**Zmeurici de iulie-august 2009 (6)**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Bunaa!
Bebica doarme, iar eu profit un pic! V-am citit, vazut bebici frumosi...

legat de drepturile banesti, intreb si eu: cum se procedeaza dupa ultima zi de medical? Pot sa cer imediat adeverinta de la servici, adica sa trimit concediul si sa fac cererea in acelasi timp?

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna seara,
dupa cum am promis am adus vesti despre Lucialu : "pupa" tot numai in brate si la titi vrea, nu reuseste sa faca mai nimic, dupa mai multe cercetari, proba de supt...etc,i-au facut o encefalograma si i-ar fi spus ca o portiune din creier nu a fost bine oxigenat la nastere sau in timpul sarcinii si din cauza asta e mai agitata si anxioasa, ceva de genul, se linisteste numai cu titi , o sa treaca si perioada asta, deja pe zi ce trece e mai bine.Botezul o sa-l faca in noiembrie, ca sa se mai linisteasca pitica.
Va pupa pe toate si va roaga s-o scuzati ca nu a reusit sa intre, a zis ca nu poate sa spuna sunt bine si atat nu o caracterizeaza, stiti prea bine ca-i place sa scrie.
Cam atat, nu am vorbit prea mult, am iertat-o de abia vorbea, a incasat un virushel si era trohnita rau.
Cu toate astea e o mamica fericita

Madutz

ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Rallu imi pare rau ca ai patit asa ceva..vaccinul antipolio l-ai facut cand?cred ca suntem cam de o varsta....
din cate stiu eu in vremea aia se lua pe gura nu?
Eu nu zic ca nu sunt cazuri nefericite dar e mai bine sa previi totusi...tu nu ti-ai im inizat copilul impotriva polio?

madalina de minunica EVA MARIA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Rallu vai ce povestesti tu acolo....bine ca esti ok si Dd a aVut grija de tine.
super ca ti-au intrat banii asa de repede.
Tanimi vad ca nu ai activata optiunea de mesaje private. scrie dastele aici si le copiez eu.
Uliiasi si la tine s-au miscat repede cu banii. al meu sot zice sa ma bucur ca vin dupa 3 luni si nu 6. dar e greu cu un salariu si 2 copii mici.
Lu-ana bine ati venit in . voi copia datele si cand amn timp va trec in lista. lipsesc: cm, scor apgar si data nasterii tale. natural sau cezariana? e nascut la termen, avea deja 40 sapt. bogdan.
Blanca ma bucur ca e ok catelul si acasa. spor la pregatirile pt. botez.
Buburuza mersi ca le-ai scris fetelor. mada23 multumim de vesti..speram sa fie ok pupa, sa o lase mai libera pe mami,caci ne e dor de ea. insanatosire grabnica Lucialu.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Am pus niste poze pe contul comunGiova,vazut pozele....ce dulce e Edi grasunul.....Ce fain se distreaza sotul tau cu copiiiPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

fetelor de cojite am citit si io tocmai ieri, ii zice cradle cap, nu se stie exact de ce apare, ceva hormonal, e inofensiv. remedii ar fi: masat cu ulei de migdale dulci sau masline, pieptanat cu o perie moale si spalat apoi. daca nu si nu tot un unguient pe baza de acid acetilsalicilic recomanda si daca e rosu si iritat ceva cu cortizon. Poate aparea si la sptancene si chiar la axile ii zice dermatita seboreica daca nu e doar pe scalp.

Diversificarea am tras un ochi si acolo, din curiozitate. Credeam ca bebeii sunt incantati dar se pare ca nu prea, multi tot sanul il prefera, asa e la 4 si 6 luni pt copii cu formula si respectiv lapte matern, dar se poate duce usor mai incolo.
Se recomanda legumele intai pt ca fructele is mai bune si dulci si bebeii o sa le prefere in locul legumelor, sau cu cereale daca bebe nu e cu greutatea peste medie. In fien is multe tips acolo la capitolul destinat diversificarii, nu ma grabesc eram doar curioasa.

Noi am luat 3 BUM GENIUS! scutecele reciclabile, pt. noapte le voiam io sa vedem cum merg, is molicele si inserts-urile alea is asa pufoase, sper sa absoarba bine.

Intrebare: la voi biberon mare ce inseamna, de cati ml? Io credeam ca sunt doar mici si mari... dar am luat de la Avent un bpa free si vad ca e de 260 ml.. dar mai e si unu de 330ml sau asa ceva.. hmm.. asta de 260 cam pana cand ajunge? Si 2: sa iau oare cu gura mai larga, pt cand ii pun cu cereale? Sau merge asa micutm de 1 picatura.
Apoi, am comandat un VentAir de Playtex si mi-a trimis un DROP-INS tot de Playtex e recipient de ala ca un tub de i se pun pungi de unica folosinta de fiecare data. Cine are si cine stie ceva despre genu asta de bibe, sa il schimb sau sa raman cu el?
Lapte la bibe nu ii prea mai dau dar zic ca pt mai incolo vreo 3 biberoane pt cereale, suc ce-o mai fi crek e suficient.

Ma bag la vazut poze, brb

Daria Alessia (12.07.2009)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna mamici!

si eu am luat deja banii pt alocatia de nou nascut si trusou. am depus actele la inceputul lunii august si la sf lunii sept am luat banii.

rallu, imi pare rau pentru intamplarea nefericita cu vaccinul.

doresc sanatate la toti puiutii bolnaviori!

noi suntem bine, slava Domnului! Tudor mananca bine, creste frumos, gangureste, rade. ziua nu prea doarme, vrea joaca, vorbit cu el, cantat. e o minune pentru noi

va pup!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Buna fetele,eu sunt pe fuga,azi am umblat toata ziua,iar in dimineata asta,cand se trezeste Alex sa pape prima data,adica pe la 4 plecam la Sovata.Sper sa fie timp frumos.

Si eu am primit banii aia de la primarie de vreo luna,alocatia chiar sunt curioasa cand o ajunge.

Rallu si eu te rog sa ne spui tu pt ce vaccinuri optezi,imi pare rau pt ce ai patit.

Am vazut o printesa Maya frumoasa foc, si un pui poznas pe nume Edi.Foarte frumoase pozele Giova.
In cont o sa intru cand ma intorc.

Sanatate multa la toti copilasii!

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Balázs, Edi si Maya copii scumpi ce sunteti!

Rallu pentru ca esti o luptatoare si o norocoasa ca ai scapat cu bine!
Nu mai e nevoie de nici un comentariu in polemica asta, ai zis totul prin exemplul tau. Bine ar fi sa invete toti cate ceva din experientele altora.

Daria Alessia (12.07.2009)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Vai ce frumusei si grasunei, Balazs, Edi, si ce frumusele si delicate Maya, Sophia, Gloria!

Pooh, m-am distrat grozav de pozele voastre, Timi e o frumoasa, iar tu mami, ce tot comentezi pe-aici, areti super!

Noce, da, stiu, asa e cu ingredientele. Te enervezi, n-ai cum, zici ca-s potiuni voo-doo. Eu, aici in canada, n-as vrea decat ala impotriva pneumococului, hemophilus influenza b si a tusei convulsive (tetanusul, difteria si polio sunt total ne-necesare la varsta asta, de ex polio e eradicata in canada, tetanusul nu are cum sa-l faca un bebe, iar difteria foarte-foarte rara). Dar nu am cum sa aleg, ca vin intr-o siringa 5 din 6. Sa nu mai spun ca cel mai nasol este cel contra polio! Pentru runda 2, daca o faci, ia varianta fara mercur, cred ca infarix e in ro. Macar atat sa poti face.

Rallu, m-am ingrozit, of, of!!! Pe vremea aia se facea anti-polio cu virus viu. Si eu te ascult in ce ai ales...

Azi a facut si Oliver pediacelul, 5 imunizari in loc de 2. Dar n-am avut de ales decat sa ma duc in state si sa platesc, prea complicat.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput