LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (339)
Raspunsuri - Pagina 4
greyeras spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Asa: Cum ati vrea sa fie decorat tortuletul papanashilor si dulcetelelor?Preferati vreo forma/figurina anume?Asa cum am promis,de tort ma voi ocupa eu! Subscriu la sucul de portocale recomandat de Roxana!E absolut delicios ![]() (l-am degustat si eu la ea)!Si faptul ca e 100% natural,eu cred ca merita luat pt copilashii nostri! Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Antalya 2009 Nasi 2009 Povestea nasterii |
Si eu prefer sa fie surpriza tortul. Cat despre suc sunt perfect de acord.

Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
urmychance spune:
| citat din mesajul lui alinkav [ Urmy, nasaoala treaba cu job-ul!Dar fruntea sus, totul va fi bine! ![]() |
multumesc, asta e, eu nu sunt suparata. Cum o fi sa fie. Inca mai putem trai! Cand nu oi mai putea, atunci o sa ma ingrijorez.
mandarinutza spune:
LA MULTI ANI
Vlad Constantin de mami ancasilv
Ana Iasmine de mami Pico
Alexandru de mami oana.craiu12!
La multi ani mami Papanash!
Yaia, interesante pastilutele pentru dinti. Aici nu am auzit de ele.
Adimercedes, nastere usoara!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
mihailescu teodora spune:
Adi
sa fie usoara recuperarea si Lisa sa il primeasca dragastoasa pe Samburel!!!!Wowwww,aveai DPN-UL meu la Mihnutzu'
!!!!
Ce vremuri taica,ce vremuri.......
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
mihailescu teodora spune:
Mandarina
,sa stii ca sunt si la noi bomboane gumate cu xylitol!Nu stiu daca sunt si pt copii,dar pt adulti sunt sigur!
http://www.topsanatate.ro/articol/poti-preveni-cariile-consumand-dulciuri-26961.html
E-te-te mai sus cum sta treaba!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Yaia spune:
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Cum ati vrea sa fie decorat tortuletul papanashilor si dulcetelelor?Preferati vreo forma/figurina anume?Asa cum am promis,de tort ma voi ocupa eu! |
Eu vreau sa fie musai biscotino de ala si ca figurina vreau un papanash de-al nostru si o dulceata, stand la masa si mancand...papanasi cu dulceata!
Ha-ha...asta ca sa fii suparata pe mine mai mult decat pe soacra ta!
Meeeey, sa fie bun, atata tot! Si sa trimiti si la sacose, ca de nu...
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui mandarinutza Yaia, interesante pastilutele pentru dinti. Aici nu am auzit de ele. |
De fapt sunt bombonele pentru dinti, se gasesc la noi in orice supermarket. Noi luam din www.suomikauppa.fi/product_info.php?language=en&cPath=24_256&products_id=3012" target="_blank">astea.
Aceeasi firma face si guma de mestecat pentru copii cu xylident, noi luam din www.suomikauppa.fi/product_info.php?cPath=24_40&products_id=466" target="_blank">asta.
Poate gasesti si la voi, ciocolata Fazer sigur am vazut si in Romania, nu mai stiu daca la magazinele din aeroport sau in vreun supermarket...Poate au si bomboane Fazer...
Edit: acum vad ca site-ul asta unde am gasit produsele si descrierea are niste pretuuuuuri...vinde produse pentru finlandezii din strainatate! Cam hoti!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
cecilia L spune:
Am vazut si eu pozele, ce frumos a crescut Tudor de mami Urmy, si ce am mai gadit pe mail......si montajul lui Adi de ziua lui, ce frumos cantau ei acolo "La multi ani!".......mai erau cateva poze dar nu mai stiu ale cui, le-am vazut ieri![]()
Adinastere usoara si un bb sanatos
Betty, mi-as fi dorit sa gresesc, dar asa sunt toate bonele, mai exista exceptii......dar mai depinde si de noi, cat si ce le permitem
...mai este si latura pozitiva, gen bona Mihutu si/sau de ce sa nu zic si a lui Cristi, dar ea nu se pune ca nu sta prea mult cu el, 4-5 ore/zi, dar e ok. Legat de gradi pt Mario nu stiu ce sa zic, poate ar trebui sa renunti macar pana in primavara, cand mai creste si fratiorul si trece si vremea asta urata, chiar daca evolutia lui s-a vazut, poate reveniti in aceeasi gradi ....desi stiu cat de greu ai intrat acolo.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
La multi ani, papanash
, vezi ca astept sacosa innapoi![]()
Cecilia si
cecilia L spune:
Teodora, legat de tort ma bazez pe tine......daca nu este cu inghetata e ffffffff bine.![]()
Cecilia si