Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(80)
Raspunsuri - Pagina 9
anca_nicolae spune:
A nascut Simina-Mariana o fata frumoasa foc!!!!!
Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 4 luni
anca_nicolae spune:
Si detalii: acum i-am trimis sms si m-a sunat instant, tocmai iesise din operatie, era fericita, mi-a zis ca a nascut o fata frumoasa foc, are cam 2,300 kg, nu auzise prea clar, vorbea usor, si a ramas ca mai vb maine. Cred ca e bine fetita, Mariana era fericita si nu parea sa aiba vreo grija, deci, sper ca respira singura aia mica, nu am intrbeat, insa eu asa cred.
Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 4 luni
iulia_30 spune:
Buna seara fetele!Un gand bun pentru Mariana.Pisik06,Maria papa dovleac copt cu mar si branzica si putina scortisoara.Este foarte gustos si daca nu papa ea tot ,pap eu
.
Maria
petrean spune:
felicitari Mariana, si bun venit pe lume Mayei, sa fie sanatoasa, si sa va aduca numai bucurii
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 NOVUS, interesant articol. Eu nu am lasat-o pe Ana pe jos, nu stiu dac e bine sau nu, o mai las in pat pe burta, dar nu are nicio tendinta spre de-a busilea. Cand oboseste de dat din maini si picioare isi lasa capul si implicit gurita pe pat si nu as vrea sa se intample asta pe jos....am lasat-o un pic ieri, dar fara rezultat, asa ca nu vreau sa o fortez Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
nici eu nu am pus-o pe jos mai deloc dar am de gand sa pun o patura pe covor si sa o las sa se joace cate un pic acolo
in pat ma gandesc ca nu prea poate merge de-a busilea,nu?
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui petrean Pisik..catalin al meu dc e mancat..schimbat.se joaca si 2 ore..pot pleca si de aksa ah..si amandoi spun tata si merg de-a busilea...catalin sare..ca un iepuras..vlad se taraste..calumea..insa cu capul in pamant rusinat...cred ca din cauza ca ma tot tne noptile treaza Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |

si Alexandra se distreaza cu jucariile ei f bine si nu se jeneaza sa ma verifice noaptea periodic la cate 3 ore de somn
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
pisigri spune:
Mai, stiti voi cum stau bebelusii pe spate si le dai doua degete ca sa se traga sa se ridice in fundulet. Ei, el a facut asta, dar ea nu avea chef nici in fund sa se traga sa se ridice, asociaza pozitia orizontala la medic cu chestii neplacute (vaccin, masurat cu intins de picioare fortat etc). Ei, el a tras de ea si nu s-a oprit la pozitia in sezut ci a continuat, ca sa o faca sa se ridice in picioare...
Acasa se ridica in fund imediat daca ii dau doua degete, fara sa o trag eu. Singura se ridica pina la un unghi de 45 de grade, nu reuseste sa se ridice de tot, dar nici nu sta singura in fund prea mult, incovoaie spatele si apoi se rastoarna. In picioare nu a dat nici un semn ca ar vrea sa se ridice la manevra asta, si nici nu am ispitit-o, e adevarat...
Mi-a zis ca s-a sudat craniul la spate si ca fontanela are 2x2 cm si o sa se inchida in jurul virstei de 1 an. Apoi a fost faza cu ochii, ea statea la mine in brate, in fund, si studia o chestie colorata de pe biroul dr, dr era la birou in fata ei si ii tot batea cu miinile in masa. Cred ca era preocupata de prea multe chestii deodata, sincer nu am vazut-o niciodata sa se uite strimb...
E adevarat, la capitolul vorbit a ramas la vocalele alea lungi, zice numai "pu" dar nu repetitiv, nu o "tenteaza" consoanele. Da acu ce sa zic, cunosc un baietel care are acum vreo 7 ani si care la 4 ani era dus la logoped si erau parintii disperati ca nu vorbea...si cind a inceput, a vorbit mult si f corect. Acu nu zic ca o fi si a mea la fel, nici nu vreau, dar... Oricum, dr nu a intrebat absolut nimic despre ce vocalizeaza.
Nu stiu, eu zic ca e un copil normal, nu e precoce, dar ... si am mai citit si pe net, articolele straine sint mault mai permisive cu limitele de virsta intre care copiii incep sa faca anumite chestii...
Ma duc la culcare, ma paste o gripa, ma doare capul iar cind ma aplec simt efectiv ca mi se varsa creierul...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:

BINE AI VENIT PE LUME MAYA !!!!

Sa fiti sanatoase amandoua !!!

Mami lui
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Fetele mai avansate in diversificare, fructele de ce le dati coapte? e mai bine asa ?
eu nu am dat inca nici un fruct, doar ceva legume fierte si blenduite, dar o sa incep de sapt viitoare si cu fructe si ma documentez ![]()
![]()
![]()
Mami lui
Alexandra (03.03.09)