Fulgusori de nov-dec 2009 (124) - Hai Simina!
Raspunsuri - Pagina 21
laviniablaga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui many_bani Buna dimineta Simina recuperare usoara si bebe papacios sa ia in greutate si sa mergeti repede acasa ![]() Lavinia si din partea mea felicitari ptr. vestile bune ![]() Lumi sper ca ai avut o noapte buna si azi te simti mai bine ![]() Ptr. fetele care azi merg la dr. va asteptam cu vesti bune ![]() Eu sunt amortita, cainele meu nu s-a simtit prea bine si s-a foit toata noaptea iar noi nu stiam cum sa-l ajutam. Acun cand trebuie sa plece sotul cu el la veterinar sforaie de numa'si ne este mila sa-l trezim. Asa ca probabil incerc si eu sa mai dorm putin. Va ![]() ![]() ![]() 35 + Vlad |
Multumesc mult many bany!

Odihneste-te si sper ca si catelusul tau sa fie bine!Lavi,
35+ mami de
Rares CristianAu mai ramas 5 saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
tiusca spune:
Bna dimineata gagici!!!!!
Felicitari Simina!!!!Sa ai o fetita sanatoasa,frumoasa si desteapta.Deci deja ninge!!!Brrrrrr cred ca trebuie sa ma gandesc si eu serios la bagajel..
Eu azi am zi de cracaneala:analize cultura col si secretie vaginala.Urasc analizele astea ca nu prea sunt placute,dar ce sa fac...
O zi plina de vesti bune va doresc!
Ancutza_Bro spune:
Lavi prezenta la apel ... raportez o noapte "imaculat" de alba ... la 5 jumate am adormit
... sunt ruuupta
... sa-mi pastrezi si mie niste
pe mai tarziu ca acu' tare as vrea sa mai dorm cateva ore(daca voi putea
) 
Anca
35+ 
POZE
AMR 5 SAPTAMANI !!!
laviniablaga spune:
multumim la fel tiusica...bafta la gineco...te asteptam cu vesti bune![]()
FETILI CARE STIU SA FACA NOUL CAPITOL...desteptarea!

Lavi,
35+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 5 saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
laviniablaga spune:
| citat din mesajul lui Ancutza_Bro Lavi prezenta la apel ... raportez o noapte "imaculat" de alba ... la 5 jumate am adormit ... sunt ruuupta ... sa-mi pastrezi si mie niste pe mai tarziu ca acu' tare as vrea sa mai dorm cateva ore(daca voi putea ) ![]() Anca 35+ ![]() POZE AMR 5 SAPTAMANI !!! |
te inteleg...si eu sufar de oboseala...dar nu pot adormi ca m-am tot chinuit...pentru tine tin eu cafelutza calda, stai linistita...incearca sa dormi!

Lavi,
35+ mami de
Rares CristianAu mai ramas 5 saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
Ancutza_Bro spune:
| citat din mesajul lui laviniablaga te inteleg...si eu sufar de oboseala...dar nu pot adormi ca m-am tot chinuit...pentru tine tin eu cafelutza calda, stai linistita...incearca sa dormi! ![]() ![]() Lavi, 35+ mami de Rares Cristian |
tare esti draguta

Anca
35+ 
POZE
AMR 5 SAPTAMANI !!!