Fulgusori de nov-dec 2009 (124) - Hai Simina!
Raspunsuri - Pagina 20
ralia spune:
imi apare textul cu reclama mascta intercalat in ce am trimis eu..
imi pare rau ca nu pot sa va arat ..
oli
28 +
Ana Theodosia
ralia spune:
cred ca am ramas singura cucuvea pe aici.. ma retrag si eu..
la toata suflarea
oli
28 +
Ana Theodosia
Ancutza_Bro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralia cum sa ma supar .. foarte bine.. o sa ii dau link si sotului eu.. noi am luat kit pt burticuta.. l-am facut sambata noaptea .. aratam ca brancusi si modelele lui![]() oli 28 + Ana Theodosia |
ce tare e ideea, eu m-as limita la mulaje cu bebelina, ca restul nu prea am unde sa le pun

Anca
35+ 
POZE
AMR 5 SAPTAMANI !!!
Ancutza_Bro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralia imi apare textul cu reclama mascta intercalat in ce am trimis eu.. imi pare rau ca nu pot sa va arat ..![]() oli 28 + Ana Theodosia |
am reusit sa vad carutul, patutul (l-am gasit pe google), scaunul pt alaptat (pe site e 925 ron) si camera lillabeth

sunt foarte frumoase, sa le folositi cu placere

Anca
35+ 
POZE
AMR 5 SAPTAMANI !!!
vias spune:
Buna dimineata fetelor 
...sunt matinala ca azi-noapte am dormit tare bine...cred ca era si timpul avand in vedere ca cu o noapte in urma am facut noapte alba 

Azi calc si eu hainutele lui Flavius si fac cele 2 bagaje pentru el, cel pe care il iau la spital si cel cu care vine tati sa ne scoata.
Noroc cu verisoara mea....ca am pe cine sa pun la treaba
...parca ma bucur ca asa trece si timpul mai repede, mai vorbim, mai radem, ne mai plimbam si asa trece f repede timpul...
Lumi imi pare foarte rau ca te simti asa, sper sa-ti revii cat mai curand si poate o vizita la medic nu ar fi rau sa faci. Sanatate! 
Roxyaly si Smaranditza va tin pumnii pt diseara, sa veniti si voi cu vesti bune
...si Roxyaly...relax...si fimio sta pe vezica mea fara probleme ![]()
Lavinia felicitari pt rezultatele bune de la medic 

Katyfelicitari si tie pt ca acum ai devenit "membru matur"...asta inseamna cele 3 stelute rosii, dar nu te ajuta la nimic ![]()
Miramar felicitari si tie pt Greuceanu![]()
...vorbeati despre mulaj eu nu am cumparat inca, nici nu m-am interesat sa vad daca gasesc, dar m-ati facut tare curioasa ...o sa merg si eu la cumparaturi (ca tocmai ce spusesem ca am terminat)![]()
O zi buna tuturor va doresc dragalaselor! 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
35+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 3 SAPTAMANI
POZE
vias spune:
si voiam sa va multumesc mult pt urarile de sanatate...m-a salvat Pustache care mi-a adus miere si lamai...mi-am facut aseara o cana de-aia mare tip castron de laptic caldut cu miere si acum sunt ca noua!
...bun remediul asta..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
35+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 3 SAPTAMANI
POZE
laviniablaga spune:
Neatza all!
-ua e pregatita, deci enjoy!
Prima data...sa ne bucuram pentru vestile bune!!!
Felicitari Simina pentru faptul ca ai fost curajoasa, puternica si rabdatoare! Viata te-a rasplatit cu cel mai minunat cadou - fiica ta! Iti urez sa fii sanatoasa si sa te recuperezi cat mai repede, iar micutei MAYA sa iti aduca numai impliniri, si fiecare pas al vietii ei sa o ajute sa evolueze in plan moral, material, spiritual! Tie si sotului tau va doresc ca acest copil sa completeze povestea frumoasa dintre voi si sa va umple sufletele si vietile!
Te asteptam in continuare sa mai povestesti cu noi, chiar daca fulgusorul tau a hotarat sa vina mai repede! Refacere rapida si usoara!

Raportez o noapte alba...din varii motive, care nu au rost sa fie enumerate! Bebele e miscator!As usual!
As vrea sa le multumesc fetelor pentru felicitari - Roxyaly, Miramar, AndreCluj, Lumi, Camy, Shtephy, Ancutza, Dienutze, Ionelamaria

La apel sunt chemate urmatoarele:
RamoC, Krelia,Dankutza, Roxyaly, Miramar, AndreCluj, Lumi, Camy, Shtephy, Ancutza, Dienutze, Ionelamaria, Raluci,Ramonik, Monis, Simonette, Laurairina, Crissa, s_alinutza, alinush Pirelia,Ralia,Rgagapie,LauraG,lauradi etc!
Lavi,
35+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 5 saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
Andrecluj spune:
Maya Andreea Bine ai venit pe lume, sa fii puternica, sa papi bine, sa cresti mare mare si sa ii bucuri pe parintii tai. Simina refacere rapida, fara dureri! Buna dimineata, am uitat sa spun.
31+
Chiara Ada
many_bani spune:
Buna dimineta
Simina recuperare usoara si bebe papacios sa ia in greutate si sa mergeti repede acasa 
Lavinia si din partea mea felicitari ptr. vestile bune
Lumi sper ca ai avut o noapte buna si azi te simti mai bine 
Ptr. fetele care azi merg la dr. va asteptam cu vesti bune
Eu sunt amortita, cainele meu nu s-a simtit prea bine si s-a foit toata noaptea iar noi nu stiam cum sa-l ajutam. Acun cand trebuie sa plece sotul cu el la veterinar sforaie de numa'si ne este mila sa-l trezim. Asa ca probabil incerc si eu sa mai dorm putin.
Va 

35 +
Vlad