*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (78)*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Editez sa va zic, pt cine vrea sa reciteasca (eu am si acum lacrimi in ochi) si sa retraiasca, povestea nasterii lui Remus incepe in capitolul 97, pagina 12 si s-a anuntat in capitolul 98, pagina 2.

Malinas, m-au trecut fiorii de emotie... ce zile... Remus e cumva reprezentantul cozonaceilor nostri. de emotie retraind paginile.
Si-mi pare rau c-am vazut atunci fete active, pe care azi nu le mai vad.

La noi sunt 20 de grade, si asta iarna la ea in camera tot asa erau, 20-21. Si z e desculta pe jos, sunt si covoare dar mai da si pe langa, sac de dormit nu suporta, plapumioara o incurca cand se intoarce, deci tot descoperita ramane... Pfai Ramo, pai tu o infofo in toata regula... noi doar un body cu maneca scurta si bluzita si pantalonasi, asta acum ca s-a mai racit, dar in general doar body si pantalonasi.

Anes, multzu de test , de-abia vedem ce-ar mai putea sa faca si noi sa le aratam ce si cum.

Izaaaaaaa, bun revenit, , daca n-ai aflat inca, noua ne place in grup, deci chiar daca, Rapha tot frantzuzul nostru ochios ramane. Sanatate multa!

Laura, cum mai e Rebeca? Alra, Nicole?

Hi hi, ce tare filmuletzul cu parintzii...eu ii recunosc clar pe ai mei, din 4, cate doi au reusit sa invete cate ceva, tatii.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Sunt in contratimp, nu prea am citit Am bagat cateva felii de dovleac la copt, plus o budinca de macaroane cu branza dulce. La 16.15 am programare cu Rebeca la doctor, face febra 38.5-39.5, a vomitat tot ce-a mancat azi, eu suspectez gatul...vedem.

Malinas, eu nu glumesc cand iti spun ca noi am setat centrala in intreaga casa pe 21 C, poate ajunge in camere pana la 21.5-21.8 C. Asta este temperatura optima pentru noi, aici ne simtim bine cu totii, asa am stat si iarna trecuta cu bebe mic in casa. Deci la temperatura de mai sus, eu si tati stam in tricou cu maneca scurta, iar fetele in tricou cu maneca lunga, respectiv body cu maneca lunga si pantaloni binenteles. Iar noaptea pijamale normale pentru Rebeca, iar Caterinei ii dau si un maieu pe sub pijama, ca doarme mai mult dezvelita. Si fara sosete...toata familia
La 23 C eu sincer am bufeuri, iar fetele sunt imbujorate tot timpul (cand mergem la sora mea luam foc cu totii), de tati nu mai zic, ca el e in pantaloni scurti toata iarna.

Anes, si eu sunt de acord cu somnul la copii, cat de mult, insa pe Cati o adormim in brate, si cand era putin maraita, hop in brate si da-i si plimba-te prin toata casa ca sa adoarma pruncul de 2 ori pe zi Asa ca de ieri am hotarat sa o las treaza pana cand pica ea realmente, nu o mai plimb in brate decat daca vad ca nu adoarme nicicum in patut, si asta pret de 2-3 minute. Ieri a adormit-o bona pe la 11.30, dupa ce a stat o jumate de ora in patut si n-a vrut sa doarma, in 2 min. a adormit in brate.
Azi a adormit singura in patut la 12.15, dupa vreo jumate de ora de scanceala Si a adormit pana la ora 14 si nu o mai culc pana diseara. Sper sa fiu tare pe pozitie si sa reusesc in vreo 2 saptamani sa stabilim un program de adormit singura l pranz, cu un singur somn de 2-3 ore.

Ma duc la bucatarie ca-mi miroase deja a dovleac copt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Mai, si eu sper ca glumiti cand ziceti ca la 23-24 de grade in casa va e frig...Adica na, fiecare cum crede, nu ca va critic, doar ca ma mir foarte tare . Si noi tot cam la 20-21 de grade stam in casa, nu mi se pare nici o afacere sa invat copilul sa fie friguros plus ca n-am putea noi suporta asa caldura.

Laura am incercat cu agrafe normale, pt copii de peste 3 ani, problema e ca de fiecare data cand incerc sa-i pun agrafa o zgarii pe scalp, sunt tare ascutite sau nu ma pricep eu sa i le pun. Ea urla si eu renunt. Clestii si-i da jos. Da, mi-e si frica sa nu inghita ceva, desi ea e cam supravegheata tot timpul, eu inca n-am curajul s-o las sa bantuie prin casa de una singura ca are tendinta sa se ridice in picioare si sa-si traga in cap tot ce prinde de pe mobila.

Mi-ai facut pofta cu dovleacul ala, cobor la bucatarie sa bag o bucata ramasa de-aseara . Dupa care revin si daca nu se trezeste asta mica si ma mai lasa sa suflu, va povestesc cum am facut noi cum somnul de peste zi, de vineri incoace.

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Anes, i-am facut si eu testul, a iesit de 1 an la toate inafara de verbalizare unde a iesit doar de 7 luni. Iar la IQ suntem la mediu superior....o fi bine, o fi rau...

Am fugit la doctor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Eu sunt super friguroasa si ma gandesc ca daca mie imi e frig in patura, ii este si Sarei.Dimineata se trezeste infundata si are obrajorii reci.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Anes, nu conteaza ca nu ai fost prima la subiect, tu oricum esti prima pe lista de pe prima pagina! Si eu imi amintesc cu emotie cum am urmarit prima nastere de la odiseea noastra... pe-atunci stateam in pat si ziua imi trecea mai usor alaturi de voi, fetelor!

Cu privire la somnul de peste zi: am incercat si eu sa le "scot" un somn, dar nu am reusit decat atunci cand dormeau ei mai mult dimineata si nu mai simteau nevoia sa doarma decat dupa ora 12. Acum dorm de regula de pe la 9.30 la 11 si ceva, de la 13.30 la 15 si ceva si neaparat ii adorm in jur de ora 17 macar juma' de ora, ca altfel nu te poti intelege cu ei dupa ora 18.30-19!

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Am uitat sa intreb: mai este cineva care nu are dintisori? La Anastasia in gurita se "vad" dintisorii albi sub gingii, dar nu mai ies odata!

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

camelia...bilele colorate le-am luat de la AUCHAN...costa 40 ron.....

fetelor...incep bebeii nostri sa aniverseze primul an....

azi....fetita vrajitoarei a imp,linit un anisor!!!!!

LA MULTI ANI!!!!!!!

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

David-Andrei
BOTEZ
Povestea nasterii

http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

858 - 2 euro/SMS - INIMA COPIILOR
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

deci, io ma declar friguroara forumului.Io ma simt bine la 26 de grade.Serio, nu fac misto si jnici glume.Pe David incerc sa nu-l infofolesc si sa-l las in pace, chiar daca in casa sunt 23 de grade.Ziua sta in body cu maneca lunga, pantalonasi, sosete, iar de cand ii racit ii pun o vesta in spate, ca e tot pe jos si sunt geamuri deschise, iar noaptea ii dau salopeta si il invelesc cu o patura.

Otilia, mi-ar placea sa-l pot filma pe David cand se pisiceste, din pacate nu face mult timp asa, dar, cine stie, poate am noroc.Am sa pregatesc camera, sa fie in zona.

_
[red]
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr. 10 luni, 76 de cm si 9700gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Manumanu, nici Sara nu are dintisori si nici nu e vreu semn ca o sa-i apara curand.
Malinas si mie cam tot pe la 26 de grade imi e bine si sotului i se pare f cald.In pat el e sobita, ma lipesc de el si gata, ma incalzesc.
Stiu ca pt. Sara ar trebui ceva mai racoare, dar mie imi este fff frig, dormim in aceeasi camera.Acum eu sunt imbracata cu tricou, pataloni de trening, bluza de trening si sosete si tot am picioarele reci

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput