Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 11
ate_09 spune:
babyangel nici la medicul unde merg eu...nu este dotat cabinetul cu tot ce trebuie. Exista un ecograf dar nu este 4D...eu trebuie sa merg la bucuresti pt 4D si morfofetala si am inteles ca acolo costa in jur de 400 ron 

. Asa ca esti norocoasa!!
Aici la cabinetul unde merg eu...costa 80 de lei un eco abdominal si 100 intravaginal indiferent ca esti pacienta sau doar de ocazie, plus 60 de ron consultatia.
Ca sa nu mai spun ca acum 2 saptamani pt analiza de secretie si papanicolau...mi s-a recoltat lama pt analiza la cabinet, pe care am platit-o evident...apoi m-au trimis cu lama la un laborator care sa-mi faca analiza si unde bineinteles ca am platit alti bani.

asteptam un
18+ Doamne ajuta! 
Lista burtici si bebici
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
Delia13 spune:
Cori mami felicitari pt 
. Nasti cam in aceesi perioada cu mine la mine se zice ca pe 16 martie
Delia13 17+
CoriMami spune:
EmiliaPop felicitari pt decizia de a-l pastra si pe bebe 3! Dumnezeu o sa va intareasca si o sa fiti o super familie!
Despre infectia urinara...nu are legatura cu scurgerile vaginale abundente. Scurgerile sunt normale in sarcina, vaginul secretant mai mult mucus ca sa apere de infectii. In infectia urinara germenii sunt adunati in vezica. Eu va sfatuiesc sa faceti cat mai multe uroculturi si totusi daca nu trece cu Urinal, Urinex, etc in 5 zile, sa luati un antibiotic recomandat de medic.
Inainte de sarcina am facut inf urinara si fiindca m-am incapatanat sa nu iau antib, m-am trezit intr-o dimin ca faceam pipi sange, cu cheaguri! imediat la urocultura mi-a iesit klebsiella si am omorat-o cu Cipirinol. Nu trece o luna, iar simt o jena, fac uro....infectie cu E Coli. Sunt momente de sensibilitate, imunitate scazuta, nu stiu ce sa zic. Trebuie maxima atentie la igiena, nu tanga, urinat imediat dupa sex, etc.
Va tin pumnii sa scapati cat mai repede de uratele astea de cistite, ca stiu cat de rele pot fi.
Pup
17+
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=CoriMam&year=2010&month=3&day=18&babycount=1
ate_09 spune:
CoriMami felicitari pt pasarica!!! 

Sa fie sanatoasa si cuminte!!!
Mai sunt 2 zile si o sa va spun si eu ce carucior vom aveam 
Te-am trecut si pe listuta!!
asteptam un
18+ Doamne ajuta! 
Lista burtici si bebici
Delia13 spune:
Babyangel, am uitat sa-ti raspun la intrebare. si medicul meu are totul la cabinetul lui nu ma trimite in alta parte. Eu sunt programata pe 13 nov. la morf. fetala ,dar am inteles ca o sa ma coste in jur de 400 lei ceea ce mi se pare mult da acum ce sa facem asta e.Esti norocoasa ca platesti asa putin, poate o sa-mi faca si mie reducere ca sunt pacienta lui si nu stiu eu
. Va pup ca tre sa plec la serviciu. Pe diseara fetele!
Delia13 17+
babyangel spune:
Inca o fetita
..felicitari Corimami..sa ne spui si variantele de nume...
Bun venit Emilia si Erina! Sa aveti o sarcina fara probleme!
Emilia, eu daca as ramane a 3 oara, si a 4 oara...as face copilasii..asa ca te felicit!
Ma gandesc la colegele care nu au putut ramane gravi fara FIV, si nu as putea sa renunt la o sarcina data de DD...
Mai ales ca , la mine ar fi fost minune sa se intample fara voia mea, pentru ca am avut sterilet, si dupa ce nasc am de gand sa imi pun din nou! Si sunt rare sarcinile intrauterine atunci cand ai sterilet!
Anca
18+cu
Tereza Martina si mami de
Lucas
CoriMami spune:
Multumesc mult fetelor
!
Delia, eu inca mai sper ca iese in zodia berbecului. Ma gandesc ca o fetita pesti va fi o mare alintatura. Pe dealta parte in anul chinezesc dupa nu stiu cat februarie 2010 incepe anul tigrului. Asa ca noi fetele de martie - aprilie, vom naste tigrisori :)
Despre eco...si mie mi se par preturi umflate cu pompa...500 de lei m-au costat aseara TT+eco. Dar in Bucuresti, cam astea sunt scorurile. Si pe mine dna doctor care monitorizeaza sarcina ma trimite numai la Medlife.
17+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=CoriMam&year=2010&month=3&day=18&babycount=1
CoriMami spune:
Despre nume
va rog votati si voi:
1. Ionescu Rebeca Valentina
2. Ionescu Antonia Valentina
3. Ionescu Ecaterina
Alte idei nu mai am..pt ca eram pregatita cu nume de baietei. V-am scris si numele de familie ca mi se pare important sa vedeti daca se asorteaza.
17+
ate_09 spune:
mie imi place prima varianta!! 
asteptam un
18+ Doamne ajuta! 
Lista burtici si bebici
babyangel spune:
Fetele, cautand informatii despre morfo-fetala, uite ce am gasit:
http://www.nufw.com.au/morphology.htm
Si nu stiu de ce am mai multa incredere in siteurle straine decat cele traduse in ro...
Acuma am inteles de ce a insistat medicul sa ma duc intre 18 si 20 s, si nu mai tarziu..Ca in mod normal eu stiam ca pana in s 22 e ok
Anca
18+cu
Tereza Martina si mami de
Lucas