PRIETENE FARA TITLU (51)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID cum ai dormit? Nu am pomenit nimic de desen,ci doar de o vila ce seamana cu Coloseumul Dar e din cuburi Cu dormitul pe-o parte n-am rezolvat nimic.Adoarme sau pe burta in carucior si fatzait bine,sau cu fatza in sus hipnotizat de carusel sau motzoneii de la bouncer.Sau la tzatza evident ... dar daca il pun jos inainte de a adormi bustean,tot acolo-s.Si sa astept pana adoarme bustean,ar trebui sa stau cu el agatat de mine vreo ora
Deci si voi mai jucati Nu te supara frate! Nu s-a plictisit inca? Diana voia sa ne jucam si celelalte jocuri (sunt 6 in set) dar i-am zis ca-s prea grele inca - sunt cu numere pana la 70 parca.Plus moara.Nu stiu daca sa ma pun sa ii explic de-acum,mi-e cam lene sincer.Si in plus daca nu intelege si ii zic ca nu e bine cum face,numai se enerveaza grozav O fi si asta semn de ambitie?
Am mai tot cautat puzzle cu harta pamantului,mai sunt cateva modele dragute dar cam scumpe 30-40 lei (comparativ cu 11-12 lei un puzzle de 100 cum am comandat eu).Unul e mai lejer cu doar 33 bucati parca si altul cu 200! Asta din urma poate ar fi ok pentru Diana ta daca ii place atat! Am citit ca printre beneficiile puzzle-lor e unul care ma intereseaza: rabdarea! Cum Diana mea e nerabdatoare rau ca si mine in general ,puzzle cu multe bucati ar ajuta-o sa se mai tempereze.Printre altele am citit ca sunt mai buni la puzzle cei care au abilitati de genul vizual,sau cum naiba sa ma exprim,dar intelegeti voi ...
M-a si sunat o tipa,miercuri vine comanda deja.Deci numai bine o sa ii dau un puzzle de 100 cadou pentru cumintenia de saptamana asta -sper O sa ma chinuie pe mine oleaca,parca o si aud "maaamiii haaai ca nu stiu !" dar,ma sacrific .Oricum prefer sa fac puzzle totusi decat sa joc la nesfarsit Nu te supara frate
Iar s-a trezit si maraie Tudor
revin ...

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Gata am revenit,l-am hranit dar tot nu tace,acum e in bouncer cu ochii la omida si il leagan cu piciorul.Cum ma opresc,cum incepe sa se agite el sa isi faca "vant" ,dar mai si chitzaie de zor la ea Cred ca am si io o problema la cap ca vreau doar liniste ... Dar se pare ca si dumnealui o fi vorbaret precum sora-sa,o fi cam jale peste vreo doi ani cred.
BRANDUSA aoleu,si-a tras Razvi TV pe el? Cu wc e super,probabil cum o vede pe Ana.Imi pare rau ca tot din boli in boli o tineti.Acum de la ce-o fi,de la frigul din casa sau de la virusii de la gradi? Ca macar de poluarea din Bucuresti ati scapat! Ca ziceai ca asta a fost un motiv al imbolnavirilor. Tu cum mai stai cu kilele?
DENISA ce nu mai zici nimic mai? Cum e cu Alex,ai primit rezultatele?
ASTERY unde ati fost ieri si ce-i cu Bentley ala? E al vostru?
URSULINA vad ca si altele considera exagerat ce va cer alea voua.Cand v-au zis la sedinta nu a comentat nimeni dintre parinti?

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

Mergi la inceput

A si ca ziceati de pantaloni intorsi ... pai au sanse sa ii ramana mici Ca nu ies io din casa pe asa vreme,darmite sa il scot pe el! Urasc ploaia si frigul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Hello la ceas de seara .
Moni, sa nu uit, nu-i ma al nostru Bentley-ul ala, doar n-am innebunit... are volan pe dreapta, mori de ras ce interior are, e din 1957, putin mai mic decat barbatu'meu . Este al proprietarului restaurantului unde am mancat ieri (maaare eveniment, mai ales ca am mers si cu "greu' mic" dupa noi, si chiar a stat cumintel in restaurant, a si mancat, de fapt ati vazutara din poze ... deci nenea cu resto are un hobby la masini veeechi, habar n-am ce face cu ele, poate doar poze cu clientii.

De azi am mers la gradi, sa vedem cat ne tine .
La 11.30 am fost din nou la gradi (Razvan: mamica meaaaaaa!!! ) sa pozez toti copiii, sa-i punem in niste rame foto in forma de floare, din lemn, ca pe ei ii cheama GRUPA FLORILOR STEP BY STEP, nah. Nu erau decat 23 de copii, am pozat ce-am putut, pe toti, dar saracii aveau niste fetze speriate de bombeeee. Pai daca va arat poza cu fii-miu, lesinati instant. De ras . A iesit aiurea rau de tot , are niste obraji enormi.
Frunza Danei e bolnavioara, am vorbit azi cu ea la telefon, negasind-o pe Roxana la gradi, am banuit eu ceva. Are laringita, dar nu forma subglotica, deci e bine, scapa repede.
De dormit a dormit "putin" la gradi, mai exact deloc, zic eu, deci deseara, la 20.45 baie si somn, daca nu chiar mai devreme.
Azi am mai tras o tura de gogosi, dar nu-s multumita... mai fac o pauza dupa astea.
In rest... oboseala muulta, griji diverse ...
De la 19.00 la 20.00 avem lectii, poate mai filmez ceva.
Mai revin, da' sa-mi mai limpezesc mintile putin...

Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Salutare!

Ursulino, dar nu stie sa inoate Ioana!!! Si ii pun colac pentru ca asa pun la toti incepatorii. Ma bucur totusi ca nu s-a speriat si nu ii este frica de apa.
Se pare ca si la gradinitele de stat aveti de cotizat angro lunar pentru servetele, servetele umede, sapun lichid, prosoape, hartie igienica. Am facut eu socoteala si este cam 50 ron lunar. Ca sa nu mai pomenesc despre faptul ca la cele cu program prelungit trebuie platita si o taxa. Plus rechizitele...Pai cam ajungeti la banii pe care-i platesc si eu.
Ioana merge la inot la Palatul copiilor, adica la stat, acolo unde a facut si Robert o multime de ani sportul acesta. Gratie acestui fapt nici nu trebuie sa platim vreo taxa, ca ar fi costat 150 ron 10 sedinte. Ei ii place tare mult dar eu sunt cam cu sufletul la gura si nu ca s-ar inneca ci ca ar raci!!! Poate anul asta va merge doar facultativ, cel putin acum iarna dar incepand de la 5 ani cu ajutorul lui Dumnezeu va face de performanta. Cel putin pentru o perioada. Nu tin sa ajunga la olimpiada dar tare mi-as dori sa-si cladeasca un pic corpul cu ajutorul acestui sport complex si complet.
Monica, ce zici tu de undite si alte cele... Cred ca m-am chinuit in fel si chip sa-l tin pe olita. Chastia este ca nu vrea sa faca si kk, face doar pisu. II tot dau pauze si o luam de la capat, vad ca degeaba deocamdata.
La FTK ii place Ioanei dar nu este innebunita. Ar prefera sa mergem oriunde in alta parte(in afara de acasa si de gradi) Acolo raspunde, este cat de cat atenta dar rezista cam 1h.30min si dupa aceea iese din sala si gata trebuie sa plecam ca ea nu mai vrea inauntru. Nu prea are rabdare, ar vrea ca numai ea sa fie intrebata, sa fie numai ea scoasa pe la tabla, sa fie ea aleasa pentru nu stiu ce roluri si daca nu se intampla asa cum vrea ea isi pierde interesul. Chestia este ca acum fac si ceva dragut. Teatru, film, arta conversatiei, etc.

Revin in 2 min sper. ma preseaza Rares sa-i pun un filmelet. Ioana a acaparat laptopul lui Robert...

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Ei buna seara.Hop si io.Am apucat in sfarsit sa manevrez ceva pe la dulapurile de haine,ca vreo jumate de ora a stat Tudor in patut cu caruselul si urmatoarea jumate de ora a dormit ,ametit de el
Acum pe Tudor l-am plasat la Ghita si astept sa apara Diana ca la 21 pleaca frate-meu la fotbal (de sala) si o aduce el cu masina pana aici. Sper ca s-a dezlantuit ca lumea la ai mei,deci o fi mai calma pe-acasa.Din pacate chiuie Tudor de numa' ca nici acum n-a produs nimic Poate il apuca kk-reala cand i-o auzi vocea sora-sii ...

ASTERY deci asa cu masinocul ala,chiar e carghioasa rau! Cum a fost la lectii azi? Imi pare rau de Roxanica,e a doua raceala la ea de cand a inceput gradi ...
DANIELA pai chiar e ieftin inotul acolo la voi! O idee buna cu inotul la palatul copiilor daca e gratis,trebuie sa vad daca nu au si la noi Doar ca Diana mea nu e atat de aventuroasa in apa. Gradi voastra parca e jumi-juma adica si de stat si privata,nu? La noi la program prelungit ne costa lunar 150 lei mancarea,cca 10 lei maxim mat.de curatenie,5 lei apa plata.Si daca impart cei 150 lei pentru rechizite + 50 pentru inscriere = 200 lei la cate luni sunt la gradi,se mai aduna 20 de lei.Mai adaug engleza + sportul 8+8 lei si teatrul de papusi 5 lei.Deci iesim la 206 lei pe luna.Ma rog,cum mai lipseste poate nu se ajunge la atat,dar completam cu banii de cadouri pentru educatoare la Craciun,Paste etc. Mie mi se pare o cuma super ok 200 lei pe luna si e "all inclusive" asta
Revin ca Ghita rade cu lacrimi de Tudor,trebuie sa filmez ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Monica sa stii ca ai dreptate cu obositul. Sa stii ca ii solicita destul de mult o activitate extra. Din acest motiv cam stau pe ganduri daca o sa o mai duc la FTK. Pe de alta parte nemaiiesind pe afar la fel de mult ma trezesc seara ca are atat de multa energie ca ma omoara pe mine si mobilele prin casa. Singurul lucru care ii potoleste este tv-ul si calculatorul si chiar nu-mi place sa profit de mijloacele astea moderne de indobitocire.
Ingrid, nu prea mai sunt pusa la punc...cred ca mergi la job de nu mai ai timp. La FTK este vb doar de o sedinta pe saptamana care tine 2 ore si este dupa ora 17.
Nici nu aveam de gand sa-l dau pe Rares la gradi. Ar teroriza pe toata lumea pe acolo. Mai bine ca mai scapa un pic de el Ioana. Despre raceli ce sa-ti spun, sunt patita. Ioana a mers doar 3 saptamani la gradi anul trecut si cu pauza de cate 2 saptamani intre si am ajuns la pneumonie intr-un final de noiembrie. N-am avut pana cum norocul sau fericirea sa fie unul bonlav si celalalt nu! Cum prinde unul ceva cum o da mai departe.
Am inteles ca esti racita rau. sa te faci bine repejor. N-am fost niciodata racita rau!! Deci habar nu am ce-i aia febra sau tuse...sau durere in gat. Sper sa nu aflu!
Cred ca Diana este din ce in ce4 mai desteapta. Bravo ei si bravo tie. O sa ma bag si eu sa vad desenele alea...si ce alte poze si filme oi mai gasi.
Bee, cred ca iti este tare tare greu. Este bine ca are cine te ajuta ca singurica ar fi fost imposibil dupa parerea mea. Imi pare rau ca ii ai asa bolnaviori. Oare de ce fac febra sub antibioric? In mod normal ar fi trebuit sa cedeze dupa a doua doza. Ce antibiotic le dai?

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

DANIELA dar nu au si pauze la chestia aia? Si cat tine? Eu zic ca e ok ca rezista si o ora jumate,avand in vedere ca ea nu e obisnuita cu gradinita de exemplu.Ca doar abia a inceput si sta doar patru ore parca,nu?

Ghita chinuie copilu' cu omida aia, pedaleaza Tudor in disperare.Dar se pare ca ii place,ca acum a incercat sa il ia in brate si da-i si plange! Asa ca a reinceput cu omida,iar Tudor s-a calmat si a reinceput si el gimnastica
http://www.dropshots.com/monica70#date/2009-10-19/20:10:32

Mergi la inceput

DANIELA am scris deodata.Daca e doar odata pe saptamana nu e mult.Dar daca mai adaugi si inotul se-aduna.
Cu racelile cam aiurea,dar poate anul asta o fi mai ok,doar i-ai calit in apa vant si soare Sa vedem ce noroc oi avea si eu cu Tudor,ca din fericire cu Diana n-am avut cine stie ce probleme.
Ma duc ca oracaie Tudor,s-a enervat rau pe orataniile de la bouncer ... ooo din fericire,a venit Diana sa ii povesteasca si a tacut.Numai ca se plicti si ea repede,tot se ascunde p-aci cica sa n-o gaseasca taica-su.Si cum dispare ea de langa el,iar incepe sa tzipe.Mai voiam sa zic ceva dar nu ma pot concentra.
Revin io mai incolo,merg sa ii fac baie acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Daniela, ce bine sa scrii din nou.
Dupa cum ai vazut, aici e o fatza noua. Eu . Am divortat de fostul subiect si acum mi-am gasit un iubit .
La voi se pune la socoteala si faptul ca respirati aer super curat cu aerosoli! Eu ador marea...
[scriu cu tastatura virtuala :)] da' merge greu tare...
Eu inca nu ma gandesc la activitati extra pt. Razvan, poare dupa ce va termina cu ABA.

Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput