Operatii estetice - pro si contra
Raspunsuri - Pagina 3
ralcat spune:
liposuctie si reductie mamara ... mama ce as mai scapa de fro doua masuri la cupa ...
oh, da, sunt pro.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu
tasia spune:
Sunt PRO categoric. Eu am ramas cu niste clatite in loc de sani dupa ce am alaptat un an si 7 luni. Problema este ca inainte sa fac bebe, aveam cupa 1 la sani, cand alaptam 4. Iar cand am oprit alaptatul am revenit la 1, cred ca va puteti imagina ca pielea in exces a ramas acolo. Aratam oribil. Am facut ridicare si implant mamar si as mai trece de 10 ori prin aceasta experienta daca rezultatul fizic si psihic ar fi cel pe care l-am obtinut. Am facut si o rinoplastie odata, pentru ca aveam deviatie nasoala de sept.
Pe de alta parte stiu cazuri concrete de femei care sunt dependente de operatiile estetice. Pentru ca dupa ce iti ajustezi ceva, ti se pare ca, ce ai operat nu mai da bine cu restul.
Cred ca operatiile estetice trebuie facute atunci cand chiar e cazul, si neaparat cu o buna documentare inainte. Cautate info despre dr. respectiv, sa se vorbeasca cu paciente de ale doctorului la care se decide a se face interventia.
nma spune:
Si eu sunt pro. Recunosc ca imi e greu sa iau o decizi dar tot o sa imi ridic sanii pana la urma.
In Oradea am fost la un consult la o clinica (era mai degraba un cabinet). Pretul a fost destul de piperat fata de Bucuresti.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2
lencik86 spune:
Pentru a profita chiar din acest moment de aceste facilitati, viziteaza site-urile de reduceri, nu e nevoie sa astepti sa treaca criza
eli05 spune:
Buna,
Otoplastie(unilaterala cu anestezie locala) si-a facut cineva?Dar corectia cearcanelor cu grsime proprie?As vrea sa le fac pe ambele in vreo 2 sapt.