Somaj dupa CIC ?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

oana, uite ca si eu merg la job " ca sa frec menta"... dar merg si ma platesc. si asa astept sa treaca luna sa ma bage in preaviz ( 4 ore/zi platite!!!) si apoi sa depun actele pt somaj. din cate stiu eu (sper sa nu vb prostii) sunt obligati (cf. CCM) sa iti dea intre 1-3 salarii compesatorii.

iti trimit un PM

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

dar eu nu am cum sa merg,mi sa-a spus clar sa nu vin,e ca si cum m-asi duce acasa la om si nu ma primeste

Mergi la inceput

tot ii pun articolele contabilei pe mess si ea imi spune sa o mai las in pace, sa vorbesc cu cine imi spune despere articole si pe ea sa o las in pace, de parca nu ar fi problema ei.

Mergi la inceput

deci, ei nu imi dau banii pe preaviz,eu nu voi semna statul de plata,la servici ei sunt cei care mi-au spus sa nu vin in preaviz(nu stiu in functie de ce imi vor face un stat de plata din moment ce nu sunt prezenta)vor trece cele 20 de zile de preaviz,care ar fi urmatorii pasi pe a-mi obtine banii?

Mergi la inceput

oana ai primit PM-ul meu???

aaa si mie mi-au spus sa imi rezolv cu un concediu medical si sa nu merg la job ca nu mai au ce sa imi de-a de lucru....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

multumesc,l-am primit,maine am sa metg sa fac o sesizare la fortele de munca.

Mergi la inceput

oana ce ai mai rezolvat??

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_r

tot ii pun articolele contabilei pe mess si ea imi spune sa o mai las in pace, sa vorbesc cu cine imi spune despere articole si pe ea sa o las in pace, de parca nu ar fi problema ei.

Anya-Dumitra si Matei

oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania

Pai - chiar nu-i problema ei, si cu atat mai putin transmisa pe mess...

Mergi la inceput

dac nu a ei a cui? ea este cea care imi face decizi pentru somaj,nu exista departament de resurse umane in firma.

in fine,am terminat cu actele,mi-am depus dosarul pentru somaj.

dar ce mi-a lasat un gust amar a fost ca dupa ce m-a sunat si mi-a spus ca datorita ei ca este fata buna l-a convins pe sef sa-mi dea un salar,ma cheama sa semnez statul de plata.am semnat statul in timp cea ea numara banii,niciodata nu am luat banii si apoi sa semnez statul,am fost colege 8 ani. si surpriza ,am semnat pentru 2 salarii si am primit doar unul.raspunsul a fost ca banii ii ia seful la cate favoruri mi-a facut.
ei,probabil ca ar trebui sa fac un credit la banca sa-i platesc sefului bunatatea,pentru ca am avut intr-adevar un sef superok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_r

dac nu a ei a cui? ea este cea care imi face decizi pentru somaj,nu exista departament de resurse umane in firma.

in fine,am terminat cu actele,mi-am depus dosarul pentru somaj.

dar ce mi-a lasat un gust amar a fost ca dupa ce m-a sunat si mi-a spus ca datorita ei ca este fata buna l-a convins pe sef sa-mi dea un salar,ma cheama sa semnez statul de plata.am semnat statul in timp cea ea numara banii,niciodata nu am luat banii si apoi sa semnez statul,am fost colege 8 ani. si surpriza ,am semnat pentru 2 salarii si am primit doar unul.raspunsul a fost ca banii ii ia seful la cate favoruri mi-a facut.
ei,probabil ca ar trebui sa fac un credit la banca sa-i platesc sefului bunatatea,pentru ca am avut intr-adevar un sef superok.

Anya-Dumitra si Matei

oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania

Nu este treaba contabilei. Daca nu exista dpartament specializat, atunci acest tip de decizii se intocmesc de avocat cu ziua/director/administrator/etc.

Partea a doua a mesajului nu cred ca mai are nevoie de vreun raspuns.

Mergi la inceput