Mamici de martie-aprilie 2004(3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

coral, sper sa reusesti sa fii tare si sa prinzi din nou curaj pentru o noua incercare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Mikaela, sarcina usoara si bine-ai venit printre noi
Coral , imi pare rau ca s-a intamplat asa, iti doresc sa ai forta sa treci peste momentul asta, si sa ne anuntzi cat mai curand ca esti din nou.

Si hai sa va spun noutati....nu stiu daca mi s-a parut sau nu, dar azi-noapte l-am simtit miscand pe bb!!! Normal ca eu eram cea care-i pandea miscarile, dar cum sufeream de insomnie, am stat vreo ora cu mana pe burtica, atenta la fiecare tresarire sau miscare. Si de 3 ori l-am simtit, de fapt am simtit niste ghionturi mici in burtica, dar erau atat de slabe, ca daca nu tineam mana acolo, sigur nu le-as fi simtit. Abia astept sa-l simt din nou.....am mai stat si de dimineata cu mana pe burtica, dar degeaba, n-am mai simtit nimic......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machetuza spune:

Coral: Iti doresc sa ai puterea de-a trece peste acest moment si sa privesti cu speranta ziua de maine!
Mikaela: Bun venit si sarcina usoara!

Simona 18s 1z, DPN 1-3 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Fetelor, in ce consta prima vizita la medic? Ce fel de control face medicul,face analize, ce altceva, cum a fost la voi?
Sarcini usoare si bb-i sanatosi!

Piatra lunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

eu am fost la control la 5 saptamani si mi-a facut doar eco si mi-a dat analizele (hemograma, glicemia, calcemia, sumar de urina, urocultura, HIV si sifilis). Doar analizele astea. la a doua vizita la 9 sapt tot doar eco, a vazut analizele si nu mi-a data nici un fel de supliment.
sanatate si sarcina fara probleme.
uite aici linkul la primul subiect al nostru, cand eram la varsta voastra: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=12421&whichpage=1

Mergi la inceput

Prima vizita? hmm...mie mi-a facut un control de rutina, plus un fel de ecografie (se cheama altfel, da' nu-mi vine acum numele), o minicamera de luat vederi introdusa in vagin....cu care l-am vazut pe bb. Acum depinde si cat de dotat e cabinetul medicului la care mergi.
Analize nu mi-a facut, si nici nu mi-a dat sa fac (aveam 7 saptamani atunci). Primul set de analize mi l-a dat medicul de familie, iar abia la urmatorul consult, dar la alt doctor, am mai primit inca o trimitere pentru alt set de analize pe care nu mi le daduse medicul de familie pentru ca nu erau gratuite. Si urmeaza sa fac o ecografie zilele astea, iar apoi lunar cate o vizita la cabinet.
Asta a fost la mine, dar e posibil sa difere de la medic la medic.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by malina_mircu

uite aici linkul la primul subiect al nostru, cand eram la varsta voastra: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=12421&whichpage=1

hai ca mi-ai dat de lucru, malina, nu stiu ce mi-a venit, nu prea aveam de munca la birou, si m-am apucat si eu de lecturat.....si m-a luat nostalgia...cat de mult m-a schimbat un in nici 2 luni de zile.....
Parca nu-mi vine sa cred ca fumam candva si 2 pachete de tigari (am fumat vreo 8 ani de zile) pe zi si m-am lasat de mai bine de-o luna fara nici un fel de efort, din prima zi cand chiar mi-am propus asta.... Pana si relatia mea actuala, dupa ce-am trecut prin momente de criza, de vreo 2 saptamani de zile a revenit pe linia de plutire, ba chiar merge mai bine ca inainte, iar taticul deja nu mai trateaza ca pe o "problema", din contra, a inceput sa fie din ce in ce mai incantat de idee; daca l-atzi vedea cum a inceput sa se laude ca va fi tatic in stanga si-n dreapta, nu-mi vine nici mie sa cred. Face planuri de viitor pentru bb, se agita deja pentru nastere, s-a schimbat la 180 de grade! Si sincer, nu prea v-am crezut cand imi spuneatzi ca o sa se schimbe!
Ar fi atat de multe de povestit...oricum, voiam sa va multumesc tutror celor care ati fost alaturi de mine atunci cand am avut nevoie, sper sa va pot fi si eu candva de ajutor cu un sfat macar..........si sa nu credetzi ca ati scapat de mine asa usor.....inca 6 luni de zile cel putin o sa trebuiasca sa ma mai suportati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

imi pare tare bine ca este bine.
chiar sa povestim ce fac taticii. de ex sotul meu vorbeste cu cel mic pe la buric (zicem ca vb la interfon) si zice ca abia asteapta sa-l tina pe piept. si sa vedem cum o sa fie cand o sa miste, probabil ca o sa joace fotbal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana76 spune:

Coral, dragutza noastra, suntem alaturi de tine si iti doresc si eu tot binele, sanatate si mult succes data viitoare. Si e adevarat, asta e imprevizibil, se poate intampla oricui...

Piatra lunii, la mine a fost putin altfel..Mai exact, m-am dus la o clinica particulara cand eram in 7 1/2, unde mai intai m-am programat la ecograf si cu rezultatul de la eco, m-am dus in camera alaturata unde era ginecologia. Doctorul s-a uitat pe rezultatul de la eco, m-a consultat si mi-a dat un tratament, eu la inceput am avut ceva probleme, se pare ca sarcina nu era bine fixata si aveam uterul tensionat, in ciuda rezultatelor de la eco, care erau foarte bune.
Si atat. Mi-a zis sa ma duc supa doua saptamani dupa ce termin tratamentul asta. Si asa am facut, am revenit, la consultatie a reiesit ca totul a revenit la normal si eu a fost eca care l-am intrebat de analize. El mi-a dat lista de analize compensate, insa cu de la mine putere, dupa ce am vorbit cu mamicile de pe site, cele care suntem aici, m-am hotarat sa fac si celelalte analize care se platesc. Toate au iesit bune cu exceptia listeriei (tirul antic.:1/160) , analiza pe care trebuie sa o repet zilele astea. Cand ma voi apropia de 4 luni vreau sa mai fac inca o ecografie si un control. Cam asa.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Fetelor, multumesc mult de raspunsurile prompte!
Va pup.

Piatra lunii

Mergi la inceput