Fulgusori de nov-dec 2009 (124) - Hai Simina!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Simina, sa va traiasca fetita! Sa-i dea Domnul sanatate multa si noroc! Bine ai venit pe lume, Maya!

Laura 34+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Felicitari SIMINAiar MAYA sa fie sanatoasa si papacioasa. Te asteptam sa te intorci cu vesti.

35+ Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jay spune:

Modificat si eu semnatura!

Laura , ce mai faci? cum esti? esti bine? ce face Nicholas?
Mai avem putin, huh?

Credendo vides!
34+ cu Isabella Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Felicitari Simina!!! Sa-ti traiasca bebe Maya!!!

Michelle 30 + "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Felicitari Simina!!!

Sa va traiasca puiuta Maya, sa creasca mare si sa vii cu ea cat mai repede acasa, in sanul familiei!!!!

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 35+ Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Lumi- imi pare rau ca nu te simti bine. Ma duc sa las si eu nr de tel ,sper sa gasesc unde, suna-ma daca pot sa te ajut cu ceva Sau ti-l trimit pe pm.

Michelle 30 + "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Imi aduc aminte cand povestea Simina saptamana trecuta parca ca avea asa o energie in ultimul timp, alerga de colo colo, curatenie, gatit,pregatiri si eu ii spusesem in gluma de cuibareala... Se pare totusi ca asta era sindromu cuibarelii

Am mai fost si eu la o tura de cumparaturi, ca prea imi tataie si mie..mi-am luat halatul de spital, papuci de spital, vata, fasa tifon, si am mai luat la bebitza un set de lenjerie patut de un roz criminal de aprins.., nu e cine stie ce..dar decat salteluta goala..pt inceput e buna si asta Si am vazut burtiera cu scai de la Sana in farmacie, avea sistem de prindere cu scai, era pe marimi de la S la XXL, costa 35 ron, da nu mi-am luat-o ca inca nu stiu ce marime voi avea la talie dupa nastere..asa ca astept pana dupa ce ma externez. Si maine cred ca incep sa pun bagajelu in sacosele si la usa...Sa stau eu linistita ca e pregatit cat de cat...

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 35+ Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Bine ai venit pe lume micuta Maya Andreea!!!Sa fii sanatoasa ,mancacioasa si sa ai multe zile frumoase si fericite.
Felicitari Mariana,refacere rapida si mult laptic.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Bun venit pe lume micutza Maya!!! Felicitari mamico! Refacere rapida si laptic mult si bun!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
29+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Gata, am pus si eu nr de tel si id-ul de mess pe gmail.

Michelle 32 + "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput