Minunatele Scorpiute Petrec ! LMA ! *71*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Fetelor, imi cer scuze, ca nu voi fi prea vorbareata zilele acestea.
Mama Lali e in spital si se pare ca va trebui sa fie operata pe cord.
Si pe deasupra avem probleme si cu insulinele Cristinei, care, se pare ca nu vor mai fi pe piata(neintelegere la pret intre importatori si distribuitori cu M. Sanatatii). Ar trebui sa i se schimbe schema de tratament, desi, ei ii mergea foarte bine cu actuala schema. Nu e atat de simplu, pe cat pare.
Mira, in ciclul primar notarea se face numai prin calificative, in RO. Din cl. a V-a se incepe cu notele binecunoscute.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Offff.....Nina draga,multa,multa...imens de multa sanatate Mamei Lali,ii doresc!Iar voua sa aveti incredere si speranta ca va fi bine!De asemeni si pentru Cristinuca....!Sper ca pana la urma sa existe o solutie cumva si sa reveniti la schema de tratament care trebuie!Va imbratisez cu mare drag!

Monica , LA MULTI ANI!,draga mea!Sa fi iubita si fericita...si ziua de azi sa fie una speciala!

Bogdanel,sa ai o zi frumoasa si deosebita,asa ca tine...sa fi bucuros si fericit,sa fi sanatos si sa aduci parintilor tai numai fericire!Sa cresti mare!LA MULTI ANI!
Dodolico,sa-ti traiasca flacaul!

Va tzuc dragelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani!Monica

Multumesc frumos pentru gandurile bune si vi le intoarcem inzecit!
Ninainsanatosire mamei Lali si poate se va rezolva si cu insulina.

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna scorpiutelor
multumesc mult de tot pentru urarile frumoase si le intor si eu inzecit, sa fiti sanatoase si voi si copilashii vostri

La multi ani! Bogdanel sa cresti mare si sanatos si alaturi de surioara ta sa aduceti numai bucurii parintilor

nina, multa sanatate bunicii Lali, tinem pumnii si nu in ultimul rand sanatate multa Cristinucai...

mira, da la noi e vara acum insa nu mai corespunde vremea ca sa zic asa...ploua mereu bine ca nu-s o fiinta de-aia depresiva
ce fain ca aveti zapada...arunca si la noi un bulgaras de acolo de pe munte

pe toate
o zi frumoasa

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

...imi pun cenusa in cap si zic mea culpa
acuma ma uitam ce subiecte sunt mai active pe forum, ca-i prea liniste si mi-au sarit in ochi scorpiile si mi-a picat fisa...upssss ma iertati ca din motive de timp f.f. putin nu intru mai des aici...

va multumesc mult, mult de tot de urari si ca v-ati gandit si la noi
urez si eu LA MULTI ANI Monicai si lui Bogdan
sa va fie viata senina si plina de bucurii si multa, multa sanatate!!!

La multi ani tuturor scorpiutelor

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Maria si multumesc
las' ca stim ca esti ocupata cu pregatirile pentru ghiocel

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

La multi, multi ani fericiti, Lory,
alaturi de cei 2 ai tai !

La multi ani, cu sanatate si numai bucurii,
alaturi de minunea ta mica si tati al ei, Esme !

La multi, multi ani, fericiti si sanatosi, Gabriella1 !

Sa iti implinesti toate visele !

Multumesc pentru urari, fetelor ! Pana la urma, se pare ca se poate si fara operatie la mama Lali. Sa speram ca totul decurge bine si luni e din nou acasa, printre noi.
Cu insulina, tocmai am aflat ca exact cea care nu am vrea sa o schimbam(ca nu e alta mai buna)trebuie sa o cumparam, daca o vrem sa o folosim. Alternativa ar fi sa trecem inapoi la ce foloseam inainte de aparitia acesteia mai bune. Ori asta nu mai vrem. Asta e tara in care traim, din pacate !
Un weekend minunat, tuturor !
Sper sa mai pot intra in weekend de la mama, sa mai urez pe cineva anume !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

scorpiutelor sarbatorite astazi, Esme si Lory sa fiti sanatoase

nina, ma bucur ca nu mai trebuie operatie, sanatate multa
un we fain fetelor

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Monica, Adriana, diseara dansam !

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

la multi ani, lory, esme, gabriela.sa fiti sanatoasa si fericite.
nina, pai si ce faceti?o cumparati?daca nu va intoarceti la aia veche?off, stim tara asta.eu azi am sunat sa vad de vaccinul antigripal al lui razvan.nici acum nu au venit si asistenta cica vin putine pt aia bolnavi rau.dar in gand mi-am zis ca de unde stie ea care sunt bolnavi rau atata timp cat trebuie sa fii sanatos cand faci vaccinul.ma rog.o sa vb direct cu doctora ca mi-a fost si mie dr de cand m-am nascut, deci am pile.daca nu si nu il cumpar si gata.de facut tot i-l fac.
eu nu o sa vad cred inceputul ca ii culc pe baieti, mai mult pe razvan, dar dupa aia imi iau patura si ma montez in sufra.
azi m-a mancat undeva de mi-am spalat perdeaua din sufra, doamne, si am calcat 1 ora la ea si jumatate sa o pun pe sina.pana la anul nu o mai spal.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput