Fulgusori de nov-dec 2009 (124) - Hai Simina!
Raspunsuri - Pagina 17
BoboMom spune:
Simina, sa va traiasca fetita! Sa-i dea Domnul sanatate multa si noroc! Bine ai venit pe lume, Maya! 
Laura
34+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
dymomo77 spune:
Felicitari SIMINAiar MAYA sa fie sanatoasa si papacioasa. Te asteptam sa te intorci cu vesti.
35+
Dan Mihail
Jay spune:
Modificat si eu semnatura!
Laura , ce mai faci? cum esti? esti bine? ce face Nicholas?
Mai avem putin, huh?![]()
Credendo vides!
34+ cu
Isabella Karina
mihamora spune:
Felicitari Simina!!! Sa-ti traiasca bebe Maya!!!
Michelle
30 + "Smiley"
si DOMINIC 15.05.2007
POZE
laurairina13 spune:
Felicitari Simina!!!

Sa va traiasca puiuta Maya, sa creasca mare si sa vii cu ea cat mai repede acasa, in sanul familiei!!!!

PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
35+
Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze
mihamora spune:
Lumi- imi pare rau ca nu te simti bine. Ma duc sa las si eu nr de tel ,sper sa gasesc unde, suna-ma daca pot sa te ajut cu ceva
Sau ti-l trimit pe pm.
Michelle
30 + "Smiley"
si DOMINIC 15.05.2007
POZE
laurairina13 spune:
Imi aduc aminte cand povestea Simina saptamana trecuta parca ca avea asa o energie in ultimul timp, alerga de colo colo, curatenie, gatit,pregatiri si eu ii spusesem in gluma de cuibareala...
Se pare totusi ca asta era sindromu cuibarelii
Am mai fost si eu la o tura de cumparaturi, ca prea imi tataie
si mie..mi-am luat halatul de spital, papuci de spital, vata, fasa tifon, si am mai luat la bebitza un set de lenjerie patut de un roz criminal de aprins..
, nu e cine stie ce..dar decat salteluta goala..pt inceput e buna si asta
Si am vazut burtiera cu scai de la Sana in farmacie, avea sistem de prindere cu scai, era pe marimi de la S la XXL, costa 35 ron, da nu mi-am luat-o ca inca nu stiu ce marime voi avea la talie dupa nastere..asa ca astept pana dupa ce ma externez. Si maine cred ca incep sa pun bagajelu in sacosele si la usa...
Sa stau eu linistita ca e pregatit cat de cat...
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
35+
Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze
shtephy spune:

Bine ai venit pe lume micuta Maya Andreea!!!Sa fii sanatoasa ,mancacioasa si sa ai multe zile frumoase si fericite.
Felicitari Mariana,refacere rapida si mult laptic.

_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
31+ 
simonette spune:

Bun venit pe lume micutza Maya!!! Felicitari mamico! Refacere rapida si laptic mult si bun!!!

mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
29+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
mihamora spune:
Gata, am pus si eu nr de tel si id-ul de mess pe gmail.
Michelle
32 + "Smiley"
si DOMINIC 15.05.2007
POZE