Minunatele Scorpiute Petrec ! LMA ! *71*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Deci Nina, si surioara ta isi serbeaza barbatu!! La multi ani!!!, da si voi sunteti la fel ca Adriana multi scropioni in familie!
..........Sigur. Copilasii se petrec peste 2 sapt. Ne-am apucat deja sa confectionam invitatiile!!. am primit si comanda: tort cu muuulta ciocolata si cu Smartis!!!!
......o, da. e frumoasa. nu cumva sa indraznesti sa-i spui ca nu-i sta bine!!!! doar ca ma opreste lumea pe strada sa se minuneze, vanzatoarele prin magazine o intreba cine a frezat-o asa. Iar ea pune bot de fiecare data si spune " dar sunt frumoasa". Offf, ce ma fac cu fetele astea cand mai cresc??????

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mit Kindern vergehen die Jahre wie im Flug. Doch Augenblicke werden zu Ewigkeiten.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna feteleeeeeee

VIN CU O MARE RUGAMINTE LA VOI
AM INTELES CA ALINEI II ESTE RAU
VA ROG
UN APEL DE URGENTARE
SA NU RAMANA ADI CU BANII STRANSI
II ESTE FRICA SA NU O PIARDA
VA ROG
MAI DA-TI LA PRIETENI BLOGUL
AU ZIS AIA CA II PRIMESC CU 30 DE MII
SA MAI DEA APOI DIFERENTA

VA ROG
S-A MICSORAT SUMA
SA FACEM UN EFORT
SA POATA PLECA
FRATEMIU E DISPERAT
SI A ZIS CA EL SE DESCURCA CU DOAR 1000 EURO
SPER SA II AJUTE DUMNEZEU
momentan sunt 21 mii de euro

VA ROG
DA-TI LA CAT MAI MULTI PRIETENI BLOGUL ALINEI

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

oau , ce de sarbatoriti.
mira, sa-ti traiasca sotul si sa fiti sanatosi.
nina, si tie cumnatul si sotul.sa va bucurati de ei alaturi de cei dragi.
si ca sa nu fiti singurele azi le am si eu pe mama si matusa-gemenele- si maine iar pe ele plus razvan ca e mihai.asa ca o tinem si noi lant.
azi a fost asa frumos la constanta ca am fost pana in portul tomis, frumos pe plaja,pustiu insa.
am vazut dansez insa am adormit bineinteles la sfarsit.ma uit acum la reluare.un we minunat.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Suntem la mama, acasa. Am fost dimineata la biserica si la cimitir, ca azi e pomenirea mortilor, aici, la ortodocsii din M-Ciuc, chiar daca am fost si pe 1 noiembrie sa aprindem lumanari.
Profit sa le urez pe mama si matusa Adrianei ! La multi ani, doamnele noastre !

La multi ani, pentru maine, de Sf. Mihali si Gavril, celor ce-si aniverseaza onomastica !
Razvan-Mihai, Mihaela-mami de Mihaita, Gabriel-Vlady, Gaby-Francisca, Gaby-Dodo, Gabi- si gabriella1 !
Felicitari ! Sa aveti o zi speciala !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Francisca
sot de mira
sa fiti sanatosi si sa va dea DD tot ce va doriti

Mihaele, Gabriele si derivate
multa sanatate

scorpiutele sa aveti o Duminica minunata

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

La multi ani, scorpiutelor de ieri si azi, BellaDonna, Mirona, Mcrmiki, Totonio, Cristina73, Mihairi !

Ce faceti, fetelor ? Cum sunteti ?
Noi suntem bine cu totii, ne-am dat pe remi si creed ca nu scapam nici azi, daca temele si lectiile sunt pregatite pt. maine.
O zi faina, in continuare, in ciuda cenusiului de afara !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

scorpiutele sa aveti o saptamana minunata

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

La multi ani, Ana_miti !
Sa fii sanatoasa, puternica, fericita si implinita,
alaturi de dulcinelul tau si tati al lui !
Sa ai o zi minunata cu multe surprize placute !

La multi ani, DanielaNeagu, Raducu, Klavier !

Sa-mi traiasca sanatos si voios si mie, sotul !
Sa ne bucuram de el, eu si Kiki, multi, multi ani si de acum incolo !

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

La Multi Ani pentru sotul tau, Nina, sa va traiasca si sa va iubeasca pana la sfarsitul timpului!

La Multi Ani si pentru Ana_miti, sa fii sanatoasa si fericita!

La Multi Ani cu plecaciune celor care s-au serbat de cand nu am mai postat, in special sarbatoritilor de Mihaiti si Gabiti. Am o perioada mai nasoala cu lipsa de timp (si de chef...) dar ma gandesc la voi in fiecare zi.

Va pup!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Mina , sper ca esti bine, altfel !

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

Mergi la inceput