Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 4

Vivela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo Ioana bafta la eco sa vii cu vesti bune ![]() ![]() ![]() ![]() Cristina mie imi mai este frica si de o chestie sunt ff mica in bazin.... unde se va intoarce bebe? ![]() fetele ma duc sa stau un pic intinsa in pat , ma cam doare burtica... adica dureri ca la cm...am luat un no-spa ![]() pupici ![]() pai bebe nu sta in bazin, asa ca n-ai motive sa-ti faci probleme. Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!! http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB |
Mami de pui nazdravan (2/9/07)

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.

aleesicoo spune:
Buna!!!
off vreau si eu simptome din astea "strong" sa imi dea bebe de furca ca tre sa simt ca e si el acolo in "chirie" nu?
e mai importanta sanatatea copilului meu decat tigarile si asta numai voi de aici m-ati facut sa ma las...mustruluiala a fost bine venita
si eu tot 46 d kg am .. lasa ca ne facem noi
Citat: |
citat din mesajul lui cusa Buna fetelor! Am lipsit 2 zile si deja sunteti la alt capitol, mi-a luat acum 2 ore sa va citesc din urma, va pup imi sunteti dragi si am de invatat multe de la voi. Eu ma simt destul de nasol , sincer imi doream ceva greturi ca pana acum vreo 2 zile nu am simtit nici o clipa vreo greata sau stare nasoala, acum au venit si la mine si nu pot manca mai nimik doar fructe care si astea ma chinui sa le mananc, sper cat de curand sa imi revin la normal. Vad ca am mai si slabit 1kg, si asa nu eram eu prea strong ca sa zic cu kg, aveam 47 si acum am 46kg, sper sa fie totul bine. Ale sa dea Dzeu sa fie bine cu bebele tau si nu te stresa si agita ca starea ta se transmite si la bebe, trebe sa te relaxezi si sa gandesti pozitiv, Felicitari pt ca te-ai lasat de fumat!Bravo, eu nu sunt fumatoare dar stiu ca e greu sa te lasi si iti trebe multa sustinere si ambitie! Cornelia [Gravi] 6+ |
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

aleesicoo spune:
da stiu ca nu sta in bazindar ma gandesc oare asta nu va afeca sarcina?
gata ies
Citat: | ||
citat din mesajul lui Vivela
Mami de pui nazdravan (2/9/07) ![]() Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba. |
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

gabriella_t spune:
ioana sa ne dai vesti bune...oricat de tarziu ar fi.
M-am uiata si eu pe site-ul respectiv....si bebe ar trebui sa se simta pe 24.12 ....hmmm...frumos cadou de craciun.Abia astept sa vad si sa simt cum misca bebe in burtica.
Daca o sa fie fetita o sa dau cel mai mare party din istoria familiei
.
Va pup burtici....si bebici.
pui mic 6+

Vivela spune:
eu pe david l-am simtit la fix 17 saptamani, deci destul de devreme. cica la prima sarcina simti un pic mai tarziu.
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.

jassy_jassy spune:
fetelor,eu mai am o nelamurire in privinta sacului york.poate ma puteti ajuta voi ca am cautat pe net de ma ustura oki in cap de cate situri am citit,dar tot nedumerita sant
ok,la mine sa vazut sacul la eco,dar unde este embrionul?el de ce nu sa vazut?oare e sacul gol???
sper ca nu,uffff si doctorul asta im da atat de putine explicatii
si mai e ceva,mie nu-mi este rau,nu mi-e somn.ma uit pe forum si citesc ca voua va este rau si vomati,nu suportati miros de tigara sau cafea.imi doresc sa-mi fie rau pt ca fumez,fumez f mult si beau 3 cafele pe zi.stiu,e rau,nu aruncati cu pietre:) de aia vreau sami fie rau sa nu mai fumez sau sa beau cafea.asta e,sper sa le las,in fiecare zi zic gata,dar nu e gata:((
va pup si poate imi zice si mie cineva cum e cu sacul york,cand iese embrionul din sac poate ca nici nu trebuie sa iasa si eu visez....
dar chiar nu inteleg si sincer nu sant grea de cap
va pup si o zi placuta
[b]jassy jassy 5+[/b]

discordia spune:
la 5 sapt nu se vede embrionul, ci doar sacul. In sacul gestatioal sta bb. La mine nu s/a vazut bb nici la 6s si 2 zile, dar la tine la 5 nici atat. La prima sarcina am vazut bb la 7 sapt fix, iar acum la 7s si o zi.
mamica de fetita si 7s+
C:\Documents and Settings\Florin\Desktop\claudia

gabriella_t spune:
Jassy
'Sacul Yolk este un sac membranos atasat de embrion caruia ii ofera substantele nutritive necesare. Acest sac este de fapt un sistem circulator primitiv. El incepe sa se dezvolte incepand cu a 2-a saptamana de sarcina odata ce incepe sa ia forma si sacul amniotic.
Sacul Yolk devine vizibil dupa 5 saptamani de sarcina si are un rol foarte important si anume, cu ajutorul acestuia se poate identifica sacul gestational adevarat.'
Din cate stiu eu acest sac hraneste embrionul pana la aparitia placentei.
Sper ca te-am ajutat catusi de putin cu aceste informatii. pui mic 6+

anamariam79 spune:
Ioana, te asteptam cu vesti. Ce emotii am avut eu!!!
Alesicoo, si eu eram la fel, imi doream simptome, ca in afara de sani, nik. Si mi-a dat DD, acum ma trezesc in timpul noptii cu o greatza si o ametzeala de parca as fi mahmura, si cu durere de cap, si la 7 dimineatza iubesc toaleta, si apoi ma chinui sa mananc o felie de portocala, sau o lingura de ciorba. abia pe la 10 sunt om din nou. Da' nu ma plang, doar iti zic asa..., sa stii ca se pot instala si pe la 8 sapt., nu de la inceput
Ana 8+

jassy_jassy spune:
gabriella_t m-ai ajutat enorm,multumesc si apreciez gestul tau.uneori toti termeni medicali nu fac nimic pe langa o explicatie clara si la subiect asa cum mi-ai dat tu.acum sant mai linistita
jassy jassy5+