INSEMINARE 46

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns peta spune:

Z4 de la IA - usoare dureri de burta si de sani si sunt fff balonata, probabil de la pregnyl...
ella, noi2 - faceti test azi? va tin pumnii, bafta multa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza27 spune:

Neata fetelor,

Imi pare rau ca vin cu veste proasta -am facut test-negativ-am oprit arefamul si astept sa imi vina Cm.

O sa iau o pauza ca nu mai pot si nu mai am nervi as stau cu speranta 14 zile si apoi sa vad testul negativ si sa am impresia ca imi fuge pamantul de sub picioare.
M-am umflat de plans de azi-dimineata de la 7:30 si tot ma intrebam de ce noi care ne dorim asa de mult un bebelus nu putem sa il avem si altii care il fac si nu il doresc il arunca sau il omoara.
Imi cer scuze daca v-am demoralizat dar ma simt foarte rau si foarte dezamagita.

O sa ma gandesc serios la Fiv dar ca sa pot sa fac aceasta procedura o sa am nevoie de bani-o sa incerc sa ii strang si poate la primavara o sa am noroc.

Va tin pumnii celor care mai incearca inseminare si a celor care au facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna fetelor,
Din pacate vin si eu cu o veste proasta, ieri z14 beta 0, acum astept cumintica menstra... A fost dureros, dar merg inainte. Sunt momente cind realizam ca orict ne straduim noi si indiferent ce facem, e nevoie si de mana lui Dumnezeu, el stie mai bine cind vine momentul nostru si cum aseaza lucrurile in viata asta. Asa ca am ramas cu increderea in suflet, si stiu ca va veni si ziua cind imi voi tine copilasul in brate. Si credeti-ma in acea clipa toate aceste momente de durere se vor duce, nici nu vom mai tine minte. Eu am fost insarcinata in ianuarie, desi nu a durat decit o sapt fericirea va pot spune ca merita orice sacrificiu , orice durere.... e ceva de neimaginat, cel mai frumos sentiment. Asa ca fetelor mult curaj si acordati-va timp si cautati linistea sufleteasca, ca asta conteaza cel mai mult. Plangeti, suferiti dar niciodata nu disperati, minunea vine cind va veti astepta mai putin.
Stiu ca la un mom dat va intrebati unele dintre voi de ce desi totul a fost perfect la inseminare, de ce a fost o nereusita.... Fetelor sunt inca multe analize care ar trebui facute, multe cauze investigate.
Eu nu pot decit sa va sfatuiesc, si eu la randul meu am aflat de la alte fete care au trecut si prin fiv-uri esuate...si nu cred ca ne dorim vreuna sa trecem prin asa ceva.
Deci in primul rand sunt analize de trombofilie (probleme cu coagularea sangelui), asta e cauza de avort spontan sau de neimplanare al embrionului.
In al doilea rand sunt analize imunologice care ar trebui facute, sunt cazuri in care organismul mamei vede embrionul ca un corp strain si il respinge, de aici neimplantarea lui .
Si ar mai fi, dar pt inceput aceste doua probleme. Pt fiecate exista tratament, se poate face ceva, dar trebuiesc investigate serios inainte.
Nu va enumar ca sunteti multicele, dar un pt fiecare si sper sa reusim toate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indi_77 spune:

si eu ca si danutza27 si adrianaady....azi ziua 12 de la IA, analiza de sange...negativa. Sunt cu nervii la pamant si nu inteleg de ce...42 mil inseminati, 3 foliculi mari....(20,24 si chiar si 27).

Inca nu stiu ce voi face, insa sunt umflata de plans. De ce ? De ce noi care vrem nu avem si cele care nu vor, au copii ?

Am senzatia ca deja ma lupt cu morile de vant si ca nu voi reusi sa raman insarcinata, si in plus, ma simt si vinovata ca nu am ramas...

va pup fetelor si poate voi o sa aveti mai multe sanse de II luna asta.

Indi_77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Offfff....ma duc si eu sa fac analiza azi, maine voi avea rezultatul.
Imi pare rau. Sincer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

fetelor, ...imi pare rau ca nu ati reusit...stiu ca e greu, dar trebuie sa o luam de la capat. In fiecare luna sunt sanse. Poate nu a fost inca momentul potrivit, poate nu i-a placut zodia in care urma sa se nasca
Nu disperati, candva o sa se intample o minune si pentru noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Neata fetelor.

Acum m-am trezit si eu. Am citit mesajele iar ultimele doua m-au intristat mult.
Adrianaady si Danutza imi pare tare rau.Vad ca nu se intampla minunea pt niciuna din noi .
Eu azi sunt ziua 10 de la ia.Doar o mica durere de sani si atat.Tb si azi a ramas 37,1, dar mie ar trebui sa-mi vina cm doar in 20 asa ca mai are timp sa scada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Indy, acum am vazut mesajul tau.Imi pare rau, sincer.Atatea sperante duse.Nu inteleg nici eu, am mai scris.....toate investigatiile cronometrate si totusi nimic!De ce?
Fetelor, pana la urma cat traiesc spermatozoizii astia prelucrati?care e adevarul de fapt?Eu am citit intr-un tratat de medicina pe net ca intre 12 si 40 ore.Voi ce stiti?
Ella, iti tin pumnii maine.Sa ajute bunul D-zeu sa fie un sufletel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza27 spune:

fetelor, am sunat-o pe doctorita mea azi si i-am dat vestea proasta si mi-a zis ca ea imi recomanda fiv datorita nr mic de spermatozoizi.O sa am nevoie de 2500 euro (tratament+procedura)-procedura in sine este de 800 euro si diferenta este tratamentul.
Asa ca anul asta nicio sansa -poate la anul - oricum nu mai vreau sa ma gandesc momentan la tratamente, la azi am voie maine nu - o sa incerc sa schimb un pik atmosfera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Mergi la inceput