PRIETENE FARA TITLU (51)
Raspunsuri - Pagina 15
monica70 spune:
Am uitat: Ingrid pai e abia la inceput Diana ta,in timp o sa isi faca prieteni si la gradinita,o sa vezi! Ceilalti copii or fi poate genul mai sociabil,din cei care se imprietenesc din prima cu oricine.Ea asa a fost intotdeauna mai retrasa,nu se va schimba peste noapte.Important e deocamdata sa accepte ca trebuie sa mearga la gradinita si sa nu mai planga.Si e foarte bine ca macar ii plac educatoarele!
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."
marchplayer spune:
Buna Seara Doamnelor!
Ce mai faceti voi? Noi ne-am saturat de ploaie! Ma plang desi am avut o toamna destul de lunga, calduroasa si frumoasa. Ultima plaja, inclusiv baie in mare, am facut-o pe 28 septembrie. Ne invatasem cu binele, stat pe afara, plimbari..etc. Acum parca suntem prizonieri la domiciliu, cu greu ne adaptam noilor conditii.
Ioana merge la gradinita din 15 septembrie, cu mandrie ma laud ca n-a lipsit nici o zi desi a fost cu ceva tuse si muci de care docamdata am scapat. daca mai raceste odata o sa o tin acasa mult si bine ca anul trecut asa am ajuns la pneumonie, prin raceli usoare repetate pana i-a scazut imunitatea.
Ioana mai merge si la Fastrackids. Nu prea sunt incantata. Este cam brambureala acolo si nu cred ca ii imbogateste cunostintele foarte mult. Ma rog...nu stiu cat o sa mai mearga, radeam impreuna cu Robert cand ii spuneam ca o sa dea bine la CV :))
Mai merge si la inot de 3 ori pe saptamana. N-am mai dus-o in ultima ca sa-i treaca tusea. Si ca sa se odihneasca. Prima zi era sa se "inece". Ei ii place tare mult sa se bage cu capul sub apa, se crede o viitoare sirena. Aia la bazin i-au pus insa un colac si ea tot chinuindu-se sa se bage cu capul la fund a si reusit intr-un final dar a fost nasol ca din cauza colacului a ramas cu capul sub apa si picioarele la suprafata. S-a zbatut putin si si-a scos picioarele din colac si a iesit la suprafata. Inca o secunda si eram in bazin imbracata.
Rares deocamdata sta acasa, nu este inca de gradinita. nu reusesc cu nici un chip sa-l pun pe olita. Nu mai spun ca nu are rabdare, ca nu este cuminte ca zapaceste pe toata lumea, ca ce vrea el aia este. De vorbit vorbeste si inca destul de bine. Nici nu ma asteptam ca acum trei luni abia scotea cateva cuvinte. Vorbeste insa mult mai stalcit fata de sora sa la aceeasi varsta. De racit si el a racit ca doara nu putea s-o lase pe sora lui singurica.
va pupic pe toate si cred ca o sa ne "vedem " mai des de acum incolo
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
Ursoaica spune:
Buna seara
Moni neparat sa ii intorci pantalonii lui Tudor daca sunt mari ca doar nu vrei sa ii tarasca pe jos!
Raisa la gradinita este foarte bine ... in fiecare zi ma intreaba "mami ma duci azi la gradi" "nu mama" ... de o saptamana o tin asa. Am facut-o bine de o traheita mi-a facut rinita cu conjunctivita, dar urata rau conjunctivita; apoi m-am facut si eu bine luni duba o boala grea de sinusuri (de am zis ca imi crapa capul) care a durat 2 saptamani si am racit iar joi la gimnastica am transpirat frig pe crapa podeaua si noi numai pe jos eram) si pe deasupra am mai cazut si in cap din pod (ma tampii foamea la 30 de ani ... marea gimnasta) de ma doare capul si gatul de mor... sa ma vedeti cum fac sarituri in aer dintralea gen sfoara ... parca as fi hipopotamita aceea cu tutu ... bine ca nu am tutu ca altfel crapam de ras
Asa ca mergem la gradi luni sa vedem cu ce boala o mai iau.
Fetelor voi la necesarul pt gradi ce cantitati duceti pt 1 luna? Prosoape de bucatarie (cate role si ce dimensiuni au rolele), servetele (cate pachete), sapun (cati mililitri), hartie igienica (cate role), servetele umede (de care pachet mic, mare). Pt ca mie mi se pare mult pt 1 singura luna: sapun lichid 500ml, prosoape de bucatarie o rola dintraceea mare mare ... astea mi se par ok: servetele 1 pachet mare,servetele umede un pachet mare, hartie igienica 4 role (dar eu duc hatie normala nu cine stie ce firme pufoase).
Ursoaica spune:
Vai Daniela groaznic, parca vad imaginea in fata ochilor. Dar daca fata stie sa inoate de ce ii mai pune colac?
monica70 spune:
Am adormit si eu strumfii,devreme azi.Cu Diana noroc ca a venit mami p-aci si a mai dus-o vreo ora la frate-meu in apartament.Era energizata rau si gata sa explodeze in plans din orice din cauza ca n-a dormit azi.
URSULINA ce sa zic,m-a bufnit rasul desi nu-i de ras ... auzi mai sa pici in cap iti lipsea Bine ca n-ai patit nimic,ca e nasol.Daca tot te mai doare,du-te si fa o radiografie.Da' auzi ... nu-l poti ruga pe Tino sa te filmeze odata cand salti ca o hipopotamita? parca te si vad! Vad ca numai din belele in belele! Sper sa nu mai aiba nimic de-acum inainte Raisa mai ales ca ii place atat de mult la gradi!
Intrebai ce sa duci la gradi: noua nu ne-au precizat decat: un sul de hartie igienica,un sapun si un pachet de servetele.Si le-am trimis pe cum s-a nimerit,pachet mai mare,mai mic de servetele de masa,ca nu au zis nimic de role. Iar sapun eu am trimis din ala clasic,dar nu au zis ca n-ar fi ok.Uite acum mi-ai dat ideea,poate trebuia sa duc din cel lichid? Daca retin bine mai demult am vazut la ei in baie sapunuri clasice si cu din alea i-au invatat sa se spele pe maini! Dar acum ultima oara parca erau sapunuri lichide in baie! O sa intreb sa vad de care se prefera.De servetele umede nu au amintit defel.
DANIELA te-am chemat si pe tine telepatic vad Groaznica patania cu colacul,de-aia mi-era si cam teama sa o las pe Diana la strand doar cu Ghita,ca el de f. multe ori nu e atent la ea,sta la povesti cu unul altul ... Si degeaba e apa mica in bazinul de copii,ca tot e periculos daca patesc asa ceva! Atat ca Diana mea nu se baga deloc cu capul sub apa,dar mi-era sa nu o impinga cineva.
Vad ca ii pregatiti CV beton Ioanei Important e ca ii place ei acolo la Fastrackids ... e drept ca e cam scump,dar daca va permiteti,de ce nu? E o distractie in plus pentru ea,chit ca invata sau nu ceva deosebit.Eu zic ca tot ramane cu ceva.De Rares ce sa mai zic,tot timpul imi aduce aminte de Diana mea la temperament Si ea a stat pe olita doar cand a vrut ea! Abia pe la un an jumate a stat si atunci o mai prosteam cu undita aia si pesti cu magnet,ca altfel ... nici poveste de stat.
Sper si io sa dai mai des p-aci daca a venit iarna.
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
monica70 spune:
URSULINA stai ca acum am recitit mai cu atentie ... pai la voi la gradi am impresia ca alea cer atatea ... ca sa aiba si de unde sa isi duca si acasa educatoarele,ingrijitoarele,bucataresele etc. Mi se pare foarte mult,dar ma rog.N-ar fi nicio problema daca chiar le-ar utiliza doar copiii,ca e drept ca ei le folosesc din plin ... cel putin pe Diana o vad eu acasa ce face
INGRID am vazut desenul cu casa,e super de super,a desenat-o foarte bine,e foarte talentata la geometrie! Pune mai si picturile sa le vedem si pe-alea! Sper sa ai o noapte buna
BRANDUSA voi cum mai sunteti,azi parca n-ai dat raportul? Cum ii place Anei la dansuri? Ca nu ne-ai zis! Diana mea dupa ce s-a uitat acum seara la desenul animat "Mica balerina" tot pe varfuri se rasucea in baie in pijama in timp ce il imbaiam pe Tudor. Dar eu nu ma gandesc sa o dau la asa ceva,mi se pare greu.De fapt mi se pare cam mica in general de carat pe la vreo activitate extra,cred ca ar obosi-o.Si mai ales acum ca vine iarna si deja la ora 17 e bezna.Ea la 16 iese de la gradinita,ca de cand a dat frigul deja la 15,30 sunt inca majoritatea in pat in pijamale,fata de cum erau cand era cald ... atunci pe la 15 erau sus si mai ieseau si pe-afara pana veneau parintii dupa ei.
Ingrid S spune:
N-am somn si apar ca bufnita noaptea. Am vrut sa dorm si m-am invartit vreo ora. Acum citesc ceva si ma duc iar in pat.
Daniela, ideea cu Fastrackids e foarte buna, atata timp cat Ioana merge cu placere. Daca se plictiseste, n-are rost. De fapt, n-ai zis ce spune ea. Dar e fain, mi-ar place s-o duc si pe a mea. Candva, cand o sa am timp, mult timp si va fi mai sanatoasa.
De inot, sincer te invidiez. Ce fain ar fi daca as gasi ceva bun aici, stiu doar undeva la marginea orasului si plus ca dupa bronsita asta, mi-a cam pierit curajul. Dar e beton pentru sistemul imunitar. S-o duci pe Ioana cat de mult poti. Uite asa a fost o faza cu colacul rasturnat la Gyula. Capul in jos si fetita gata sa se inece, groaznic. Bine ca nu s-a panicat si a avut prezenta de spirit. E tare Ioana! Ii place la gradinita?
De Rares, eu zic mai un picutz de rabdare cu el, acum daca l-ai da (si daca ati scapa de pampers) ar fi doi bolnavi in casa, asa are sanse sa scape unul, mai slab, dar are. Eu nu regret ca n-am dat-o mai devreme, pai la ce iute s-a prins de ea boala (bolile), cum era la 2 ani si 8 luni ar fi fost jale, nene. Jale mare. La varsta asta e mai rezistenta...
Ursu, esti de coma, nu altceva. Cum Doamne iarta-ma, sa pici in cap? Of...bine ca esti ok. Lasa ca mai repede slabesti daca te misti la exercitii, mai greu azi, mai usor peste o luna. (nu esti hipopotamul balerin, ai slabit mult).
La noi la gradi se duc asa: un pachet de servetele, o sticla cu apa plata de 5 l, un sapun si o rola de hartie igienica. Atat, lunar.
Alea va fura ca in codru..
Moni, multam' fain de ce mi-ai spus. Imi vine sa rad, stateam in pat si nu dormeam, mi-am amintit ca mi-ai zis ca Diana a desenat o vila. Si eu credeam ca de a mea vorbesti, ti-am raspuns: fi serioasa, aia e vila?
Nu-s normala...Adevarul e ca n-am apucat sa vad niciun desen, nici n-am intrat in drop, am incarcat doar poza aia cu casa ei si gata. Sunt tot pe fuga si nu-mi place sa ma uit la o poza-doua, sa plec, iar sa ma intorc, sa reiau de unde am lasat....nu dom'le, io mi-s fata serioasa, ma pun la vizionat si nu ma scol pana nu le vaz pe toate. Nu-mi place sa las lucrurile la jumatate. Imi amintesc ca luam acasa contabilitatea de la lucru, sa o termin, clar ca am chestii de-alea obsesiv-compulsive.
Maine am mult timp, o ia sotul pe Diana la servici.
Ce fain ca v-ati jucat Nu te supara frate! Ieri ce am jucat o partida si m-a batut ea, pe bune, ca eram hotarata sa nu o las. Am si eu zilele mele de incapatanare. Joaca mult cu Diana ta, sa prinda numerele de pe zar, e un bun exercitiu de matematica.
Spui ca la Tudor ii sunt mari pantalonii? Intoarce-le manseta, asa se poarta acum, eu vad ca pe o moda asta deja. Parca nu mai sunt lungimi normale, ci extra. Si culca-l pe o parte, fa-i un sul dintr-un prosop, o sa stea baietelul, ca e tare cuminte.
Astery, unde ati fost pana la urma? Cum v-ati simtit?
Acu' ma duc (parca vorbesc din Sadoveanu)...
Noapte buna la toate si somn usor sa aveti!
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Bee spune:
Buna fetele.
CUm sa fim. Eu deprimata si obosita. Copiii bolnavi (mai putzin Tavi, sa bat in lemn si sa-l scuip sa nu-l deochi). Fac febra si sub antibiotic si tusesc ca niste magarusi. Asa ca-s necajita. Razvi mai are si caninii care ies si il dor tare rau......SI noaptea face ture sus jos, din camera in camera, cu mama mea sau cu mine. Eu am 31 de ani (aproape), dar mama saraca n-are nici o vina. SI nici n-am ce face pana nu vine Radu. Rezistenta boala asta nenorocita a copiilor.
Daniela, deci Ioana e cu activitati extragradi! Bravo voua. SI Rares si nazdravan si incapatanat. Razvi al meu e foarte sensibil, exagerat. SI incapatanat si uneori nazdravan (v-am zis ca a tras TV-ul pe el, sau mai bine zis peste el?). Si cu wc-ul. Face kk la WC, neinvatat. A simtit el si a vrut la WC si ne cheama, mai ales acum cu antibioticul face des. Si cu pipi idem. A inceput sa simta si noaptea si-l agita, se scoala vrea la toaleta, etc. Dar face si in scutec muuult, inca.
Ingrid, o tii pe Diana inca o sapt inteleg. Si eu. Inca face febra. + tuse si muci. Asta nu e viata. Bine ca macar Diana ta mai variaza daca merge cu sotul tau la servici.
Ursu, bine ca ai scapat de boala aia grea.Sa inteleg ca gradinita Raiei e o grea lovitura pt imunitatea ta? SI lasa aprecierile de gen hipopotamita! Admirabil e ca faci figurile alea la 30 de ani, nu la o anumita greutate! Deci super cool! Mi se par mar cantitatile de dus la gradi.
SI totusi Denisa, ce mai zici? Ca prea ai disparut!
si revin eu azi.
http://www.dropshots.com/dochia
monica70 spune:
Ceau gagici,haideti la o cafea,ca io-s la a doua deja Si nici n-am facut nimic azi,ca Tudor n-are chef sa doarma decat pe bucati,asa maxim 10-20 de minute si in rest e cam marait,pana si cand "vorbeste" cu jucarioarele are un ton mai iritat de ma seaca.N-a facut caca,asta e.Mai nou face doar in a doua parte a zile odata sau de doua ori.Deci ba se screme de zor,ba se miorlaie de somn.M-am mai uitat la TV la campionatele de gimnastica in reluare,cat l-am alaptat.Si e iar o vreme nasoala afaraaaa,ploua si asa va fi si maine Diana e programata sa mearga de la gradi direct la mami pana diseara,macar din partea ei sa am liniste.I-am pus si pe ieri tot fata zambitoare,desi aseara a cam facut fite,dar totusi de patru zile nicio criza! Asa ca azi va primi si un cadou pentru prima saptamana de cumintenie (chiar de-au fost doar 4 zile) ,ca i-am gasit magneti de frigider,niste legume-fructe ,un set cu 4 lei.Culmea le-a gasit Ghita la magazinul de sub bloc,asta dupa ce a batut orasul in lung si in lat - adica magazinele cu jucarii si librariile si gasea doar magneti cu litere si cifre sau figurine f. scumpe,gen 4 le un magnet .Cu ocazia asta instalam diseara caledarul si "operele" Dianei pe frigider
La gradi azi au avut teatru de papusi iar.
Revin.