Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

va scriu si eu, cum simt responsabilitatea fata de bebe
noi cand am inceput lucrul la bebe eram in concediu la geoagiu bai si desi bebele nu cred ca avea inca nici 5 zile renuntasem la cafea(intre timp am revenit, la sfatul medicului), la alcool(adica vreo gura de bere sau altceva), la a sta la soare(dupa masa ca sa nu il afecteze razele ultra)
bebele e permanent la mine in minte...mai putin dimineata cand imi mai ridic cate un picior in sus, in pat, crezand ca mai pot dormi asa(apoi ma conformez si stau cumintica)
nu am fumat niciodata desi sunt sigura ca nu este usor sa renunti
nu am scris acest mesaj ca sa dau un exemplu ci doar am vrut sa va impartasesc cum am simtit eu lucrurile
ps. aseara am fost la socrii si socrul fuma....m-am facut mica mica si m-am asezat mai departe respirand incet
nu imi permit sa le dau sfaturi in propria lor casa
asa...
La multi ani Veronicka multa sanatate pentru tine si cel/cea mica
te imbratisez cu drag
Murica si mamicile cu greturi strasnice sper sa vina cat mai repede trimestrul 2 si sa va recapatati corpul
legat de nasuc....eu am vegetatii adenoide(popular polipi, desi exista diferente)si desi am facut tratament(inainte de sarcina) doctorita gine mi-a spus ca o sa mi se inflameze pe durata sacnii, deci nasucul infundat poate fi de la vegetatii+gravi
eu va imbratisez cu drag si mult calm...sunt mult mai calma de cand cu sarcina(cred, ar trebui intrebat sotul)desi am avut o dimineata in care nu ma recunosteam eu, atat de iritata eram
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

buna dimineata.....mai de pranz asa

am adus asa cum am promis

ce mandra sunt ca pot sa povestesc si eu cu voi.....eu nu am nici un simptom de ...normal probabil pt varsta sarcinii mele

doar ca am o stare ciudata azi....stabilisem cu o colega sa mergem sa ne coafam moca...aviz amatoarelor....timp de 2 sapt este o promotie la wella - coafeaza gratuit in fiecare zi, pana la 9 seara, in magazinul unirea - etaj 1...asa, si m-am spalat eu frumos pe par aseara si nu l-am dat cu nimik ca de....merg la coafat; in concluzie, parul imi sta ca naiba si am fost anuntata ca azi fac ore suplimentare - si deci nu o sa ajung la coafat

m-am lungiiiittttt

si mi-am aminit...am si eu un simptom: insomniile! ma trezesc de 2 ori pe noapte sa fac pipi si apoi nu mai adorm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Veronica la multi si ai parte de un BB frumos si papcios.

4+

Mergi la inceput

La Multi Ani si de la mine pt Veronika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu spune:

Hai ca am reparat-o cu semnatura. Vivela, , multam fain pt ajutor!
Cate fete sunt pe listuta, iar la "discutii" doar o mica parte din ele...cine stie...

ck, ce haioasa ai fost cu coafatul, ce noroc pe capul tau!
, ei, poate maine!

gata, ca am de lucru.
Dar tre' sa vina papa la 12 si ceva si nu ma pot gandi decat la mancare :D, nu cred ca mai pot lucra pana nu vine papica.

Laura - mami mandra de Raduc frumos si viitoare mami 10+ de...sa fie baietel....sa fie fetita....
bebe 2 la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

La multi ani si de la mine Veronicka !!!!!!!!!!!!
Ai grija sa nu bei prea mult astazi.......... Te pupam cu drag!

Cornelia
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

fetele am o mica ingrijorare
observ pe zi ce trece pe absorbantul zilnic o secretie albicioasa din ce in ce mai abundenta
de la ce o fi?

mogaldeata lu'mama

Mergi la inceput

este ora meseiiii....pofta bunaaa la toate feteleeee

eu sunt cam infometata, desi am mancat dimineata cereale cu lapte, pe la 10 un iaurt cu covrigi...si abia astept papa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun_2010 spune:

Odiseea continua aici

Sunt Roxy

Mergi la inceput