Minunatele Scorpiute Petrec ! LMA ! *71*
Raspunsuri - Pagina 13
monica-elizabet spune:
mira, multam de urari
multa sanatate pentru toti si sa treaca timpul mai repede sa poti sta cat mai "putin muuuult" cu Selin...
Daria vine singurica de la gradi? eh...deci gata...ai "maritat" o fata
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
nastasie spune:
si noi suntem sanatosi, deocamdata si speram sa fie asa.razvan e in vacanta pana luni si acasa...imi mananca ficatii si vremea e asa urata ce ne cam tine in casa si noi nu suntem obisnuiti.azi imi fac timp sa incarc si ceva poze.
in rest nimic nou.trebuie sa ajung si eu la dr sa-mi dea niste analize de facut sa vedem din ce cauza...cu sarcina...stiti voi.insa pana acum nu am reusit.si sincer mi-e groaza ca nici una nu va fi gratuita, toate trebuie sa le platesc.poate totusi nu-mi da asa multe.
si cam atat despre noi.
urez si eu la multi ani laurei si celorlalte sarbatorite.o zi plina de bucurii.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
mina spune:
Salutare la toata lumea!
Adriana, Razvan, Nina, La multi ani si sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata, in primul rand de sanatate si de cei dragi aproape!
Imi cer scuze pentru intarziere dar am o perioada de aia de-ti vine sa te bagi sub pat cu mainile pe urechi si stai acolo pana trec toate.....da vorba ceea, partea buna a unei perioade proaste e ca atunci cand se termina, ceea ce urmeaza e clar mai bun. Ca mai prost nu se poate
Va pup dulce pe toate si sper ca in we sa am timp mai mult.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
monica-elizabet spune:
scorpiutele
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
Anina_n spune:
La multi, multi ani, fericiti cu sanatate si numai bucurii, Laura !
Mi-e dor de tine !
Petrecere frumoasa cu multe surprize placute,
alaturi de cei pe care ii iubesti !
Sa iti implinesti toate visele !
La multi ani, Raluca si Adriana(fata lui tomecica) !
Gabi, Monica, Mira, Mihaela si Mina, va multumesc pentru frumoasele urari !
Ana, multumesc pentru sms-ul de aseara ! Stiu ca nu m-ai uitat.
Va imbratisez si va pup cu mare drag, pe toate, toate !
Revin mai pe seara, de la mama, daca pot.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Anina_n spune:
La multi ani, Georgi !
Sa ai o zi minunata, alaturi de printesa ta si tati al ei
si toti ceilalti care te iubesc !
La multi ani, Ralucah si Ralucoantza !
Uf, nu reusesc sa stau mai mult pe net !
Dar diseara, dormim la mama si sigur voi sta pe net, in timp ce mai urmaresc si "Dansez pt. tine".
O zi faina, in continuare si un weekend minunat, tuturor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Ana68 spune:
Georgi,LA MULTI ANI!Sa fi sanatoasa!
Mira,sa-ti traiasca sotul...cred ca ati avut o zi cu multa veselie!
Anina_n spune:
La multi, multi ani, fericiti, Francisca
alaturi de cei 2 ai tai !
Sa fii sanatoasa, norocoasa, sa iubesti si sa fii iubita,
sa ai numai zile senine si sa-ti implinsti toate visele !
Petrecere super faina cu multe surprize de neuitat,
alaturi de cei ce te iubesc !
La multi ani, sotului tau, Mira !
Sa va bucurati de el, multi ani inainte !
La multi ani, Eryka !
Monica, Adriana, ce faceti, urmariti "Dansez pt. tine" ?
Mira, ce vreme aveti ? Ce fac fetitele si David ?
La noi, Cristina a fost in vacanta 1 sapt., dar au prins si nepotelele 2 zile libere. S-a confirmat un caz de gripa porcina la colegiul unde invata ele si s-a inchis colegiul pana luni, pentru dezinfectare.
Sa speram ca nu a apucat sa se extinda prea mult.
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
miraklucker spune:
Ana, multumesc mult, dar maine ne aniversam!!
Mergem la un chef, un prieten de-al lui Heinz pe care-l chema tot asa si e nascut in aceeasi zi cu al meu barbat. Eu doar pentru 3 ore, atat am reusit sa expediez teroristii. tanti care mai are grija de ei isi sarbatoreste si ea barbatu???.............mai isi sarbatoreste careva barbatu maine???. M-am suparat nitel cand ne-aun invitat cu specificatia "fara copii". stiu cat de greu ne este sa-i expediem pe undeva, doar ca ei nu au copii si nu au cum intelege. Asta e sa fim noi sanatosi.
Monica, una am marita-o rapid, dar pe asta mica nu stiu cine o vrea ca-i tareeee hoata si afurisita.Ete-o pe motata fara mot!!
si daca tot ne sarbatorim.....
Va pup dulce!!!!!!!!!
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Mit Kindern vergehen die Jahre wie im Flug. Doch Augenblicke werden zu Ewigkeiten.
Anina_n spune:
Mira, tot frumoasa, motata fara mot ! O urmeaza pe sora mai mare in ale hair styling-ului ? Imi amintesc, cand Daria facea asa ceva.
Doamne, ce de barbati scorpioni, pe acolo !
In marea noastra familie, azi e ziua cumnatului meu(sotul Laurei, surioara mea), peste 3 zile a sotului meu si peste inca o zi a altui cumnat(unul din fratii sotului). Insa, cumnatii sunt prin strainataturi, n-avem cum sa ne sarbatorim impreuna.
Petrecere frumoasa ! Vor avea copiii si ei, petrecerea lor, sigur !
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute