Mamici de martie-aprilie 2004(3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Deci...am fost la ecografie...si l-a vazut pe .. sunt superincantata!!!!!!!
Am 15 saptamani si 2 zile, iar bb (e unul singur, nu's gemeni!!!) are aproape 12cm lungime, din care aproape jumate e capul...iar doctorul a zis ca's 75-80% sanse sa fie fetita, desi e prea devreme pentru un pronostic.
Cam astea ar fi noutatile, inca sunt emotionata...am stat mai bine de un sfert de ora sa ma uit la el cum se agita in burtica...dadea din manutze la greu...si avea un cap mare mare. I-am vazut si inimioara cum batea, repede repede, iar doctorul a zis ca deocamdata e un bb sanatos!!!! Am si poza, dar nu prea se vede mare lucru in ea, seamana cu un monstru mai mult decat cu un bebe , iti trebuie multa imaginatie sa intuiesti ce-i acolo. ce-i drept, eu care stiu cand a fost oprita imaginea, recunosc aproape fiecare amanunt, dar pentru necunoscatori, poza nu spune nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KIKISOR spune:

Buna fetelor!va urmaresc in fiecare zi dar cu scrisul...cam greu.I-mi place ce scrieti,sunt lucruri care mi se intampla si mie dar inca nu-mi dau seama de ce evit atat sa vorbesc cu voi.eusi cu suntem bine sanatosi.La noi DPN=25 martie 2004.
in speranta ca vom fi" mai activi",eu si bb-ul va salutam!PA PA SI NUMAI BINE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Buna dimineata tuturor!
Doamne, ce vreme e afara si ce somn imi poate fi! Vreau inapoi in patut!!
Micky, ce frumos! Abia astept sa mai merg si eu sa-l vad pe bebelus. As vrea si eu o fetita...

O saptamana usoara!
(Kikisor, curaj la scris!)

Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana76 spune:

Hop si eu!Buna dimineata!Va anunt ca de miercuri starea mea fizica s-ai imbunatatit simtitor. In loc sa mananc de 10 ori pe zi de cateva zile reusesc sa mananc doar de 4 ori, si asta pentru ca mi-e foame, nu pentru ca mi-e rau. Nu imi vine sa cred ca am scapat de starile acelea nesuferite care ma faceau sa mananc cat 7. Miercuri intru in 14 saptamani si tot miercuri ma duc la dr. pop la ecograf. Micky, spune-mi te rog, tu ai fost la un ecograf tridimensional sau la unul normal??
astept semen de la voi , sa imi spuneti cum va mai simtiti.
Inca un amanunt...ma mai incape o singura pereche de pantaloni. Mi-am cumparat o pereche vineri insa sunt caraghioasa in ei pentru ca imi sunt largi in jurul coapselor...eu am inceput s afac burtica , insa funduletzul nu mi-a crescut...Toate imi vin asa de aiurea....Am inceput sa fiu disperata din cauza ca nu am cu ce s ama mai imbrac. .
va pup,
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irismetal spune:

Salutare mamicilor din martie 2004!
Si la mine s-a rotunjit putin burtica si ce ma bucura cel mai tare este ca am scapat de greturi si varsaturi. Sunt foarte incantata de acest lucru deoarece 3 luni de zile am fost tare chinuita si nu am putut manca mai nimic.
Am o intrebare pentru voi si as vrea sa ma ajutati.
Sunt la prima sarcina si inca nu am facut ecografia, trebuie sa merg saptamana asta dar nu m-am decis deoarece nu m-am hotarat de care sa fac, 3D sau 2D? Unele persoane imi spun sa fac 3D deoarece zic ca este mai buna dar este foarte scumpa(aproape 2 mil. lei) iar altele imi spun sa faca 2D, voi de care ati facut? Va rog foarte mult sa-mi rasundeti si va doresc sa aveti o nastere cat mai usoara?

Mergi la inceput

Ajutoooor! Sa m-ajute cineva!
Am trimis un masaj si nu-l gasesc?

Mergi la inceput

Draga Iris, eu am mai facut o ecografie 2D cand eram in 7 saptamani jumatate. MAre lucru nu am vazut ca nici nu erau prea multe de vazut. Mai exact am vazut asa ceva cat o pastilutza rotunda care respira foarte repede. Acum m-am hotarat sa merg la una 3D pentru ca se vede mai bine, din cate am auzit, si e mai exacta in detalii. Nu degeaba costa atat de mult fata de una notmala 2D. Pentru linistea mea ma duc acolo. Parerea mea este ca daca tu iti eprmiti sa dai acesti bani pe o ecografie, du-te sa iti faci una 3D. Problema s-ar putea sa fie cu programarea, ca trebuie sa astepti cateva saptamanai bune pana iti vine randul, asta in cazul in care nu ai o pila.
pupici.
Diana si bb de 13 saptamani si 5 zile.

Mergi la inceput

Mesajul tau e pe pg. 6, mai exact ultimul mesaj de pe pagina 5.

Mergi la inceput

Hai ca am ametit si ei...am vrut sa zic : e un mesaj de-al tau pe pg. 5, mai exact ultimul de pe pagina 5. .....cred ca nu m-am trezit bine.

Mergi la inceput

Multumesc mult Diana!
Imi permit sa faca aceasta ecografie dar nu stiu daca mai am timpul necesar sa astept deoarece am intrat in a 16-a saptamana.Dar de ce trebuie sa astepti atata... este atat de solicitata aseasta ecografie 3D?
Mersi mult pentru raspunsul tau prompt si sper sa mai discutam.
Te pup!

Mergi la inceput