INSEMINARE 46
Raspunsuri - Pagina 8
ggsk spune:
fetelor, nu-mi place atmosfera asta... mai mult curaj! ca se poate!!!
eu va urmaresc de ceva timp, desi am preferat s-o fac din umbra, iar acum ca am reusit sa raman insarcinata prin IA nu pot trece mai departe la urmatorul capitol fara sa va dau putin curaj! si sa va spun ca se poate intampla cand nici nu te astepti...
luminita42 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anna_ivan e mult prea liniste pe forumul asta. asta duce la depresii ![]() ![]() |
anna, nu mai zice asa fata draga!..;-))
Eu 'm-am dus in vizita' pe la fetele de la FIV (247) -ca asta m-ar paste si pe mine curand...- nu am vorbit cu fetele, am privit asa de pe margine si cand am terminat de citit, aveam ochii in lacrimi..fetele de acolo trec prin atatea incercari si sunt atat de puternice, nici nu-ti vine a crede de unde mai au putere sa se ridice una pe alta.
FIV este o procedura nu numai costisitoare, ci si mai plina de emotii, de durere...Anna nu trebuie sa fim demoralizate, daca e liniste pe forum, nu inseamna ca-i rau neaparat, ci doar ca fiecare este bine si asteapta rugandu-se la D-zeu!...
fetele si noapte buna!
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui peta buna fetelor, am fost iar la monitorizare: endo 8 mm, 1 folicul 15.5 mm. A zis ca ar creste cam greu, dar eu sunt abia ziua 11. o sa fac inseminare sambata de dimineata desi doc a zis ca s-ar putea sa fie cam devreme fiindca de spart ar cam trebui sa se sparga sambata noapte sau duminica, dar cum duminica nu sunt in bucuresti... eu am observat de la stimulari stari de depresie si iritabilitate. Dupa injectia de declansare ma lupt vreo saptamana cu constipatia, desi in rest nu am probleme. |
mult succes sambata la inseminare
peta spune:
da luminta, si eu le admir foarte mult pe fetele care fac FIV...am mai tras si eu cu ochiul pe la ce au scris ele. Am inteles ca durerile sunt groaznice - ma refer la cele fizice, de cele sufletesti nici nu mai vorbesc. Nu vreau sa-mi imaginez cum e sa investesti atata suferinta, speranta si nu in ultimul rand si bani ca apoi sa ai parte de un esec.
Noapte buna!
albinutalore spune:
peta iti tin pumnii pentru sambata....poate mai putin si intrii in rindul reusitelor
sa ne mai ridice si noua cineva pe aici moralul
o sa se regleze si cu legea asta....deocamdata eu cred ca nici ei nu stiu ce vor sa faca...asa ca nu are rost sa disperam noi ...problema e ca nu suntem noi (cele care ne dorim un copil) destul de amarite,mai vin si astia cu tot felul de legi (in functie de ce viseaza ei noaptea).sa intre putin in pielea noastra macar o luna si apoi cred ca vor face ceva....
oricum...ca la noi la nimenea...
misu_tl spune:
Buna Dimineata
Dragele mele azi mi-am facut iar testul de sarcina si la 2 minute a aparut a doua liniuta s-a pronuntat vizibil. Imi este si frica sa ma bucur prea are din cauza pataniei de data trecuta cind dupa HCG mi-a venit rusinica. Am si eu citeva nelamuriri, si daca se poate va rog sa ma scoate-ti din ceata asta. Momentan nu am pe cine intreba deoarece doctorita nu este pina pe 14 octombrie in tara.
Eu i-au duphaston, e posibil ca el sa influenteze rezultatul testului de sarcina(Barza)? adica sa imi zica ca sunt si de fapt sa nu fiu insarcinata?
E concludent testul de sarcina facut la 1-2 zile intarziere de ciclu? Insemnarea de sarcina (pata de sange) trebuie neaparat sa apara? La mine in afara de faptul ca sint sanii putin tensionati , alte semne nu am! sau e prea devreme
Off o groaza de intrebari la care cred ca putea raspunde medicul meu, dar in lipsa lui ... sper sa nu raman doar cu intrebarile.
Va pup si va doresc ce imi doresc si mie, un bebe(chiar 2,3 pentru cine vrea mai multi :) ) sanatosi si frumosi!
Va pup!
indi_77 spune:
misu_tl, felicitari pentru II - sigur o sa fie bine si o sa ai si o sarcina usoara. Trebuie sa gandesti pozitiv si sa fi linistita (emotiile nu iti fac bine, ai vazut si tu asta ).
Duphastonul nu are cum influenta rezultatul testului, doar puregon-ul sau alte medicamente administrate pentru cresterea fertilitatii/a ovulatiei. Cel mai bine ar fi a fugi repejor sa-ti faci si un beta HCG si sa iei legatura cu un alt doctor, pana vine Dr tau.
Peta, si luna trecuta am incercat la fel, insa, a fost IA nereusit. Problema e la mine, nu la sotul (la IA-ul de acum a avut la 0.6 ml de sperma "lucrata", 42.5 mil de gigei
)...eu nu am ovulatie si in martie, cu toate ca am reusit dupa 7 ani sa raman insarcinata natural, embrionul nu s-a implantat - si am pierdut sarcina la vreo 5-6 saptamani.
Luminita42, multumesc de incurajari - insa tot sunt trista pt ca am o saptamana de la IA si nu am nici un fel de simptom de sarcina....ci din contra...am momente cand ma doare burtica ca si cum ar veni menstruatia (asa ca sansele mele sa fie cu II luna asta sunt aproape negative).
sensibila spune:
misu_tl – duphaston-ul nu are cum sa influenteze rezultatul testului. Insa mergi si ia un test Sure Check care este mult mai sigur decat Barza. Barza eu stiu ca da rezultate fals positive si negative. Asa ca sfatul meu sincer e sa faci un Sure Check si daca iese pozitiv si tot nu esti linistita mergi undeva si fa O Beta HCG pe care sa o iei in cateva ore si atunci ala e 100% sigur. Chiar fi indicat sa mergi sa faci Beta HCG 1 luni si 1 miercuri cam al aceesi ora si daca rezultatul se dubleaza insemna ca sarcina e f bine plasata si ca merge bine.
Nu e deloc prea devreme sa faci test in ziua 1-2 de intarziere. Se zice sa faci test dupa IA la 14 zile. Deci cred ca ai.
Insemnarea de sarcina pp ca te referi la firicelele care apar doar la unele femei in momentul implantarii embrionului in uter. Eu nu am avut asa ceva, deci nu la toata lumea apare.
Cred ca e in ordine sa iti spun FELICITARIIIIIIIIII PT SARCINAAAAAAAAAA !!!!!!
Gata fetele, terminate cu stresul si depresiile. Hai ca am nevoie sa trec reusite pe prima pagina. Si in plus am vazut ca s-a revenit si IA si FIV sunt legale in Romania.
Deci capul sus si haideti cu burticile in fata !
e in burtica
+18
Dr Anca Moisa
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
ella28 spune:
ggsk bine ai venit si felicitari! Ne dai mai multe detalii despre tine si reusita ta?
Misu duphastonul este progesteron care nu duce la teste fals pozitive, relax! Dupa Pregnyl se intampla asta pentru ca contine hcg. 
Araceli spune:
ggsk, misu, felicitari. ggsk, vrem povestea ta, te rugam
Fetelor, multumesc pentru raspunsurile despre efectele secundare ale stimularilor. Si mie a inceput sa-mi cada parul inca de la inceputul tratamentului cu clomifen, a doua luna a fost un pic mai bine. Insa este groaznic cu cosurile...
Peta, bafta la inseminare. Eu zic ca momentul este foarte potrivit, asa ca sper ca te vei duce plina de speranta si incredere
Fetelor, pe mine ma inspaimanta rau ideea de FIV. Recunosc ca am mai tras si eu cu ochiul la acel capitol. Mi-e teama sa nu ajung si eu acolo. Sper ca una din cele 5 inseminari viitoare va fi cu noroc si nu va fi nevoie sa apelez la fiv. Insa, daca nu va fi asa, se pare ca nu voi avea alta solutie...
fetele si va doresc o zi plina de vesti bune