**Zmeurici de iulie-august 2009 (6)**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Am mai pus si noi poze aici

mami de Maya printesa mea
camera Mayei
Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Dar mie dr mi-a zis sa incep sa-idau sucuri de mere, portocale, morcov...

mami de Maya printesa mea
camera Mayei
Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Lorelay, e o scumpa Maya!

Mai cere o parere! E mult prea mica pentru suculete.

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Lorelay e dulcica foc Maya, tare bine-i sta in rochitele alea de printesa.
Nici eu nu-i dau suc defel. sper sa-l pot alapta pana la 6 luni, pe urma incepem diversificarea.
Lui marco am inceput pe la 3,5 luni cu sucul de morcovi, caci incepusem sa-i dau completare.
Cornelia tara sau oras mare, lucrurile se misca la fel de "repede". Naiba sa-i ia, astept banii aia ca pe painea calda.
Pooh ma bucur ca sunt mai bine copiii.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

cornelia,actele pt trusou si prima de nastere eu le`am depus tot prin 20-20 si ceva iulie si n`am luat decat primA de nastere in sept.trusoul mi s`a zis ca dureaza cam 2-3 luni...iar pt indemnizatie si alocatie,eu am depus dosarul pe 2 sept...sper luna viitoare sa iau si eu ceva banuti...ca deja mi se termina rezervele

Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

lorelay ei sunt mult prea mici pt suculete.eu alaptez exclusiv,iar acel "exclusiv" inseamna ca nu`i dau nimic de genu ceai,suc sau mai stiu eu ce.daca mi`ajuta Dumnezeu,ii voi incepe diversificarea de la 6 luni,dar daca`i dai formula o poti fasce de la 4 luni jumate.pana atunci ei n`au nevoie de nimic altceva

Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Si eu alaptez la san si tot asa stiam ca in acest caz incepem diversificarea la 6 luni, mai e ceva pana acolo, sa speram ca o sa o pot alapta exclusiv pana atunci.
Legat de temperatura din casa ... noi avem 21-22 de grade si sincer mie mi-ar placea mai cald, dar nici nu as vrea sa o invat friguroasa ca si mine si sotul. Sper doar sa fie bine si sanatoasa ca am vazut ca sunt tare multi bebei bolnaviori - sa dea DD sa se faca repede sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Fetelor, se pare ca eu sunt una din norocoase.

Am luat deja banii pt. nastere si trusou de pe 10 septembrie (actele le depusesem la inceputul lui iulie).
Am depus si dosarul pt. CIC pe 10 august si mi s-a spus ca in octombrie voi incepe sa primesc banii pe card.
Am avut chiar si dovada ca dosarul a intrat la procesat pt. ca in aproximativ o saptamana de la depunerea actelor m-a sunat cineva de la cei la care se proceseaza sa-mi spuna ca nu stiu ce nu era bine si mai trebuia o hartie.
Am dus-o si cica imi garantau ca din octombrie intru la plata.
Sa vedem daca se tin de cuvant.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Sufletelul meu
GATAAAA !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Tanimi bine ati venit in . Baga repede 10 mesaje, ca sa nu mai fie moderate, ca-ti apar mai tarziu si nu te vad fetele.
Imi trimiti datele pe Pm, ca sa va pot trece in listutza?
Rallu chiar ca esti o norocoasa. Probabil in capitala se misca mai cu talent doamnele de la directia muncii.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Si eu am luat banii pt nastere si trusou. Le-am luat pe ambele pe 4 sept de la primaria din Piatra (am nascut pe 4 iulie iar sotul a depus actele pe la inceputul lui august). Si culmea ca mi-a venit si prima tura din alocatia lui bebe. Tot in sept, dar nu mai tin minte cand anume, mi-a venit postarita la usa sa-mi dea banii si nu stiam ce vroia de la mine. Ce alocatie domnle? Pai aia 2 milioane care trebuie sa vina in fiecare luna...Eu ii asteptam pe card, dar se pare ca prima luna nush ce s-a intamplat de mi i-au adus acasa. Dupa 15 oct cica ar trebui sa apara si indemnizatia. Doamne ajuta sa apara, ca deja am luat ultima tura de salariu de la firma la care lucram, iar de acum asteptam indemnizatia...

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei
http://s725.photobucket.com/albums/ww256/uliiasi/DAVID/

Mergi la inceput