Minunatele Scorpiute Petrec ! LMA ! *71*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

multumesc inca o data pentru toate urarile.sunteti minunate.va doresc multa sanatate si tot ce e mai bun.
inca nu am reusit sa incarc pozele decat in calculator, razvan mi-a acaparat calculatorul.sper zilele astea.
noi ne-am sarbatorit toti ca suntem 5 scorpioni plus sfantul mihail si gavril cand sunt iar 3 sarbatoriti, asa ca am avut 2 torturi, unul pentru toti scorpionii si unul numai pentru razvan.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani, sarbatoritilor de azi, sotul lui Malina_Mircu, Sandi, Danielaaaaa, Gina20, oriunde s-ar afla !

, fetelor !
Adriana, la multi ani, tuturor scorpionilor tai !
Cand ai pozele, da de stire !
Eu, cred ca mai incolo fac un tort, ca mai vine si ziua lui Cristi si aniversarea casatoriei noastre.
Dar, presimt ca fetitele "coc" ceva, deja.
O zi faina, in continuare !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

scorpiutele

nina te pregatesti?

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

la multi ani, nina.sa fii sanatoasa, fericita, implinita si tot ce-ti doresti.sa-ti dea dzeu tot ce e mai bun si mai frumos in lume.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

www.e-felicitari.net/felicitari/1024-aceasta_zi_minunata.php?id=1024" target="_blank">La multi ani, Nina!

Iti doresc in primul rand sa fii sanatoasa, apoi sa fii fericita pe deplin si sa ai parte in viata de multe bucurii si impliniri sufletesti alaturi de cei dragi inimii tale!

Sa ai o zi exceptionala cu multe surprize placute!

Te pup si te imbratisez cu mare drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Adriana, multumesc frumos pentru frumoasele urari !
Francisca, multumesc pentru felicitare si mesajele speciale din ea !
Monica, cred ca altii fac ceva pregatiri...
Eu ma pregatesc mai incolo, cu al meu scorpion si aniversarea noastra o data.
O zi faina in continuare, tuturor !

Edit: Revin cu tratatia !
Poftiti la sampanie si www.bbcgoodfood.com/recipes/3092/images/3092_MEDIUM.jpg" target="_blank">tort !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani!
Nina

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

si La multi ani! Nina sa fii sanatoasa alaturi de famlia ta minunata, sa va dea DD numai bine si tot ce va doriti
multumim de tratatie

scorpiutele

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

La multi ani Nina, iti doresc numai bucurii si multa sanatate!!!

......si cu intarziere Monica
n Adriana si pilotist de Adriana
si nu in ultimul rand tuturor ce si-au serbat ziua!

........vad ca nu prea sunteti vorbarete deloc.
atunci va scriu eu cateva randuri despre noi.
suntem bine obisnuit, cu exeptia racelii care ne-a pocnit pe toti. Barbatu e inca pe pozitii, dar nu cred ca va rezista mult.
La mine la servici s-au mai linisti cat de cat lucrueile , am inceput sa ajung la ore mai normale acasa, dar lucrez si joia la slujba cea noua. Din pacate nu voi putea sa-mi dau demisia cel putin pana in ian iar asta presupune inca multe luni de acum incolo ca nu voi mai avea ziua mea libera pentru copilasi. Seline sufera cel mai rau, imi spune "mama mergi la lucru numai putin, mai stai putin muuuult cu mine".......iar mie mi se rupe inima cand o aud.
Daria e tare fericita cu gradinita ei. Intr-o zi, s-a intors de la gradinita pe o alta strada si i-a explicat la tata-su ca l-a condus pe Amun "prietenul" acasa, si "ca Amun o iubeste"...........na, ce ti-e si cu fetele astea

V-am pupat dulce!!!

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

buna seara...ma mai tineti minte?si eu o scorpiuta ca voi...de citit v-am mai citit,de scris mai putin,,,,dar am o scorpiuta draga suletului meu,pe care nu pot sa nu o felicit,de altfel toate imi sunteti dragi,dar azi in mod deosebit,Nina
nina,la multi ani,sa fii sanatoasa,fericita si sa-ti dea dumnezeu tot binele din lume!te imbratisez cu mult drag!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput