Puiuti de Randunici 2008!! (317)
Raspunsuri - Pagina 20
bubu05 spune:
Buna seara! 
probabil sunteti la baite sau alaptari, noi insa ne-am facut iar somnul de frumusete, adica eu cu baietii
de la 3 la 6 de data asta, apoi le-am facut fursecuri cu stafide, erau in limba amandoi si nu mai aveau rabdare sa se raceasca ![]()
Stefu a papat apoi un piure din ala de bebe
, i-am bagat la blender un ficatel cu legume fierte (ardei gras, morcov, cartof, broccoli si dovlecel), o nebunie, bun rau de tot!
acum se mai joaca nitel, il asteptam pe tati sa vina la baita.
Ce-am citit aici...imi pare asa rau de Iulia mica
De unde si pana unde sa faca ea laringita...of...acelasi tratament l-a avut si Vlad, plus prednison 3 zile si regim fara sare...oricum, trece! Naty, te cred ca te-ai speriat, prin ce spaime am trecut si eu innoaptea aia...doamne fereste! Ne-a zis de spital atunci, ca daca mai face crize de sufocare sa deschizi larg geamul si sa respire aerul rece, calmeaza crizele astea...of, doamne...sanatate multa ii doresc 
Bitzo, esti mortala 
Kya, draga de tine...daca simti nevoie sa povestesti mai multe, scrie aici, cu drag te ascultam Imi pare rau cand citesc despre Sanzi mica...dar lasa, ca pana la urma s-or aseza lucrurile...
Nu mai stiu ce vroiam sa mai zic...ma duc sa vad poze cu Rebe 
Aaa, Mimo, e greu fata, cu adolescenta asta...avem si noi niste prieteni cu 2 fete, una are 20 de ani si una 14...Doamneee, si cand ne povestesc despre ce fac...mooor! si sunt si ele cuminti, gen Teo, dar tot fac diferite lucruri...Pup Dudelu sa-i treaca vanataia si mucii aia 
Aaa si sa va maic una, de Stef. Cand il imbrac, e un dulce. Ii spun sa bage mana, una cate una, sa-i pun body-ul, apoi pantalonii, radica cate un picior, il tin culcat pe pat si ii spun fundu' sus si il ridica sa-i pun eu pantalonii ca lumea pe talie. La dezbracat la fe, ridica singur manutele sa-i scot bluza
Si pe Vlad incepe sa-l strige "Ade" de la Vlade ![]()
luny spune:
bea cineva n martini cu mine?![]()
am activitate pana pe la 1, ca am bagat dovleacul cu sarmale la cuptor..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Olgule, pai se poate?
uite aici
http://www.bucataras.ro/retete/1760/sirop_de_catina.html
Reteta by Ariel 
Sa stiti ca eu ma epilez si la axila si inghinal de tot cu ceara
, mai urla lupi si la mine, dar nu rau
Iar la axila ma fac cu aparatul mereu si nu ma doare ![]()
Pup Sovica si doi pui, ai mai pus poze cu puiutii? mi-e dor de ei 
Am vazut pozele cu Rebe, o dulcica! si Razvi fara dintisori
si mami frumoasa foc si slabaaaa 
bubu05 spune:
Daa, Luny, toarna aici
Ia si tu niste fursecuri cu stafide
si cine mai doreste 
Sunteti de coma cu dovleacul vostru
Pofticiosilor!
natynic spune:
Am mai fost o data la camera de garda...Seara dupa aerosoli a inceput sa respire brusc mai rau, nu ne placea deloc asa ca am suit-o in masina si tuleo. Ei minune, in maisna s-a linistit complet, cand ne-am dat jos in fata spitalului respira normal...Am intrat totusi la camera de garda, sa o vada cineva ca vine noaptea si sa stam linistiti; cand am vazut insa acolo vreo 10 copii cu adulti cu tot tusind in cor am fugit
. La intoarcere toate bune si frumoase, cum am intrat in casa iar a inceput sa respire prost
N-a vrut nici pic de lapte, dealtfel nici de seara nu a mancat nimic, doar juma de covrig in vreo ora. Acum doarme in camera ei si eu o aud din sufragerie haraind
Probabil ii va trebui si ei Prednison. Are 38,8 in ciuda Nurofenului...Da-mi Doamne putere sa rezist...

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
multam de fursecuri, Bubule, chiar as manca, dar ma multumesc cu o baclava
Iubirea mea,
luny spune:
Naty...mult curaj tie si sanatate Iuliei...sincer, pe mine m-a speriat pediatra cand mi-a povestit de niste cazuri cu stare degradata in mai putin de o ora, din cauza de laringita,in cateva minute dupa ce a plecat salvarea, nu mai putea sa respire copilul, noroc ca erau inca jos in masina, ca se sufoca.. si m-a felicitat ca nu am asteptat a doua zi si m-am dus atunci, chiar singura acasa fiind, stie cum lucreaza Liviu...mi-a spus ff clar, daca vad cumva ca nu respira bine,haraie urat,si mai rau decat cum respira cand l-am dus la ea, sa fug cu el la spital..sper sa nu fie cazul la voi..
Iubirea mea,
bubu05 spune:
Naty, s-a linistit din cauza aerului rece. Deschide-i geamul din cand in cand si aeriseste bine si tine-o la geam putin sa se calmeze...doamne, horror...e naspa rau laringita asta!
Simo27 spune:
Naty,sa treaca Iulia cu bine peste noapte.Cum zicea si Luny,la cel mai mic semn du-o la spital,daca crezi ca nu-i e bine..offfffff!!!Ma pufneste plansul cand aud de asa ceva

.Nici un copil nu ar trebui sa fie vreodata bolnav!!!!!!
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
mimonix spune:
Cami
Luny ma bucur ca Mufa e mai bine si sa stii ca si voi ati intrat pe lista "admiratilor" mei de cand am vazut eu cum puneti muraturi si daca la ora asta faceti sarmaleeee 
Gecko????!!!!! 
Ce-a fost maica asta, esti tu sau ti-a furat careva parola ??? Adica eu te distrez aici si tu in continuare ne povestesti despre epilarea axilara? ![]()
Naty nu pot sa cred ce patiti, Doamne sfinte sisoie ...dar de la ce a mai racit de data asta si cu febra , cu raguseala, haraieli si tot tacamul???
Bubu,Adriuta,Cleme,Clau va multumesc ca v-ati plecat urechea si la vaicarelile mele de mama de adolescenta
Ca nu mai stiu ce sa mai fac uneori, daca nu ma vait nitel simt ca plesnesc!
Azi Dudel a dat cu nasul in coltul mesei...rezultat= nas umflat pe partea cu buza sparta
Ca sa nu va mai spun cum a fugit el direct pe balcon si intr-o fractiune de secunda era catarat pe un fotoliu acolo si se zgaia peste balustrada
Inca nu e in pericol decat sa cada din fotoliu si sa-si sparga capul,pentru ca balustrada e prea inalta dar filmul de groaza din capul meu inca nu s-a terminat !
Mancarea zilei (desertul de fapt) : dovleac copt pasat cu scortisoara, o lingurita de miere si cativa biscuiti
Tare i-a mai placut si tare m-am mai bucurat ![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea