Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Fetelor, am si eu o intrebare: daca mananci ceva expirat poate sa-i faca rau lui bebe?
Am mancat duminica la cineva niste branza framantata care avea gust cam iute, apoi dupa 2 ore ni s-a facut rau si mie si sotului si am vomat amandoi, dar am baut un ceai din scoarta de stejar care face bine si in caz de otraviri, ca neutralizeaza toxinele, luni m-am simtit cam ametita si slabita, noaptea si marti la pranz am avut transpiratie rece si frisoane in somn, iar pe seara am descoperit niste pete (bubite) pe un umar spre piept, la baza gatului. Astazi nu mai am nimic, dar e clar ca ceva rau a intrat in organism si a durat ceva timp pana s-a eliminat total. E posibil sa fi ajuns si la bebe? Aseara am avut si niste dureri de burtica, ca de la intinderea muschilor, dar e posibil sa nu fie legat de intoxicatie. Ce parere aveti voi? V-ati mai confruntat cu asa ceva?

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Sa vad daca am reusit sa-mi editez semnatura..

Ioana, si Alex, 04, 2006.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata.... mai pe la pranz asa .
Citesc de la 8 dim, acum am terminat.

Grevidutele noi - nu dau nume pt ca mi-e teama ca nu am retinut corect- Sarcina usoara va doresc si bebe la termen. . Am vazut ca mai aveam o mamica la bebe3. Ce imi place!!!
Ina, Cori -Fericitari pt carucioare . Daca am uitat pe cineva fara intentie. Va doresc la toate numai bine
Oana- foarte ciudata dr ta. Eu as schimba-o si daca as fi in 35 de sapt. Ihhh urasc cand se poarte urat pe banii mei. Iar cu infectia urinara deja e prea mult. Sub 10.000 e steril. Punct. Nu e la libera interpretare. Deja imi fierbe sangele. Te pup si sper ca daca viitoare s-o gasesti in toane mai bune.
Roxana - la cate sapt l-ai simtit pe Ivan de te ingrijorezi??

Mai citesc si mai scriu cand am timp .....

Denisa, 14 + cu kinder-el Erik Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Castelana, ce faina viata duci tu acolo... eu una nici nu indraznesc sa visez la asa ceva...
Ina
, felicitari pt. !!!Sa fie sanatos! Cristopher e un nume superb, m-am gandit si eu la el in caz ca asa avea baietel insa... pe primul baietel il cheama si Cristian asa ca... pas...
Oana, si eu am placenta jos inserata dar asta nu e un motiv de ingrijorare, e doar bine de stiut pentru doctor, in caz ca va trebui sa faci cezariana sa tina cont de asta, pentru ca vor face taietura prin placenta si se sangereaza mai tare. Asa mi-a explicat mie dr. la prima sarcina, si la fel o am si acum.
Mie eco 4d mi se par jecmaneala la drumul mare, sunt mult prea scumpe, si in fond si la urma urmei si la un 2d poti vedea bb-ul ca e bine, sanatos. Tu unde ai facut TT-ul? Ca eu ar trebui sa-l fac la gine1 unde e 200 ron, dar am descoperit ca la Medlife e mai ieftin, 170. Eu zic sa faci cum te indeamna inima, nu e neaparat sa faci cum zice dr.
bianka1, oare durerile tale de cap nu se datoreaza cumva tensiunii scazute? Mi-am adus aminte de o metoda pe care mi-a recomandat-o dr in sarcina trecuta cand aveam tensiunea f mica: sa beau sirop de coacaze negru, se gaseste in farmacii la sticla de 0,5l. Se face ca si un sirop normal, indoit cu apa. Tin pumnii sa treaca!
Erina, bine ai venit printre noi, mamica cu nr.100! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos nascut la termen! Am observat ca avem acelasi DPN.

Revin dupa ce-i dau papa lui Nicholas.

Adriana 16+
mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Aaa, mai mentionez ca eu nu am avut stari de greata si voma toata sarcina, deci a fost clar de la ceea ce mancasem, mai ales ca si sotul a patit-o la fel, doar ca lui i-a trecut mai repede, fara a mai avea si alte simptome.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

imi spuneti si mie cum inserez emoticonuri la semnatura?Ma gandesc ca doar nu trebuiesc introduse la fiecar mesaj...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

buna feteleeeeeeeeeeee!!!!!!

m-am intors de la eco cu vesti bune!!!!!!!!
riskul de sindrom Down, Edward si Patau este scazutttttttttttttttt!!!
in conformitate cu varsta mea, bineinteles.
Of Doamne multumesc de copil sanatos!!!!!

va doresc la toate rezultate bune si sa fiti fericite!!!!!

va pup

castelana fericita 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

bine.ati venit erina si emilia, sa aveti o sarcina usoara si placuta la odisee

denisa, chit ca mi.e si jena sa spun pe la 10 saptamani, ceea ce e imposibil, dar am simtit ceva, gaze ce.or fi fost, ma ingrijoreaza ca brusc dupa un timp nu le.am mai simitit, azi am avut ceva dureri, nu puternice, dar ca niste intepaturi in partea stanga mai sus de ovare

aaa stai , mai sus ziceam de sarcina asta, pe ivan l.am simtit in jur de saptamana 15, daca nu aveam gazele alea sau ce.or fi fost si nu simteam nimic nu ma ingrijoram deloc

linda , daca ai vomat e bine, nu a avut timp sa ajunga la bebe, organismul a respins si asta e foarte bine

roxana 14+ arturo si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

atb- am vazut ''live'' carutul aseara in Auchan. Mi se pare un carut destul de mic. Scoica si landoul sunt ok, dar carutul nu prea mi-a placut.
Cum te-ai inteles cu centurile de siguranta ? Vara nu-l deranjau pe bebe. Am vazut ca nu sunt acoperite in material ca la restul caruturilor. Ma gandesc ca vara, cand bebe poart doar un body subtirel il va deranja.

Lindal- clar nu e bine sa mancam mancare alterata, pt ca nu sti ce bacterii s-au dezvolatat in ea. Acum daca ai mancat nu inseamna ca trebuie neaparat sa fie ceva grav. Data viitoare cand ti se pare ca ceva are gust ciudat mai bine nu mai mananci. Suna la doctor si vezi de iti zice, poate iti recomanda ceva.

Tot aseara am cumparat si primele hainute pt bebe. Un body , si un costumas cu pantaloni, bluza, babetica si caciulita.
Le-am facut si poze si le-am pus la semnatura. Mai era unul care imi placea , dar am zis ca e destul pt o sapt.

Denisa, 14 + cu kinder-el Erik Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana, cum vine sotul acasa am sa.i cer ceva sa ma masor, ruleta metru ce stiu eu, dar apropo de asta, azi am fost la analize dimineata si acolo m.am intalnit cu o fata din maroc,pe care o stiam din parc , cand ieseam cu ivan si ea cu fata ei
ei bine fata asta naste luna asta, nu s.a ingrasat deloc la corp si cum stateam una langa alta pe bune ca burta mea era aproape cat a ei, cand m.a intrebat in cat sunt mi.a fost si jena sa.i zic :)))

roxana 14+ arturo si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput