PRIETENE FARA TITLU (51)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LILI da-l incolo de socru sonat,atata poate,n-are rost sa te enervezi de pomana.
Diana a inceput si ea de ceva vremne sa numere de la 10 incolo,dar fara sa o puna sau sa o invete nimeni,asa ca le zice ceva de genul: 1 ... 10,11,12,15,17 ... Nu m-am gandit sa o invat,de fapt n-am avut timp si chef ,ca eu as invata-o direct principiul si atunci ar stii direct si pana la 100 si mai mult.
De exemplu la ora asta coafeaza papusa si nici eu nu pot face cine stie ce,ca Tudor e pe adormite si tot mai scanceste,deci mai manevrez caruciorul.Am pus si sonor la PC cu apa care curge ca sa il anihilez mai repede
Cu jucatul cu fetitele: pai el are preocupari mai de fetite,ca majoritatea baietilor prefera sa alerge,sa se imbranceasca,eventual sa se joace doar cu masinute si cuburi de construit.Deci nu te mira daca prefera compania fetitelor.Si Diana are un baietel cu care se joaca tare mult la gradinita.
Ai de capul meu ce nervoasa e Diana,ca "ii caca Giulia" ca nu sta sa ii faca freza ... a dat cu ea de pat Si de nervi a incurcat si numele, ca asta e papusa Clara nu Giulia

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

LILI pai atunci si Diana mea ar fi de grupa mica ... eu zic ca mai degraba-s ei de grupa mijlocie,nu conteaza varsta ci cum se descurca la diverse.Scoate tu limbajul din schema si o sa vezi ca cel mai probabil Nicolas "le da clasa" la multi din colegii mai mari decat el.
Si Diana e printre cei mai mici din grupa ei.Se vede asta si la inaltime,dar si la limbaj, in principal in comparatie cu fetele cu cca un an mai mare decat ea.Se observa clar ca-s mai mari pentru ca vorbesc mai bine decat Diana mea (am auzit eu vreo doua vorbind ),vreau sa zic mai corect din punct de vedere gramatical,ca in rest sta destul de bine si ea.Dar la restul activitatilor,e la nivelul lor si Diana,ba chiar mai buna decat multe ... la pasiunea ei desenul

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Al meu e exilat in camera lui ca atat s-a frichinit pe langa o vaza cu flori si le-a pipait pe boboci ca nu au inflorit pana a varsat apa pe covor. Asa ca eu am urlat isterica la el si l-am pus pe directia dormitor. Nu-i bai ca deja a uitat ce a facut si ce i-am urlat eu ca deja e prins in jocul lui cu jucarii.
Sa stii ca a inceput sa se mai joace si el cu masinile... chiar de vreo cateva zile le insira pe toate in jurul covorului ...una dupa alta... si-apoi cica incepe cursa... implicit tamponarile...deci incepe sa se comporte ca un baiat. Cat despre alergaturi... e mare atlet..deh o mosteni-o pe ma-sa e normal...cu sariturile nu prea le are ca-i cam fricos.
Deci si Diana e nervoasa pe papusa... zici ca da cu ea cu capul de pat... deci si fetitele se joaca violent.
Spor la adormit bebelinul cel frumos. Dar nu-i cam devreme? Ma gandesc ca daca se trezeste peste noapte.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

PASTE 2007
IARNA 2006

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

LILI stai ca nu e adormit "de noapte",daca doarme vreo ora e super,ca pe la 21,30-22 ii fac baia si abia pe la 23 il pun la nani de noapte odata cu Diana.Dar parca vad ca in jumate de ora e sus,mai ales la cat tranteste Diana prin zona.
Diana mea se joaca cu masinutele ca fetitele,adica le-a facut garaj din cuburi si a urcat in fiecare cate un omulet,dar ... NU LE PLIMBA DELOC,PRECUM BAIETII.De ciocnit nici atat deci.
In schimb se joaca cam cu tot ce se joaca fetitele,poate mai putin cu papusi-printese.Pe primul loc la papusi e coafatul,apoi papusile bebe cu imbracat dezbracat si urmeaza restul: de-a bucatareasa,doctorita,gospodina (calcat,curatenie). Totusi daca ar fi sa fac o ierarhie cel mai mult prefera sa deseneze/coloreze/picteze,sa construiasca din cuburile din lemn,sa taie/lipeasca,sa se joace cu plastelina ... deci chestii din astea mai "tehnice" .

Acum i-a pus taica-su desene cu Heidi,de ea am "scapat" o vreme,dar Tudor inca doarme iepureste rau,n-a facut azi kk inca si se tot screme Deci tot la manevrat caruciorul sunt,azi cred ca bat recordul la mesaje

Mergi la inceput

La noi e facuta grupa din copii nascuti in intervalul iunie 2005-febr. 2006.La inaltime... al meu cred ca e aproape cel mai inalt. O singura fetita se remarca prin gabarit si inaltime... adica e dubla ca volum decat Nicolas si inalta cam cu juma de cap

PASTE 2007
IARNA 2006

Mergi la inceput

La Diana i-au luat toamna trecuta intre 2 ani jumate si 4 ani jumate,dar majoritatea aveau cca 3 ani.Diana avea 2 ani si 8 luni.
La ei e un baiat mai inalt cu un cap decat toti si gras tare ,iar Diana chiar mi-a zis saptamana trecuta ca ... e puturos si ca nu raspunde nimic la lectii Ca doamna Lenua l-a "facut" puturos ,am anchetat-o un pic de unde a scos epitetul.Stiu de cine e vorba,ca l-am remarcat ca la toate cele trei serbari: plangea de mama focului

A si ca ziceai de complexat,n-am avut alte picturi la indemana,ce sa ii arat si eu ca sa aiba o idee?
Merg sa hranesc strumful ca a inceput cu "aueee" ,de unde atata somn? Revin io in vreo 15-20 de minute.

Mergi la inceput

Lasa mai ca nici Nicolas nu coafeaza papusile...dar le plimba cu caruciorul... vai ce fericit a fost in ziua in care a reusit sa plimbe si el papusile la gradi...ca nu vroiau fetitele sa i le dea si lui.In schimb ma pandeste pe mine cand plecam de-acasa sa ma fardeze...ma da cu ruj si ma face pe pleoape cu fard... iti dai seama cum arat.
Al meu "cocoleaza"=coloraza uneori de ma ia durerea de cap...ca nu are rabdare si baga niste mazgaleli si imi zice "eu nu bapacesc"=depasesc. Chiar am vazut dif. intre copii si la colorat... cei mai mari au colorat frumos..cu cate o culoare fiecare parte din personaj/obiect ....al meu si multi alti au amestecat culorile intr-un desen... Oricum erau desene mai dezordonate decat al lui Nicolas asa ca nu m-am ingrijorat prea tare de opera lui. Merg la dush si sa ma tolanesc ca azi n-am dormit deloc...asta mic iar isi mareste spatiul si simt ca-mi pocneste burta..plus ca imi da niste pumni finuti....Azi am primit un aparat de ascultat bebe in burtica... si sa-i pun si muzica ca asculte el... n-am apucat sa il studiez dar il pun pe husband sa-si faca datoria.

Astery pe unde esti? Mai bagi si tu o faza funny cu babele din bloc, ceva?Sau cu domnul cel gomos?
Noapte buna.... si pe maine.

PASTE 2007
IARNA 2006

Mergi la inceput

LILI aoleu pai il faci pe Nicolas d-ala ce machiaza vedetele , cum naiba le zice ca am un lapsus? De plimbat papusile cu caruciorul sa stii ca tuturor baieteilor le plac! La desenat sa te uiti tu la diferenta dintre primele desene din toamna asta si cum vor arata la primavara-vara! Sa vezi cat vor evolua dupa ce exerseaza zilnic la gradinita!
Am facut subiect nou:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143959
Acum merg sa pregatesc baia sa se balaceasca Diana.Tudor e hranit cat de cat,acum se holbeaza la omida

Mergi la inceput