Minunatele Scorpiute Petrec ! LMA ! *71*
Raspunsuri - Pagina 9
Anina_n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmenstefi saluti fetele!! sunt si eu o mica scorpioana ,asa ca vreau sa urez LA MULTI ANI!!!!TUTUROR SCORPIOANELOR,SA FITI IUBITE DE CEI DRAGI!!(suntem intro zodie supeeeeer) zile frumoase si pline de distractii carmen si stefi |
Multumim, Carmen ! La fel si tie !
Mina, sper ca sunteti bine si numai munca te tine departe de PC !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Dodo-pui spune:
La multi ani!MariaaLuana(Anuska)
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Mina
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Francisca spune:
minunate scorpiutze
Va multumim din suflet pt. urari
La multi ani, Luana!
Sa fii sanatoasa si fericita, alaturi de cei dragi si viata sa iti fie senina si plina de bucurii!
Ana felicitari sa iti traiasca printesa!
La multi ani, Mariaa, Mishulina, Lorelai si Eli26!
Va pup si va imbratisez cu drag!
monica-elizabet spune:
La multi ani! Luanam sa cresti mare si sanatoasa [pup
Anuto sa-ti traiasca fata si sa va aduca numai bucurii, la fel si fratiorul ei gorobetzii sa aveti petrecere faina
Maria sa treaca zilele astea repede, repede de tot si sa fii fericita alaturi de ghiocica ta
toate scorpiutele
si multam mina pentru urari
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
mina spune:
Nina! Ei, da, de-ar fi numai munca ar fi tare bine, da-s si oarece probleme cu platile (altora...), imi da tarcoale si o raceala...prost inceput de zodie am, da-mi revin eu
Voi tineti-va tari si petreceti pe intrecute, ca doar o data-n an e ziua de nastere
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
miraklucker spune:
Luana La multi ani , sa crestiv mare , sanatoasa si sa aduci numai bucurii parintilor tai. Ana sa-ti traisca fetita!!!!!!!
Mariaa, La multi ani! mamico!!!
..........multumesc cu intarziere si eu de urari.
noi suntem bine, cu muncile noastre.
Monica voi ce mai faceti?, la voi vine vara si aici mai putin si ninge!, va pregatiri de vacanta mare? veniti ca in feicare an acasa?
Nina, ce mai zice Cristinuca. cum e in clasa II? primesc deja note sau sunt tot la calificative?. Aici de prin semestrul 2 din clasa II cica primesc note. Acu nu primesc nimic. La voi a venit deja iarna?...............la noi e inca frumos si caldut, doar avem multa ceata ca intotdeaua in perioada asta. Sambata am urcat pe multe la zapada, nu era cine stie cata, dar destula cat sa se ude pana in chiloti.fetele au fost in culmea fericirii!!!!!!
Ana, tu nu ne mai povestesti nimic? pe udne ati mai umblat?
va pup cu drag.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
nastasie spune:
la multi ani, monica.
la multi ani, bogdan de dodo.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Francisca spune:
La multi ani, Monica-Elizabet!
Iti dorim multa sanatate, liniste in suflet, seninatate in ganduri si pe toti cei dragi aproape!
La multi ani,Bogdan!
Fie ca soarele sa iti zambeasca de fiecare data si sa-ti incalzesca sufletul cu fericire si bucurie, iar viata sa iti fie ca un curcubeu rasarit in razele soarelui dupa ploaie!
Petrecere frumoasa cu multe cadouri si surprize placute!
Gabi, felicitari!
Sa aveti o zi superba!
toate scorpiutzele
Anina_n spune:
La multi ani, Monica!
La multi ani, Bodo !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !