Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (194)
Raspunsuri - Pagina 20
Nocom spune:
A REAPARUT SPANACUL IN PIATA!!!!!
Azi i-am facut Dariei spanac cu sos rosu si usturoi. A mancat ca purcica!!! mi-era teama sa nu i se faca rau dupa...
Cand am vazut in piata spanac m-am bcurat ff tare caci in primavara nu apucasem sa pun la congelator decat vre-o 3 pungutze. Astfel incat, cand am vazut ca are un taran spanac, am luat tot sacul!!! 12 KG am luat!!! Am ajuns acasa si ii spun mamei ce noroc am avut ca am gasit spanac sa pun la congelator si mama zice: pai spanacul abia acum apare, de ce te-ai grabit?!!? Si am dat si 5 lei/kg, ca de, e la inceput... Habar n-avam ca spanacul apare si toamna si primavara...
Asa ca azi am avut treaba, sa curat, spal si congelez 12 kg de spanac!!
Abia am terminat!
Ma duc la nani ca sunt rupta!!
Somn usor bobocime!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
anamona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bitza2008 Mai sunt bobocei, in afara de Lucas,care nu zic MAMA? Al meu zice destule cuvinte,dar MAMA nu!Imi zice tot TATA,si cateodata BABA! FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008) www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL |
la noi e pe dos :) nu zice TATA
CD27 spune:
Am vazut montajul cu Raducu, foarte frumos si emotionant, sa iti traiasca feciorul Cristina
Piolica am vazut pozele, sunteti o famile foarte frumoasa, se vede din poze cat de bine v-ati simtit si cat de frumos ati petrecut, recunosc ca m-a incercat un sentiment de invidie vazandu-va, intotdeauna mi-am dorit o famile mare si fericita (eu provenind dintr-o familie de 4 persoane, cu mine cu tot), se pare ca n-am gasit inca familia aia mare si fericita si nu-mi ramane decat sa imi fac propria mea familie cat mai mare bb2, bb3 hihi
Am uitat sa va zic ceva haios (cred ca am uitat, daca am msai zis...repet) l-am tuns pe Miku nu mai arata ca baietelul meu mic si scump, e diferit, mi-a luat cateva zile sa ma obisnuisc cu fata de baietel mare si zgubilitic
Mami de Mikul Robert Constantin
anamona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nausica La Mothercare eram convinsa ca au, dar numai imi imaginez pretul si ma enervez. M-am hotarit sa sabotez magazinele astea cu preturi nesimtite. Bine, ei nu stiu. |
cred asa ar trebui sa facem cu toatele.....inteleg ca unele asa sunt ele mai scumpe, dar sa aiba totusi preturile la nivelul celor de afara....
spuse moralista care nu se stapaneste sa cumpere de fiecare data cand vede o hainuta haioasa...norocul meu e ca Mothercare rar e pe gustul meu :))...acuma mi s-a pus pata pe Okaidi....as cumpara tot magazinul pentru Thea, apoi as trece la colectiile pentru nepoteii mei, Sofia si Gheo
anamona spune:
si sa va spun de T: surpriza ...ne-am alertat degeaba: nici ieri nici alaltaiesri nu a ami facut temepratura, nici urme de bubite...aalarma falsa....
nu stiu de la ce a facut febra...mi se pare ciudat sa faca 39 de la dintisori, unde mai pui ca nu a iesit nimic.....
anamona spune:
Piolica, a iesit foarte frumos botezul, ai organizat foarte stilat, ai putea sa te reprofilezi:)
Vroiam sa te intreb ce fel de plasture cu anestezic ai folosit de se aplica cu 30 min inainte..
Eu i-am luat crema Cream Plast ....din cate stiu se aplica un pic inainte..dar poate ma insel.
gaia.nevia spune:
cucu pe inserat...
nu mai stiu ce am zis, am zis eu mothercare? n-am mai calcat acolo de cand era Teo mic (mint, am luat scaunul lui Radu in vara de acolo)...
Decathlon - au si pentru bebe (3-6-9 luni), apoi 12 luni, 18, 24, 3 ani si 4-12.
Pe peretele din spate (opus intrarii) sunt hainute pana la 3ani, si aveau ultima data cand am fost jachetele astea de ploaie (impermeabile dar care respira), verzi.
Eu am luat pentru Teo, cum spuneam, pentru ca ce avea Teo am pasat la Radu. Lui Raducu nu prea ii mai cumpar haine, doar ce nu s-a potrivit de la Teo din cauza de anotimp. De ex, jacheta asta de ploaie e pt 18-24 luni, dar vine ok pe el, nu e necesar sa cumpar una mai mica pentru toamna asta.
Insa body cu maneci lungi pt 12-18 luni nu am deloc, Teo a prins vara la varsta asta si nu am cumparat deloc... la fel salopete (jeans, reiat)... ma rog, mai gasesc si eu cate o ocazie sa-i iau cate ceva.
Azi am mai facut o plimbare la Kiabi, si mi-am aruncat ochii (IAR) la raionul pentru fete... ma enervez!!!
Si aveau si impermeabile, chiar cu Hello Kitty... mortale!!!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
CD27 spune:
Piolica iti urez multa bafta cu cautarea si gasirea unui job si cand o sa ma decid sa ma marit, cu siguranta o sa iti propun un job, sa ma ajuti cu organizarea pentru imi place tare cum a iesit la voi
Anamona ce bine ca nu are Thea nimic, sa stii ca Mikul a facut 38 cu ceva...nu mai stiu, de la dintzi clar, altceva nu a avut, iar dintii au iesit dupa vreo 2 saptamani
si mie imi place Okaidi, suntem abonati acolo
Nocom bravo mami, ai avut ceva de munca azi cu spanacul
Sa stiti ca si Mikul zice baba si noi credem ca ii zice mamei mele, adica sperrr, ca doar nu mi-o zice mie, mai zice mama, apa, pa si papa astea le cam incurca, mai face cu mana cand e vorba de masa si mai da din gura cand e de luat larevedere, in rest nu prea zice...apa uneori si mai are zile cand e setat pe DA si o tine asa toata ziulica, pe NU nu il stie dar da din cap in semn de nu si are cuvintele lui, intelese numai de el, de fapt chiar propozitii intregi din care se remarca litera D e foarte folosita
Mami de Mikul Robert Constantin
Nausica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anamona
cred asa ar trebui sa facem cu toatele.....inteleg ca unele asa sunt ele mai scumpe, dar sa aiba totusi preturile la nivelul celor de afara.... |
Pai normal, asta zic si eu, nu-ti imagina ca sint anti-corporatista. I-am luat Aniei gramezi de hainute de la Mothercare, dar din UK.
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
andy.p spune:
Roxanavreau si eu o poza cu ginere-miu tuns,please
Nocom wow ,noah bine ca ai terminat.
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)