Mamici de martie-aprilie 2004(3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

nu a miscat la nimeni? spuneti-ne si noua cum este. ca eu abia astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiara spune:

cred ca mie mi-a miscat, dar cum putea fi foarte bine o crampa la burta nu m-am agitat prea tare! Astept sa se mai repete evenimentu;l ca sa spun cu certitudine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machetuza spune:

bine v-am regasit!

sa va spun ce-au facut din burtica si mamica lui trasnita, in
week-end!!
sambata am fost la meci, pe stadion, cu pusi (nn. sotul meu) si niste prieteni. am strigat, m-am agitat, ca deh - sunt temperamentala, dar cel mai important este ca m-am simtit bine pt ca afara era frumos si toti din jurul meu aveau grija "sa stau bine", "sa nu-mi fie rece" si alte chestii mamoase. da' mie-mi place sa fiu rasfatata!!.
cui nu-i place?!
dupa meci, baietii au fugit la , iar eu cu prietena mea am facut o plimbare prin parc, in drum spre casa; e asa frumos in parcul mare acum in prag de toamna...

stimata DOAMNA diana, asteptam sa ne povestesti cum ati petrecut...

ati intrebat de miscari - eu simt ceva , dar sincer nu-mi dau seama daca e bb, e mancarea care se aseaza sau sunt crampe... mai asteptam.
ceata de femei cu experienta din jurul meu (bunica, mama, matusa, prietena, doctorita de familie, etc...) spun ca la prima sarcina, simti prima oara miscarea lui bb la patru luni jumate.

sper ca sunteti bine toate si va pup

simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Miscari nu simt, dar am crampe uneori, iar daca ma uit cu atentie la burtica parca tresalta uneori, intr-un ritm al ei, diferit de cel in care respir eu.
Pe voi va doare burta? ca mie mi-au trecut greturile aproape de tot, dar ma doare din ce in ce mai des burtica, fie crampe, fie dureri asemanatoare cu cele dinainte de ciclu. Eu la pun pe seama faptului ca bb creste, si deci se mareste si uterul, dar e o explicatie care mi-o dau singura, n-am gasit nimic despre dureri de burta, din contra, pe site am gasit sfaturi ca la orice alte simptome decat cele din lista lor (unde crampele si durerile de burta nu erau) sa consult medicul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Micky, am o prietena cu o sarcina mai avansata decat a mea si exact asta imi spunea zilele treute - ca o doare cand si cand burtica, dar ca i s-a spus ca uterul se dilata si mai tare si de aici apar durerile.

Pupici, mamici si burtici - ne vedem maine, ca tre' sa fug!

Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasce spune:

Buna,

Pe mine m-ati sarit din listuta. Noi suntem in 18 sapt si 3 zile si DPN este 3 martie. (sau 27 febr.). Si eu simt niste crampi usori sau miscarea bebe-ului, nu sunt sigura.

Ceci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana76 spune:

Mamicilor!!!! M-am intors!. De sambata sunt domna Diana Moisuc. Totul a descurs foarte bine, cursiv, am avut o slujba foarte frumoasa, petrecerea la Gogosarul a fost ok, nu cu multe nabadai ca am preferat sa fie ceva mai linistit si pentru ca am fost doar din familie , si cateva exceptii de prieteni f. apropiati totul a fost bine. Totul a tinut de la orele 14:00 pana la orele 2:30 din noapte.
de simtit m-am simtit foarte bine, nu mi-a fost deloc rau, spre deosebire de astazi cand ma simt nasol, cu greturi multe. Asa ca-i multumesc lui bebe ca a fost asa cuminte in ziua nuntii. Dupa parerea mea, faptul ca am pus si cununia civila si cea religioasa + restaurantul in aceeasi zi a fost o alegere foarte buna. Cand am ajuns la restaurant nici nu-mi venea sa cred ca am trecut asa usor prin toate. Mancarea a fost foarte buna (eu care sunt o sclifosita , am mancat de am rupt, efectiv a fost gustos), insa ar fi trebuit sa pun doar 3 feluri de mancare nu 4, pentru ca friptura cu cartofii taranesti nu au mai putut fi mancate de nimeni aproape. Tortul a fost foarte bun, iar pe buchetul meu a fost mare batalie care s-a lasat cu cazaturi. De furat nu au reusit sa ma fure, ca nu m-am lasat. De rezistat am rezistat eroic o zi intreaga pe tocuri, doar pe la 10 seara m-a luat o durere de cap care mi-a trecut dupa ce din disperare am luat un paracetamol (ca stiu ca e permis) si mi-a trecut imediat. si asa am rezistat pana la 2 jumate . Poze v-as trimite ca am facut si cu un aparat digital si le am pe calculator , insanu stiu cum..poate ma invatati voi...ca sa ma vedeti si voi.
Pupici si mercic pentru urari si pentru ca v-ati gandit la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaela spune:

Hello!
Am sa fiu mamica probabil in 15.04.04.
Dupa lupte indelungi.
Ziceati de cum se cunoaste burtica. Eu m-am rotunjit un pic, nu mult. Daca nu stii te uiti degeaba!
Va pup si va mai scriu!
Mikaela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Buna la mamici si burtici,
Nu vreau sa va umbresc forumul, dar noi disparem de pe lista, s-au rupt membranele la 18 saptamini.
Multa sanatate, bebei frumosi si sanatosi si mamici fericite.

There is a difference between knowing the path and walking on it.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

carol: ufffff. si tocmai te cautasem ieri sa vad ce mai faci. imi pare tare rau. Sa ai puterea sa treci peste si sa privesti inainte. Si multa sanatate. Nu ne umbresti forumul, asta este realitatea, se poate intampla orice si oricand. Daca vrei sa stai de vorba te asteptam in continuare.

se pare ca este una calda unca rece. mikaela felicitari, sanatate si sarcina fara evenimente.

vasce nu te-am sarit, am vazut ca nu ai mai intrat si ieri te-am cautat si te-am gasit la mamici de ian feb, asa ca am crezut canu mai vorbesti cu noi.

diana: poti sa nerimiti pozele pe mail, eu cel putin am adresa publica. daca vrei ti-o si scriu.

Pupici la toata lumea

Mergi la inceput