Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 19
maitreyi spune:
neata burtici 
la multi ani sanatosi si frumosi veronika 
eu de ieri "ma curat", Slava Domnului! vineri am programare la echo sa vedem cum e pe acolo dar la cum ma simt eu zic ca va fi bine.
va citesc 
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
roxanik09 spune:
maitreyi, ma bucur sa aud ca te simti bine si ca totul se rezolva in mod natural. nu am facut niciodata chiuretaj dar nu cred ca e vreo placere, atat fizic dar mai ales psihic... e minunat cand stii ca totul se intampla natural. asta e selectia naturala... peste cateva luni vei ramane din nou insarcinata si vei fi cu atat mai fericita cand iti vei strange puiul in brate cu cat vei sti ca ai trecut si prin clipe mai putin placute.
numai ganduri bune, sanantate si floricele !

zmeurica din burtica are 10+
zmeurica din burtica
moni81 spune:
Buna dimineata burtici
Nu va suparati am cam disparut in ultima vreme dar va citesc in fiecare zi si imi sunteti foarte drage.
La multi ani Veronicka
sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Eu nu prea am ce raporta ma cam chinuie greturile dar este suportabil, in schimb am si eu un simptom ca si Murica tusesc foarte urat de vreo 2 saptamani desi nu sunt racita. Oare are ceva lagatura cu graviditatea?
Daca am ceva de raportat mai revin maine primesc rezultatele de la analize sper sa fie totul bine si la echo mai merg deabia in sapt. 13 sper ca nu e prea tarziu dar numai atunci mai avea liber doctorul (am mai fost la 8 saptamani).
Numai bine va doresc o zi frumoasa si fara greturi. 
Monika
10+
Vivela spune:
neata si de la noi!
LA MULTI ANI, Veronika, sa fii sanatoasa, fericita si implinita 

!
Lauriciu, la semnatura, dupa [url= scrie doar ce apare subliniat, adica "http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=laurica&year=2010&month=5&day=10&babycount=1", sterge restul, ca de-aia apare asa.
si ai grija sa nu se fi inserat un spatiu pe undeva, ca altfel nu merge. 
maitreyi,
, ma bucur ca nu trebuie sa treci printr-un chiuretaj, eu am avut parte de asa ceva, din pacate, si doareeeee. nu atat fizic, cat sufleteste. am fost total distrusa cand am pierdut o sarcina, asistenta doctorului care mi-a facut chiuretajul nu stia ca de fapt sarcina se oprise in evolutie, credea ca e la cerere si mi-a zis: "mai ai copii?" eu: "nu" (ca nu aveam atunci) si cica: "pai ia sa faci, sa vezi ce bine e!"
. am zis ca ma prabusesc, da' n-aveam unde ca eram pe masa. na, femeia incerca sa ma consoleze cumva, dar a dat-o ca nuca in perete.
murica,
sa se mai domoleasca greturile, hai ca mai ai putin pana in trimestrul 2 cand scapi de neplacerile astea si poti in sfarsit sa te bucuri de sarcina
.
eu nu stiu ce aveti cu nervii astia,eu sunt foarte calma si va sfatuiesc si pe voi:
CALMATI-VA O DATA!!!!!!!!!!

![]()
![]()
![]()
nu mai stiu ce se discuta in urma, am citit dar am uitat
.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+ ![]()
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
aleesicoo spune:
Neata Vivela
din momentul asta certurile pt mine s-au incheiat
vreau liniste si pace![]()
am si eu un simptom
imi este foarte somnnnnnnn
mogaldeata lu'mama

discordia spune:
Fetelor, scrieti intr-un ritm...mama, mama
LA MULTIN ANI VERONICA SI SA AI PARTE DE UN BB SANATOS SI LA TERMEN!!!

mamica de fetita si
7s+
lauriciu spune:
Am modificat la semnatura, Vivela, dupa cum m-ai invatat tu.
Acum, nu stiu cum sa fac sa nu mai apara intreg codul, ci doar un cuvant, sau o fraza.
Multumesc mult pentru ajutor.
Si eu sunt cam nervoasa...incerc sa nu ma cert cu lumea in tramvai si acasa ma straduiesc din rasputeri sa nu-mi mai sara tandara din orice nimic. Uneori imi iese, dar nu mereu...![]()
Pupam!
Laura - mami mandra de Raduc frumos si viitoare mami
10+ de...sa fie baietel....sa fie fetita....
[url ="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=laurica&year=2010&month=5&day=10&babycount=1"]bebe 2 la purtator[/url]
Vivela spune:
discordia, poti sa-mi scrii pe PM despre situatia cumnatei tale. eu sunt avocat, dar pe civil-comercial, insa poate o pot ajuta cu un sfat
.
(sper ca n-am incurcat borcanele si altcineva intreba).
azi am un pic mai mult de lucru + programare la dentist mai tarziu, deci o sa scriu mai putin.
bafta mare fetelor care merg azi la doctor, sa veniti numai cu vesti bune
.
_
+ ![]()
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
T_Ioana spune:
Buna dimineata de la Bistrita!
Eu acum am binevoit sa ma ridic din pat sa mananc ceva iaurt. Fetelor care vomitati, va simtiti vreun pic mai bine dupa
? Ca eu de aia zac, si ma tot iau cu alte ganduri poate totusi reusesc sa nu vomit (azi a fost a doua oara cand mi-a iesit faza) dar ma simt de parca m-ar fi lovit trenul. Si ma gandesc ca poate daca as vomita mi-ar fi ceva mai bine dupa...

Veronicka

La multi ani cu sanatate, sarcina usoara si bebelus sanatos! O zi frumoasa iti doresc alaturi de cei dragi si sa primesti o tona de cadouri
!
Eu intr-un fel sunt multumita cand mi-e rau (stiu ca suna aiurea) ca mananc mai putin, ieri daca mi-a fost bine toata ziua am mancat de nshpe mii de ori si inclusiv la cerealele CINI MINIS ale lui Razvan am atentat pe la 23.30
.
Eu am invatat dincolo, la Spiridusi, sa dau la greu cu IGNORE asa ca imi pastrez calmul de nu se poate. Iar daca ma apuca spumele nu ma manifest pe aici pt ca prietenele mele virtuale
nu au nici o vina. Asa ca fetelor, cand vi se pune pata si nu puteti tolera o postare (sau pe cel care posteaza) IGNORATI....sa vedeti ce bine va simtiti!
Mai stau un pic in pat si apoi revin sa citesc din urma!
Ioana
8+ si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
Vivela spune:
lauriciu, dupa primul url ,inainte de = ai un spatiu. sterge-l si o sa fie cum trebuie.
ioana,
.
eu in sarcina trecuta n-am vomitat decat de doua ori, niciodata nu m-am simtit mai bine dupa. asa ca m-am abtinut, ca tot aia era. norocul meu la la 12 saptamani au incetat de tot greturile.
incearca sa mananci putin si des, covrigei sarati, sticksuri, bucatele mici de branza sarata...vezi tu ce-ti face bine.
eu luasem niste bomboane cu fructe de padure, erau acrisoare (parca solano) si imi mai ameliora starea de greata.
cica ar fi super-bun ghimbirul - luasem un tub de la plafar, dar la mine n-a functionat. ma uitam la tub, la pastila, si ma apuca o greata cand le vedeam
... ce mai, n-am putut sa le inghit, desi cred ca daca insistam mi-ar fi facut bine.
_
+ ![]()