Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (123)
Raspunsuri - Pagina 10
dienutze spune:

Hai SIMINA

Puiutule Maya, ai grija de mami!!! 

Nastere usoara si multa sanatate amandurora! 
Am venit si eu de pe coclauri, gine a zis cu multa diplomatie ca sunt paranoica si ca nu ar da net tuturor nebunelor ![]()
Ideea finala: analizele asa cum sunt ele nu sunt ingrijoratoare, mai am de facut cultura de col, nu se pune pb de nastere prematura inca, ar fi totul ok
Imi venea sa il pup ![]()
Asa ca s-a linistit nebuna de mine, uf!
Asta se intampla cand faci copii la batranete, maica, te apuca paranoia rau de tot!
Fetelor, cultura de col ce inseamna, adica cate analize de fapt?? Si unde ati facut? In orice clinica cu gineco, banuiesc ca se face analiza, nu?
Mani_bany, de unde ai luat sutien de alaptat de la nbb?? Nu stiam ca au, si imi plac tare mult nbburile. Eu am probat, stiu ca nu se cade..., in cora un sutien de alaptat, bine era cam mic...95C, dar aratam si ma simteam jalniiic. Imi strivea sanii si ii facea atat de urati!!! Cah!
Va pup pe toate!
De bucurie ca e totul ok...nu ma opresc din mancat... sper sa nu dau in indigestie ![]()
32+ cu
Ingrid Alexandra AMR 5 saptamani
sa fim sanatosi!
Flavours spune:
buna si multumesc de primire :)
m-am intors de la cumparaturi - am cheltuit ceva ceva si parca nu am luat nimic.
oricum ma uitasem inainte pe siteurile Etam si Mothercare si plecasem plina de speranta... cand am ajuns m-am pleostit la vederea preturilor...
- am luat pijama si o camasa de noapte care e cam mini... sper ca dupa burta sa nu mai fie chiar asa scurta...
- papuci de casa... nu am gasit si din aia de plastic pentru la dus
- 5 perechi de chilotei albi cu spate... am inteles ca nu e voie tanga?
- 1 pachet de absorbante speciale pt dupa nastere
- 1 set de 3 body-uri bebe, 2 seturi de 3 salopete bebe (eu am luat masura 0-3 luni... existau si newborn dar mi s-au parut cam mici !?!)
- pompa de scos mucusorii lui bebe
-alte rahaturi fara legatura cu nasterea
nu stiu ce sa mai iau... pompa de san parea un instrument de tortura asa ca mai caut una mai prietenoasa.
cineva m-a intrebat cu programarea la Euroclinic - da, eu sunt programata, dar cred ca depinde de fiecare medic in parte, nu te panica, oricum loc este.
am apasat pe un link cu poze al unei fete si am vazut un scaun ce parea f comod pt alaptat... din pacate nu mai stiu cum o cheama (Sorana?) daca se regaseste posesoarea scaunului... o rog sa imi spuna de unde l-a achizitionat.
multumesc
Lidia74 spune:
DIENUTZE se face usor cultura de col. Iti recolteaza nenea doctoru' din secretia de pe col si se da la analize.

dienutze spune:
Mercic, Lidia! 
Fug la mircica si apoi bag cornu in perna!
Noapte buna tuturor!
Noapte buna si tie, Simina, poate reusesti sa te odihnesti putin si abia maine sa o vezi pe printesica ta! 
32+ cu
Ingrid Alexandra AMR 5 saptamani
sa fim sanatosi!
laurairina13 spune:
Alexa, dar de voi nu povestesti nimic??macar pe scurt , ce face micuta Nabila, e tot in spital, cate kg cantareste, cate trebuie sa mai ia? spuneai de ceva poze
cu bebitza sa ne clatim si noi ochii cu fulgusoara'
Si cand ai timp, te asteptam cu mai multe detalii ale nasterii, eventual povesteaa completa
Pupici, ai grija de bebitza!!
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
35+
Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze
laurairina13 spune:
hmmmm...ce liniste e pe aici..cucuvelili si-au schimbat tura cumva????
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
35+
Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze
shtephy spune:
Dienutze ma bucur mult ca ti-a confirmat si gine ca e vorba de paranoia ta si ca e totul in regula ![]()
Analiza de col uterin din ce stiu eu se face pentru a descoperi eventualele infectii ale acestuia.Se recolteaza de catre gine sau asistente din majoritatea clinicilor.In buc stiu de ex ca se recolteaza la Medlife,dar precis stiu fetele din buc sa te indrume mai bine.
Lacramioara imi pare bine ca nu ai DG.
Doris felicitari pentru rezultate bune.
Ionelamaria analizele tale cum au iesit?
LauraG felicitari surorii tale pentru salon.Sa aiba parte de multi clienti.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
31+ 
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 hmmmm...ce liniste e pe aici..cucuvelili si-au schimbat tura cumva???? ![]() |

Poate admira luna plina
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
31+
shtephy spune:
Flavours startul la shopping e mai greu,apoi vei fi greu de oprit
...numai sa ai cu ce.
Katy foarte frumos tortul cu thomas.Cred ca nu mai putea de bucurie micutul.
Ancutza,Lylyana,Lumi,RamoC ce faceti?Pi undi umblati?
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
31+ 

Nabila (17.09.2009)