile. Cu buricul incearca sa-l tii cat de mult la aer, asa am citit. Sa rulezi scutecul pe sub el.
Liliana deci cu oglinda in vana
. Abia astept sa vad cu ce vesti bune vii de la medic!
Elle bine ati venit acasa . Ce ma bucur ca totul e bine la voi!!! Abia asteptam povestea!
Ce tatic mandru
cu grasunica in brate! E mare si frumoasa si are niste obrajori
!
38+
Alex - cumparaturi bebe
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16Andre ti-am zis, tu ajungi ca multe dintre noi, carora ne-a fost frica de prematuritate si acum ne gandim ce am putea face sa nastem ![]() |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
angelli spune:
Hello, aterizat si noi cu tot cu brotacel.Am venit marti acasa pe motiv de icter mai accentuat, altfel ieseam luni,nu mai rezistam, imi venea sa iau bebe sub brat si sa fug.Naterea ce sa spun, fara epidurala ca nu a venit anestezistul care intra la 13.00.Nasol.Am tipat dupa whisky, gaze, droguri ce stiu ei ca eu fara epi nu nasc, plec acasa! Dar am rezistat eroic!Spuneau niste fete care au nascut odata cu mine ca la un moment dat eram pe jos langa pat dar de fapt incercam pozitii de calmare a durerilor.Eram 6 gravidute care vociferam de la gemete timide pana la strigate alto.Sunt nebune si femeile care nasc si personalul care lucreaza acolo, in urlete zi de zi.
Brotacelul e cuminte dar nu imi fac iluzii, in 2 sapt incepe circul.
Felicit din suflet pe toate mamicile si sper sa apuc sa citesc din u urma anul acesta!
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui Ellenuta cateva pozute .. anna sophia Elena, mami de ![]() ![]() ![]() www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete ![]() |
oi, oi, oi ce bblina bucalata si frumoasa. sa va traiasca, sa va bucurati de ea.
MangaGirl
![](hi.gif)
![](punk.gif)
![](la revedere.gif)
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui raluk16 Dana sa stii ca eu abia am implinit 38 si deja ma streseaza lumea cu telefoane zilnice ![]() Maria ma bucur mult ca a fost asa frumos acolo la spital! (ce-mi faci pofta de gazul ala de nascut zambind... ![]() Liliana deci cu oglinda in vana ![]() ![]() Elle bine ati venit acasa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pai doamna, numai burta e de dvs.
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
MangaGirl
![](hi.gif)
![](punk.gif)
![](la revedere.gif)
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
alex25 spune:
Fetele cu experienta, ajutati-ma si pe mine intr-o problema, va rog.
Astazi am observat ca am un san mai mare si un pic mai dureros, am facut proba suptului si daca din cel normal a scos 40ml, din cel care mi se parea mie aiurea nu a scos nimic - am incercat si cu pompa, nici cu aia nu ma descurc minunat ca abia ieri am cumparat-o, ce ma fac??? Daca strang cu mana, nu iese aproape nimic din san si incepe sa ma doara...HELP!
-----------------------------------------------------------------
Aexandra fericita de
ALESSIA ZEINA
POZE
Fragutza spune:
citat din mesajul lui alex25 Fetele cu experienta, ajutati-ma si pe mine intr-o problema, va rog. ![]() Astazi am observat ca am un san mai mare si un pic mai dureros, am facut proba suptului si daca din cel normal a scos 40ml, din cel care mi se parea mie aiurea nu a scos nimic - am incercat si cu pompa, nici cu aia nu ma descurc minunat ca abia ieri am cumparat-o, ce ma fac??? Daca strang cu mana, nu iese aproape nimic din san si incepe sa ma doara...HELP! ![]() ----------------------------------------------------------------- Aexandra ![]() ![]() ![]() POZE |
Alex, tine un pic dusul cu apa calduta pe el si apoi incearcasa pui pe baby la san sau incearca cu pompa. Sunt ceva noduli pe san?
Baby
![](mamica.gif)