Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (194)
Raspunsuri - Pagina 19
claudinna spune:
bitza, Vaslui si Iasi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
JulyMorning spune:
Nausica in principiu vreau sa-l comand pana in 20 octombrie, dar nu stiu exact cat dureaza transportul din Anglia, de unde vreau sa-l iau. Ar merge smecheria, cam la limita asa, dar cu putin noroc ne putem incadra.
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
babytza spune:
Bitza si la noi e la fel....tata mai zice, dar mama nu baba imi zice el In schimb zice cahhhh si caca cand face Singurele cuvinte cu intentie si cu directie zise de David
Babytza si puiiValentina David
CosmyB. spune:
Fetelor care aveti sling ce dimensiune are pe latime? Mutumesc Ma bate gandul sa confectionez unul sau poate are cineva unul de vanzare?
baby_boy spune:
Buna seara
Va multumesc din suflet pentru urari si sa pentru ca ati fost alaturi de mine in acest an
Laureta.Claudinna Ratonel,Anca, Luminita, Ada, Andy.p, Andreutac, Bitza, Dyanira Angelynna, Cd, Tzitziri.Babytza,CosmyB, Ramona, Preety,Giulianna, Nicole
Am avut o zi plina..si da Lumi am facut gratar normal..desi petrecerea de 1 an o sa fie sambata.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9a5cb374253a4e3a0091ce&source=category&category_id=all" target="_blank">Aici il puteti vedea pe Raducu in decursul acestui an A fost un an plin de iubire
Te iubesc enorm 'ubitul lui mama!! Tu esti ratiunea mea de a trai !!
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
Nocom spune:
Ptiu, pe el!!! Ce baiat dragalas ai baby boy!!!!
Sa iti traiasca, sa fie sanatos si va aduca numai bucurii!!!
RADUCU
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
andy.p spune:
Supeb montajul Cristina!!!!
Bitza,Alexia a zis prima data mama,apoi o perioada numa tata si acum nu mai zice nimik,in afara de Adei
Feli te-ai vopsit??Asta de economie
Piolica ff frumoase pozeledomnisoarasi mamica.
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
anamona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JulyMorning piolica Gand la gand, tocmai voiam sa intru sa zic despre scaunul de masina. Eu am fost la baby-expo la standul Romer si le-am studiat. M-am oprit la Britax First Class Plus (am inteles ca Britax este o alta divizie a firmei Romer). Este pana la 18 kg (aprox 4 ani zic ei) si se lasa foarte mult pe spate. Are 5 pozitii de inclinare, plus o clapeta sub scaun care se ridica si lasa scaunul si mai mult pe spate. Am pus-o pe fi'mea in el si sta boiereste. Doar ca la noi este 11 milioane, sa-ti vina rau nu alta. Si voiam sa spun, cui este interesat, ca am gasit un site din UK care livreaza la noi. Acest scaun costa 114 lire, plus 28 lire transportul. M-am cuplat cu o prietena care vrea si ea scaun si surpriza, transportul costa... 29 lire Asa ca daca mai e careva interesata, mi-au raspuns cei de acolo ca pentru orice produs aditional se adauga inca ... 1 lira. Nu au alte produse pentru copii, doar mai multe modele de la Britax. Eu vreau sa dau comanda pe la sfarsitul lunii. Ma duc sa scot copilul, a intrat intre picioarele de la un scaunel si a ramas intepenita _ Our future determines our past bobocica Maia Poze |
eu stiam ca scaunele Britax sunt aceleasi cu cele Romer: in unele tari se vad cu denumirea de Britax in altele cu Romer
july, poti sa ne zici si noua situl? eu o sa am nevoie de scaun peste vreo 3-4 luni si cu siguranta Romer o sa fie....
nikolici spune:
RADUCU LA MULTI ANI!!!SA FII SANATOS SI FERICIT ALATURI DE FAMILIA TA!!!
Cristina...stii tu, nu te uit ca mi-ai luat-o inainte, sa=ti traiasca baiatul!!!
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
Nocom spune:
WOW, su-per-be pozele piolica!!!!!
Da stiu ca Elsa este o micuta fff cocheta, si cred ca am numarat (fara intentie..) vreo 5 vestimentatii in ziua botezului / motului... sau parca am citit ca au fost in zile diferite... Oricum, minunate rochitele iar purtatoarea, NOTA 10!!!! Deosebit de frumoasa si expresiva! Asa de tare m-au prins pozele, ca le-am vazut pe toate desi Daria maraia de somn pe langa mine...
Chiar daca nu ai reusit sa faci tot ce iti propusesei, ceea ce ai facut a fost de-a dreptul minunat. Cred ca toti au fost fff impresionati! Sa iti traiasca micutza crestina si sa fie sanatoasa!!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI