**Zmeurici de iulie-august 2009 (6)**

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Multa sanatate bebeilor!

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Bine ai venit Tanimi! Sigur ca te primim in grupul mamicilor de zmeurici. Si eu o spal pe Maya cu ceiut de musetel pentru niste bubite care i-au aparut pe fata. Coji nu are deocamdata.
Ivanoiuadela o luna dupa stagiu de cotizatie? Si la mine tot la bucuresti este firma.
A adormit Maiuta in brate. incerc sa o pun in patut. sa vedem daca o sa mai doarma

mami de Maya printesa mea
camera Mayei
Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Uliiasi,eu folosesc picaturi cu cloramfenicol,de 2ori cate 1 pic.Pt. prima oara i-am pus aseara,si deja dimineata nu avea secretii,doar ochisorul e inflamat si rosu....La Timea tot acest picaturi am folosit,si i-a trecut in nici 48 de ore....sa vedem acum....Deocamdata laptic nu i-am pussanatate multa lui DavidPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Cornelia,si mie mi-au promis indemnizatia in cel mai fericit caz pe luna decembrie...dar mai bine sa ma astept pe ianuarie...alocatia tot asa,iar pt. trusou si prima de nastere inca nu sunt bani,prin noiembriePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Cornelia eu am nascut in 20august, sotul s-a dus in 21 de i-a scos certificatul de nastere si a umblat si pt ajutorul de nastere si trusou. A fost programat sa ia banii in 7 octombrie, adica azi. Mai inainte a plecat sa-i ridice. Nu inteleg de ce la tine dureaza asa mult.
Minunea a durat doar 10 min, cat sa apuc sa spal ceva vase. S-a trezit Maya. In timpul zilei nu prea doarme in patut.
Am nevoie de ajutorul vostru. Ce sucuri dati micutilor si de la cate saptamani? Ce cantitate?
Multumesc

camera Mayei
Maya

Mergi la inceput

Sotul a ridicat banii doar de la ASCO - 230 ron. La primarie nu sunt fonduri si l-au chemat sapt viitoare pt cei 150.

camera Mayei
Maya

Mergi la inceput

Giova am vazut poze cu Marco si Edi. Sunt niste scumpi. Ai o familie foarte frumoasa. Esti norocoasa!

camera Mayei
Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mie mi-au spus ca alocatia o primesc in 2 luni jumate, indemnizatia in 3 luni, iar banii de trusou si aloc. de nou-nascut in 8 dec..
si la noi dureaza la fel de mult, ca si in Constanta.
Dosarul l-am depus in 15 august.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Lorelay,eu nu-i dau nici un fel de suc lui bb,inca e prea mic....sper sa pot alapta exclusiv pana la 6 luni....dupa aceea voi incepe diversificareaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Hi-hi Giova, eu vorbesc de Primaria Agigea . Noi locuim la tara . Ma gandeam ca in localitatile serioase se misca lucrurile mai repede.

Am folosit batista bebelusului. Cam stangaci... cu bb urland de zici ca il taiam. A iesit ceva si acum a adormit fara sa fornaie.

lorellay, nici un suculet deocamdata. Pentru ca il hranesc cu formula o sa incep diversificarea pe la 4 luni jumate. Copiii alaptati se diversifica mai tarziu (dupa 5 luni)

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput