Frumuseti in miniatura (Toddlers & Tiaras)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

................
Eu am vazut cateva fetite acolo care chiar aratau ca niste papusele
.....................

Copilele celea NU SUNT papusi!!! Sunt fiinte vii!
La 8 luni sa nu imi spui tu mie ca vor sa participe la concursuri de frumusete
Sau la 3 ani!

Ma abtin de la orice comentariu legat de sanatatea mintala a parintilor.

Orice copil are dreptul la copilarie! Punct.

Felicia,de (Gabriel) si 37+ cu bulina Anamaria AMR 3 s!!!!
Povestea lui Gabriel
Victoria iese invingatoare!!!

_

Where there is a WILL there is a WAY!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Dar ce rasfatate sunt fetele alea, de te doare capul. Am prins o emisiune zilele trecute si una dintre fetitele prezentate avea o rutina mai lunga de fatait pe scena, dar prezentatoarea a scos-o mai repede, ca aveau alocat doar 1 minut pt. fiecare concurenta.
mama fetei spune "sper sa nu se enerveze acum ca a trimis-o de pe scena". Cum naiba sa spui asta cu mimica pe care o avea mama, cand vorbesti de un copil de 3 ani?
Alta tipa la maica-sa si facea crize de isterie....vai,vai, vai, nici nu vreau sa ma gandesc ce iese din bietii copii cand ajung "mari".

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Pentru posteritate - nu mi-am schimbat parerea in ultimii 3 ani. Nu vad nimic rau in aceste competitii, nu vad absolut nici un abuz, este o competitie ca oricare alta si daca ne place sau nu tine de gustul fiecaruia.

Intre timp am vazut si eu cateva episoade - parintii aia nu isi fortzau copilele mai mult decat il fortzez eu pe al meu sa se scoale dimineata la ora 5:00 A.M. ca are meci de hockey la 6:00 A.M. - asta abuz nene, sa pui un copil de 6 ani sa se prezinte la meci, sambata dimineata la 6:00 A.M.

Totusi mie emisiunea asta mi s-a parut extraordinar de plictisitoare - nu din cauza competitiei, dar asa in general, nu se intampla nimic, urmareste cateva fetite cum se pregatesc pentru concursuri si mereu fac acelasi lucru - eu nu inteleg de ce are rating emisiunea asta, sau poate ratingul vine din revolta aceasta a spectatorilor care nu sunt de acord cu aceste competitii - isi mai da una ochii peste cap de indignare, se mai uita 4-5 sa vada si ele si pac alti ochi peste cap, alti spectatori.

Mergi la inceput

daca ti-ai imbraca la meci copilul astfel incat sa arate ca o prostituata batrana, te asigur ca te-ar fi numit cineva denaturata sau sarita de pe fix.

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui XIO

daca ti-ai imbraca la meci copilul astfel incat sa arate ca o prostituata batrana, te asigur ca te-ar fi numit cineva denaturata sau sarita de pe fix.

Asta tine de gust si nu de abuz ... ca dovada ca exista o comunitate destul de mare de parinti care nu au nimic de comentat la aceste tinute - ca doar de aia exista concursurile astea, pentru ca exista participanti.

Mergi la inceput

da, e adevarat ca sunt destui oameni cu probleme de ordin psihic
Sincer acum, si daca este sa privim totul logic, cum sa bagi in capul unui copil ca altul e mai frumos ca el?
Cum sa impui unui copil atat de mic sa se ridice la fanteziile tale care te frustreaza?
Si cum sa spui care copil e mai frumos cand toate fetele alea sunt bronzate, machiate, cu gene false, par fals samd?
Era o blonda mica data trecuta care numai frumoasa nu era. Dar machiata arata bine.
Proba de costume de baie!?!?!?!?!?! Cand am auzit de asta m-am ingretosat.

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

eu am remarcat si altceva : mamele acestor fetite se impart oarecum in doua mari categorii : fie au fost si ele in tinerete participante la astfel de competitii si nu vad nimic rau in a-si expune fetitele in acest mod, fie sunt niste casnice supraponderale, care nu stiu cum sa-si mai umple timpul si sa mai castige niste banuti (cu toate ca, taxele si tinutele pentru concurs costa mai mult decat valoarea premiului pus in joc pentru prima clasata)

m-a intristat enorm o faza dintr-un episod : o mamica avea doua fetite gemene participante la concurs, insa nu erau identice. una dintre ele era un pic mai uratica decat sora ei. ei bine, aceasta creatura numita mama lor le trata total diferit, pe cea frumoasa o lauda si o incuraja tot timpul, iar pe cea mai putin frumoasa o critica si o umilea constant, ii dadea sa poarte in concurs o tinuta veche cu o mica ruptura (ba chiar si-a acuzat fetita ca a rupt-o intentionat si asa o va purta, sa fie din start descalificata de juriu), in timp ce celeilalte fetite ii comandase o rochie nou-nouta. mi s-a rupt sufletul cand am vazut cat de trista era fetita mai putin frumoasa, cat de mult si-ar fi dorit sa fie la fel cu sora ei, astfel incat sa beneficieze de aceeasi dragoste, atentie si apreciere din partea mamei.

alta mama facuse un site pentru fetita ei, s-o promoveze. a recunoscut faptul ca primea si mesaje negative, amenintatoare, insultatoare, etc. dar nici ca-i pasa. acel site cred ca era mana cereasca pentru pedofilii care bantuie pe net...

singurul concurs in care am vazut ca nu erau agreate "artificiile" (bronz, gene false, dantura falsa, machiaj, peruca/mesa, unghii false, etc) era cel organizat in Hawaii, acolo toate participantele trebuiau sa fie cat mai naturale.

inca un lucru ciudat pe care l-am remarcat : bunicile anumitor fetite participante le-am regasit in alte episoade, in calitate de membru in juriu sau chiar de director concurs/organizator. intr-un episod chiar a fost un scandal legat de faptul ca unul sau mai multi membrii ai juriului erau rude cu participantele, la alt concurs organizatoarea a fugit cu banii si nu a acordat premiile promise.

si da, si eu am remarcat ca domnisorelele astea au niste fitze, talente si mofturi inca de pe la 3-4 ani...ceva de speriat, zici ca-s cu mot si toata lumea trebuie sa le faca pe plac...

Mergi la inceput

culmea coincidentei
iata ce stire a aparut

http://stirileprotv.ro/stiri/revista-presei/am-avut-totul-regina-la-6-ani-vrea-sa-isi-construiasca-un-mini-imperiu-video.html

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui XIO

da, e adevarat ca sunt destui oameni cu probleme de ordin psihic
Sincer acum, si daca este sa privim totul logic, cum sa bagi in capul unui copil ca altul e mai frumos ca el?
Cum sa impui unui copil atat de mic sa se ridice la fanteziile tale care te frustreaza?
Si cum sa spui care copil e mai frumos cand toate fetele alea sunt bronzate, machiate, cu gene false, par fals samd?
Era o blonda mica data trecuta care numai frumoasa nu era. Dar machiata arata bine.
Proba de costume de baie!?!?!?!?!?! Cand am auzit de asta m-am ingretosat.

Ei na ! ... asa cum ii spun eu si antrenorul lui fi-meu ca la hockey sunt unii mai buni decat el, asa cum ii spun eu ca trebuie sa lupte pe gheata si sa aiba atitudine de invingator, sa fie impulsiv, sa se ridice de jos, in viteza, nu schiopatand si sa uite de durerea loviturii in mantinela, sa se lupte pentru puck-ul ala cu batul, cu coatele, impingand agresiv - ca doar n-o sa bage goluri in miscari gratioase de balet ... ah ! sa vezi ce sange ii curgea odata de la picior ca il rosese patina - carne vie era acolo - ah ! si da, eu nu-l machez dar ii pun 5kg de echipament pe el - din cap pana in picioare , cu care alearga in carca de 3 ori pe saptamana si cu cat arata mai fioros si mai agresiv cu atat mai bine ... ti-as arata o poza dar mi-e teama ca iar ti se intoarce stomacul pe dos.
Si vrei sa-ti spun ceva - eu il motivez pentru ca are potential - pana unde va continua cariera lui de hockeist ? nu stiu exact ... dar atata timp cat vrea sa mearga acolo, eu il motivez sa mearga. Si sa stii ca nu vrea totdeauna - are momentele lui, ca si fetitele alea probabil - si sa me vezi sambata dimineata pe la ora 5:30 A.M. cum trag de el si el plange si eu ii explic ca asa e la hockey, ca nu eu am pus meciul asa de dimineata, ca o sa castige si sa vezi ce fericit o sa fie atunci - si ma mai si enervez cateodata si il amenint ca intrerup orice participare la sportul asta, ca nu se poate sa joace hockey cand are el chef ...puah ! bine ca nu s-a facut nici o emisiune TV despre copiii care joaca hockey ...ca sa nu mai spun ca nu mai am demult silueta de gazela

Mergi la inceput

buflea, cred ca nu poti compara cele doua activitati - sportul si concursurile astea de fitze.
se pierde un amanunt esential : acestor fetite li se inoculeaza inca de mici ideea ca daca esti frumoasa, zambesti larg, fluturi din gene si te rotesti gratios, castigi foarte usor concursuri/bani/faima. adica poti sa fii proasta ca o gasca sau cu un caracter imposibil, daca esti frumoasa ai numai avantaje, nici nu trebuie sa muncesti cine stie ce si toata lumea iti face pe plac. mie nu mi se pare o educatie sanatoasa, cu atat mai mult cu cat unele dintre copile isi urasc/dispretuiesc fatis mama, altele sunt atat de invidioase si dusmanoase pe alte fetite din concurs, una dintre ele spunea ca ar fi zgariat-o sau ar fi tras-o de par pe fetita care castigase si chipurile i-ar fi furat locul.
in schimb baiatul tau munceste pe teren, are potential, spirit sportiv, etc. si este constient ca, sacrificandu-si uneori somnul, lovindu-se, accidentandu-se, antrenandu-se pana la epuizare, are satisfactia de a fi castigator, pe propria lui munca si pe propriile lui forte.

pe cand fetitele astea sunt impopotonate si inzorzonate de propriile mame, dresate cum sa se miste si sa zambeasca pentru a cuceri juriul (da, si uneori au gesturi si atitudini lascive sau aproape obscene).

si sa stii ca atunci cand am scris supraponderale era strict o observatie bazata pe numarul mare de persoane bine-facute, prezente in public (mamici, matusi, bunici, chiar si unii tatici), sau mamicile care apar in "testimoniale"; predomina grasutele, statistic vorbind, si strict referindu-ne la acest tip de concursuri.

Mergi la inceput