**Zmeurici de iulie-august 2009 (6)**
Raspunsuri - Pagina 12
pooh spune:
Uliiasi,noua ne-a trecut.
.....dupa prima tura de picaturi deja s-a vazut diferenta......si Timea,si bb au scapat in 2 zile.....insa ii mai pun picaturi 3zile.....Mi-a adus mama niste porumb,vreau sa-l pun la fiert dar bb e marait si nu pot....si mi-e o poftaaaaaa
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Moniland spune:
In sfarsit am un pic timp liber ca mi-au adormit fetitele in leagan.
Azi au primit vaccinul si suntem consemnati la domiciliu.
Eu am primit banii de trusou intr-o luna de la depunerea cererii, iar prima alocatie o voi lua la sf lunii.
Motana, eu am renuntat la Avent in favoarea nuk-ului. Tetina cu 1 picatura e pt varsta de 1 luna, apoi se foloseste tetina cu 2 picaturi pana la 3 luni, iar cea cu 3 pana la 6 luni.
Deci nu stiti nimic de umidificator?
Plec in concediu
fara fete. De luni voi fi la turci pt o saptamana, iar fetele vor sta la ai mei. Nu stiu daca fac bine sau nu, dar e nevoie de relaxare. Din noiembrie anul trecut nu am mai fost plecata si se cere un concediu. Sotul a insistat sa le ducem si pe ele, dar mi-a fost teama, asa ca vom fi doar noi doi cu gandul al fetite.
,
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
eumada spune:
Ar trebui sa va duca totusi unde scrie sa vizualizati galeria utiizatorului lhmadalina,nu scrie asa ceva?sau sa va lase sus in stanga centru unde scrie fotografiile mele..
madalina
de minunica EVA MARIA.
eumada spune:
Am schimbat linkul.Se vede acuma.....deci..poze noi cu minunica mea obraznica
Madalina
de minunica Eva-Maria....
monica2008 spune:
buna fetele azi DENIS face 3 lunite
GIOVA ce a crescut EDI!!sa_ti traiasca.cate kg are?
ULIASSI ff frumoase imaginile de la botez
nici eu nu stiu exact la cate lui o sa incep cu diversificarea ca aici dr iti recomanda de la 6 luni,acuma eu cred ca pe la 5 luni incep.de vreo 2 zile DENIS isi indeasa bumnuti in gurita mai tare ca de obicei si ii apasa tare pe gingii,este si cam mofturos nu stiu ce are si balute are la greu
monica mamica fericita de denis stefan
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/
blanca000 spune:
Monica si amea face la fel..insa nu cred ca ne putem gandii inca la dintisori.
Iata care sunt varstele medii de aparitie a dintilor de lapte:
6-8 luni
Incisivii mediani inferiori
8-12 luni
Incisivii laterali inferiori
7-10 luni
Incisivii mediani superiori
9-13 luni
Incisivii laterali superiori
12-14 luni
Primul premolar inferior
14-16 luni
Primul premolar superior
16-18 luni
Caninii inferiori
18-20 luni
Caninii superiori
20-22 luni
Al doilea premolar inferior
24-30 luni
Al doilea premolar superior
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
criss_2081 spune:
Buna seara, dragi mamici.
Uliiasi, am vazut ca va confruntati si voi cu lacrimioare la ochisor, asa a avut si Victor, dar numai ca el a avut chiar din maternitate, am dat atunci cu tobrex timp de o saptamana, dar a fost cam apa de ploaie ca nu puneam decat 2 picaturi pe zi, una dimineata si una seara. Asa ca acum vreo 2 saptamani am ajuns la oftalmolog si ne-a explicat ca asta se intampla cand se blocheaza un pic canalul lacrimal, asa ca ne-a dat timp de o saptamana tobrex+nettacin cate o picatura din 3 in 3 ore de 5 ori pe zi, iar uramtoarele saptamani de 3 ori pe zi pana se termina flaconul de picaturi. Important e ca inainte de picaturi sa stergi ochisorul cu ser fiziologic si sa apesi un pic cu degetul mic exact unde are bebe sacul lacrimal sa se goleasca si sa intre acolo picaturile pe care i le pui.
Noua ne-a recomandat si niste servetele de sters ochisorii, se numesc Iridium si sunt foarte bune.
Va pupam si va dorim o seara frumoasa!
Doamne ajuta-ne!
uliiasi spune:
Criss, multumesc de informatii!
Greseala mea cred ca a fost ca i-am pus numai cate 3 picaturi de Nettacin si probabil nu a fost suficient. DUua primele 2 zile trecuse complet, dar de a treia zi a revenit...
Acum ii pun din 3 in 3 ore, mai putin noaptea. De Tobrex n-am auzit. Sunt tot picaturi cu antibiotic?
Si care din ele ti-a zis dr sa pui pana ce termini flaconul? Tobrexul sau Nettacinul? Sau amandoua?
Pup!
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei
http://s725.photobucket.com/albums/ww256/uliiasi/DAVID/
flosideea spune:
uf,buna seara ...ce faceti?noi am fost la lunga plimbare...am ajuns aproape de 20:00 acasa,dupa ce l`am sunat [pe sot sa vina sa ne ia pt ca nu mai rezistam pana acasa cu copil intr`o mana si carut in cealalta.nu ma plang,pt durata plimbarii ,Denis s`a comportat bine,doar ca era curios de toate cele,il puneam in landou si incepea sa planga,il luam in brate,studia tot pana adormea.in rest,super frumos in parc,si lui i`a placut pt ca era plin de copii,dar AM MURIT DE CALD!Sper sa mor si`n noiembrie
...
Moniland eu deocamdata nu m`am uitat de umidificator.ce iti pot spune este ce am aflat de la sora mea cand i`a luat nepotelei.Ea a luat umidificator cu aer RECE de la Chicco,este nemaipomenit....Cele cu aer cald sunt mai ieftine,sunt bune si alea,dar nu stiu ce are acel aer cald-se dezvolta niste ciuperci in timp-.uite,promit ca maine cand vorbesc cu ea,o intreb!
uliasii mmm,suna bine amprenta aia.poti sa`mi zici si mie site`ul?
monica La multe lunite!Sa creasca mare,sa fie sanatos si papacios!
Giova ai o minune de baietel!mi se pare ca a crescut mult de tot Edi!S`o tina tot asa!
Blanca Denis are niste bubite in jurul guritei care nu se observa decat daca i se prelinge laptic cand papa(se inrosesc).ewu il sterg cu servetel uscat sau prosopel de bbc si tot se inrosesc,dar dupa un timp(relativ scurt) dispar iar,devin foarte putin vizibile si au culoarea pielii.
cred ca pumnul are miere ca la noi e mai bun si decat tzatzica.trage din ea de 2-3 ori,hop apare manuta,iar daca nu`i tot pumnul,sunt degetele aratator si cel mare(merg indesate mai bine),apoi iar papa...si tot asa.
Incerc aa`l pun in patut,imi doarme`n brate si revin.pup
Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)
Alina spune:
Seara buna,fetele!
Uliiasi,multumesc mult!
Eu i-am dat cite 7-8 granule la 6 ore,cu o ora dupa masa.Le-am pus intr-o lingurita si i le-am pus in gurita,le-a mestecat cu placere,doar is dulci
.Stii,eu am vazut in maternitate ca a primit globuli homeopatici pt durere de burtica,3 bucati si i le-a strecurat pur si simplu in gurita asa ca azi asa am facut si eu.Ii voi da in continuare,hm,cred ca are efect.Si fiica-mii i-am dat cind a fost racita si zau ca de fiecare data a functionat,am citit pe net ca si altora le-a ajutat.Dintre remediile homeopate,am mai folosit cu succes Stodal la fiica-mea,Osanit globuli pt dureri cauzate de eruptie,Viburcol supozitoare pt febra mica si linistire(astea-s bune tot la durerile pt eruptie).
Sanatate si puiului tau,am vazut colajul de la botez,f frumos si muzica
.
Giova,ooo,bine ca Edi a mai scapat de muci,e de groaza cu racelile astea.Eu azi i-am mai scos cu pompita,mare lucru nu iese,is in spate ca aud ceva fornaieli,nu des dar totusi.Saliveaza si mult,se mai ineaca cu ea.Auz,exact asa am patit si eu la botezul fiica-mii:i-a dat sotul camera video unei vecine sa filmeze si naiba stie ce a facut ca a filmat tare miscat si aiurea,nu se pricepea prea bine
.Am vazut pozele,ce dragalasi sunt baietii tai si ce grasulin e Edi,e ca fiu-miu,nu li se mai vede gitul
.
Buburza,hai ca tot vroiam sa te intreb,ai zis ca esti balerina?Ce te-ar mai invidia fiica-mea
.Cum ti se pare si de citi ani faci?Sigur,daca vrei sa ne povestesti cite ceva.Fiica-mea(7 ani jumate) face balet de 3 ani si ceva,a avut si niste spectacole,a dat examen de trecere de la pre-primary la primary,e la o scoala care e patronata de Royal Dance Academy London.Pe 17 octombrie au iarasi spectacol in cadrul unui festival international de dans,mama mia ce mai repeta,trebuie si acasa sa mai reia niste figuri dar ei ii place asa mult incit si in statia de metrou exersa
.Una din profe,fosta balerina,e extrem de exigenta pt gustul meu
dar ei ii place,fetitele o iubesc,are vreo 6o de ani dar are un corp
si e atit de mobila.
Moniland,vacanta placuta!
Alinutza,cum a fost botezul la biserica?Distractie placuta miine!
Motana,si mie mi se par mai bune biberoanele Nuk.Zici bine cu diversificarea,nu-i nici o graba.Eu am diversificat tirziu si ff lent si fiica-mea nu a avut vreo problema cu unele alimente,din contra papa de toate,aproape toate fructele si legumele.Da,am inceput cu legume si asa voi face si acum.
ivanoiuadela,sincer,26 de grade si caciulita subtire mi se pare mult prea mult.
Fetele,voi cum le taiati unghiutele?Eu nu am reusit,nu-i place si pace,se enerveaza sa-i tin fixata minuta iar in somn...se scoala imediat.Acum i le-a taiat o prietena,eu il tineam si il distram si ea actiona dar data viitoare nu stiu cum o sa fac...
Acum bebe doarme de 2 ore jumatate,mai bine ma culcam si eu...il astept cu masa si sper sa avem o noapte linistita ceea ce va doresc si voua!!