Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(80)
Raspunsuri - Pagina 10
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Eu am facut-o pt ca i se parea medicului meu ca are fontanela prea mare !! m-a linistit d-na doctor de la eco si mi-a zis ca e perfecta ![]() |
Noi am facut-o ca am mers la cabinetul unde fusese Costin si dr de acolo a "facut cinste" cu echo transfontanelara si de abdomen. Si Adelake e perfecta!
Multumim fetelor care s-au gandit la noi.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
novus spune:
si inca o intrebare: cum faceti fructele/legumele coapte??
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
Kea spune:
Felicitari Mariana! Sa fiti fericiti si sanatosi toti trei!
Departe de mine gandul sa ma cert, sau sa o impresionez pe gigelica, dar tocmai de dragul atmosferei n-am putut sa ma fac ca nu am vazut, n-am auzit. Gigelica, eu te-am inteles ca te-a luat valul, am vazut ca erai mai emotionata si mai stresata ca Simina, dar atunci cand te dezmeticesti si iti dai seama ca ai nedreptatit/bruscat pe cineva, macar dai de inteles ca a fost fara intentie, nu astepti scuze.
Pisik, eu i-am dat gol si tare mult i-a placut. Eu zic ca incerci simplu, caci altfel nu-ti dai seama daca nu-i place dovleacul sau nu apreciaza combinatia.
Pisigri, dar de ce te stresezi? Te duci la eco si gata, rau nu-i face. Si cu ochiul care fuge poate pur si simplu i s-a parut, dar am inteles ca si atunci cand se intampla, pana la doi ani se poate corecta de la sine.
Iar am editat, sa-i dau o floare la gigelica, eu nu am avut intentia s-o cert ci numai s-o atentionez, n-as vrea sa se inteleaga altceva.
5 luni
iulia_30 spune:
Novus,marul copt este mult mai dulce.Eu ii dau marul copt si para cruda si putina branzica.Dovleacul nu stiu daca merge crud.Dar ce noi asa il papam ,crud?Eu pot sa-ti spun ca Maria se constipa de la marul copt si branzica,asa ca daca nu am para ii dau numai mar crud si branzica.Pupam fetita zambareata
Maria
Monnvas spune:

Bine ai venit, Maya!

Mariana recuperare usoara si... sa fiti fericiti!!!!
(deci n-am plecat pana n-am aflat, da?)
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia_30 Novus,marul copt este mult mai dulce.Eu ii dau marul copt si para cruda si putina branzica.Dovleacul nu stiu daca merge crud.Dar ce noi asa il papam ,crud?Eu pot sa-ti spun ca Maria se constipa de la marul copt si branzica,asa ca daca nu am para ii dau numai mar crud si branzica.Pupam fetita zambareata ![]() Maria |
mersi

pupici de la zambarici care doarme dusa
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
aris26 spune:

BINE AI VENIT PE LUME MAIA!

ma chinuie talentul. a se intelege va rog o cupa de shampanie![]()

25 martie 2009
anca_nicolae spune:
Novus, fructele coapte se dau copiilor cu tendinta de diaree, cele crude celorlalti:). Pentru cei cu tranzit normal, eu recomand fructele crude, doar de asta exista categorii distincte: fructe, mancare si prajituri
.
Vorba lui Monvas, am aflat ca Simina si bebelina sunt bine, acum ne putem culca linistite.
Noapte buna!
Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 4 luni
aris26 spune:
novus - multumim pt articol...chiar interesant. eu de vreo doua saptamani zbarnaii sa cumpar o mocheta pt ca nu am unde sa il pun sa exerseze. pe parchet direct nu imi vine ca inca mai da cu moaca de podea,iar o patura sau cearceaf unu la mana arata mereu casa ca naiba si doi la mana aluneca si nu se poate deplasa ca oamenii. oricum pana am prospectat eu piata fi-miu a inceput de-a busilea prin pat. si ii iese destul de bine. mai are un pic si o ia in patru labe in adevaratul sens al cuvantului doar ca trebuie sa se prinda ce sa faca cu mainile. picioarele stie sa le bage succesiv sub burta..dar mainile nu stiu cui le lasa![]()
pisik - o sa vezi ca face minuni fucidinul. bine asta daca e o infectie daca e alergica...
nu cred ca ajuta
pisgri - am inteles ce zici tu acolo. eu cred ca se poate f bine asa sa fie felul ei,mai precauta. ce sa caute ea in picioare daca stie ca nu poate merge?al meu e mai berbec asa...vrea mereu tot ce nu poate. ma pregatesc de multe drumuri la urgenta pt copci. oricum daca fata nu se simtea bine e cam aiurea din partea medicului sa te sperie asa. ochii e normal sa mai lusheze din cand in cand,iar cu silabele gen ta-ta..pa-pa..da-da..nici la noi nici urma de asa ceva. eu o pun pe seama faptului ca ii vorbit totushi 3 limbi,nici nu ma ashtept sa isi de-a drumul la vorba decat pe la 2 ani. si vorba ta,poate e fata perfectionista si nu vrea sa vorbeasca aiurea. eu pun astea toate si pe seama personalitatii copiilor,ca doar nu sunt toti nishte statistici sau tabele
novus - eu ii dau mar copt pt ca nu ii place crud(e acru). il coc intr-un castron f mic de inox direct in cuptor(electric)la 210grade timp de 20-30min
o sa incerc si eu doveac...poate poate. asta al meu nu vrea nimic de mancare. cand zic si eu hai ca am gasit ceva ce ii place,a doua zi nici nu vrea sa auda. gusta orice dar nu mananca nimic. sper sa ii treaca mai repede raceala sa chem pediatra la vaccin sa vedem daca are ceva idei
25 martie 2009

!! m-a linistit d-na doctor de la eco si mi-a zis ca e perfecta