Fulgusori de nov-dec 2009 (124) - Hai Simina!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

JAY mi-ai luat-o inainte si eu vroiam sa o intreb pe LAURA G ce mai face si cum este?pe amandoua

Alexandra 34 + si lumina ochilor mei Andriusik 3 ani (26.09.2006)
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 6 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

Fetele ce inseamna 3 stelute rosii?

Alexandra 34 + si lumina ochilor mei Andriusik 3 ani (26.09.2006)
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 6 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katyuscha21

Fetele ce inseamna 3 stelute rosii?

cred ca au aparut cand ai depasit 1500 de postari ... cred, nu sunt sigura

Anca 35+

POZE

AMR 5 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna seara, fetelor!
Dankutza, felicitari pt printesica adormita si pt mami cea sanatoasa
Miramar, bravo pt Greuceanu
Dana.n, felicitari pt grasunic
Camy, mi-ai facut pofta d eplacinta...cu dovleac
Lavinia, f frumoase vesti
Flavours, si eu am auzit aseara pocnituri...parca i-au trosnit oscioarele asa, eram la orizontala eu, nu ma miscam... si pe mine m-a ingrijorat putin.

micuta Maya! Sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa!

Felicitari Simina, recuperare rapida!

32+ cu Ingrid Alexandra AMR 5 saptamani sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

FELICITARI, SIMINA!!!! Esti mamica!!! BINE AI VENIT PE LUME, MAYA!!!

Ne bucuram mult pentru voi! Simina, iti doresc refacere rapida, mult laptic, si o fetita cuminte si fara colici!

Inca un fulgusor la odiseea noastra!

Am niste emotii...incat am pus de urgenta la spalat hainele de spital si hainele bebelui, iar maine imi voi pregati si geanta de spital, sa o stiu la usa (vorba laurei ).

Maine mergem si noi sa ne vedem shmekerashul de fotbalist si sa-mi epuizez lista de intrebari la medic

Miramar, felicitari pentru Greuceanu! La ultimul control si noua ne-a spus ca era cam grasunel fotbalistul nostru. Chiar suntem curiosi maine ce ne va spune.
Noi doua avem cam acelasi DPN, dar din cate inteleg tu vei naste mai repede. Eu inca mai sper la nastere naturala si cat mai aproape de termen... Dar, sa vedem ce ne spune maine nenea doftoru

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralia spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Fetelor, aveti idee unde se pot gasi acest set de mulaj pt manute si picioruse prin Bucuresti? Pe voi v-am auzit ca s-a gasit la Babyexpo. Dar eu nu ma gasit. Si, normal, vreau si eu. In ce consta? Daca aveti vreuna acasa se poate sa faceti un foto si pt una ca mine. Saru'mana.

29+ moi si Cezara Maria
Trimestrul III

buna..
noi am comandat online de la SFINX BEBE, suntem foarte multumiti si de pret si de livrare. recomandam. uite site
http://www.sfinx-bebe.ro/

pretul este cam cu 25% mai ieftin decat oferta pietii
noroc..

oli 28 + Ana Theodosia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralia spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

kiss u all, simina acum ar trebui sa fie in sala de operatie, ii face cezariana, ultima data am vb cu sotul ei, contractiile erau mai rare si nu mai erau asa dureroase, ajunsese la dilatatie 4 si ceva

nu cred ca mai intru in seara asta sa va zic finalul, maine la prima ora, asadar acum e vremea majoretelor si a rugaciunilor,

32+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 8 SAPTAMANI

noroc multi siminei!
astept cu nerabdare vesti!
eu sunt ocupata cu mutatul si nu prea am timp sa stau pe net
pupici!

oli 28 + Ana Theodosia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Petrean multumim de vesti
Laurairina imi amintesc si eu perfect cand Simina spunea ca are multa energie.
Dymomo o sa ii ajute Doamne Doamne cu siguranta si pe nasii vostri sa aiba un copil .
Dankutza daca vezi ca se repeta treaba cu scapatul de pipi,un tampon zilnic isi va face treaba.Si mie mi se intampla,asa 2-3 stropi.
Simonette

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna seara,

M-am intors acasa de la cump... am sa stau cumintica maine... numai pana la medicul de fam si inapoi... iar joi sper sa merg iar la cump dupa lenjerii pt bebe.. si ce a mai ramas

Betty,pai analizele imi vor fi "citite" maine de med de fam. valorile sunt f apropiate de normal. eu spun ca e bine

Lumi, multam pt grija... am venit cu un taxi deci nu am carat. Ai grija de tine ... maine sa te trezesti odihnita si plina de energie

Lavi bravo pt vestile bune. Asa sa fie! Bebe sa vina exact pe DPN

Krelia si burtica mea se intareste... si nu stiu daca e sau nu contractie... dar mie mi se pare ca asta se intampla fie cand merg eu mai mult pe jos, fie cand semisca bebe cu tot corpul... in al II-lea caz am impresia ca e tensionata... ca si cum s-ar impinge in spatele meu cu mainile si picioarele iar cu spatele in burta... de fapt il si simt asa Se intinde sa-mi arate ca e mare

Dana N, felicitari si tie pt bebe

Dymomowwwwwwwwwwwwauuuuuuuuuu 8 perechi de papuci? pai nu prea sunt necesari pana nu reuseste sa se sprijine putin pe piciorute... ( nu ma refer sa mearga)... cica mai mult ii incomodeaza pana atunci. Si mie mi-s dragi tare papuceii aia mici mici... si tot ii iau o pereche... dar numai una

Simina, sa fie mancacioasa si sanatoasa si vesela micuta ta. sa se faca mare si sa va umple casa de fericitre. Ti iti doresc refacere cat mai rapida.... si asteptam vesti muuuulte de la voi

Laurairinaeu cred ca nu e neaparat cuibareala.... e normal sa luam cate ceva... voi considera cuibareala cand ma va apuca o harnicie scoasa din comun... asa... 2-3 cumparaturi azi... 2-3 maine... e constiinta

31+ AMR 9 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Abia intru si ce vad, a nascut Simina

FELICITARI MAMICO, BINE AI VENIT PE LUME MAYA!

Doris 32+ Matteo ......

poze

AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput