INSEMINARE 46

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Neata fete frumoase!

Acum m-am trezit si eu, imi beau cafeluta si ma uitam peste mesaje.Slaba miscare pe aici.
Azi sunt ziua 8 de la IA si inafata de dureri de sani nu mai am nimic.
Aveti idee de ce se ramane asa de rar insarcinata cand faci IA?Doar gigeii sunt plasati exact unde trebuie si exact in momentul prielnic. Si totusi...
Ma gandesc si eu la FIV cu groaza si imi doresc sa nu ajung acolo. Si din motive financiare (am sarit peste baremul de varsta asa ca trebuie sa platesc pretul complet} si din cauza anesteziei pt ca sunt alergica.Doar la o simpla operatie la masea dr stomatolog a trebuit sa cheme ambulanta pt ca mi s-a ingrosat limba si nu mai puteam respira.Asa ca atunci cand a venit ambulanta, mi-au pus perfuzia cu hemisuccinat, eu tineam mana intinsa iar dr ma opera in continuare, desi el a vrut sa inchida.I-am spus sa-si faca acum treaba ca altadata nu ma mai duc nici in ruptul capului. Asa ca mi-e frica groaznic.Plus frica de un alt esec dupa atatia bani dati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

sabine - cred ca se ramane asa de greu fiindca e f greu de stabilit exact momentul oportun pentru inseminare. Pe de alta parte cunosc cupluri care nu au probleme, care au copii si cand au incercat din nou le-a luat f mult pana au reusit, desi din punct de vedere medical erau perfecti.
Am vorbit si eu cu sotul meu zilele astea si am zis ca daca dupa 6 IA-uri tot nu reusim poate ar fi cazul sa ne gandim si la FIV, desi ma ingrozeste gandul. Poate prin primavara reusim sa strangem bani. Este foarte frustrant mai ales ca nu stie nimeni sa-ti spuna exact ce ai, de ce nu ramai ...

Mergi la inceput

Eu ma gandeam ca daca totul e atat de exact: monitorizari, stimulari, masurat foly, pregnyl....dupa 24, 36 ore foly se rupe...hai acum e momentul pt IA, a doua zi eco din nou, concluzia, da s-a rupt, e totul ok, e facut exact in timp, acum asteptam.....imi vine sa innebunesc.Totul facut aproape la fix si totusi de multe ori, un mare nimic la sfarsitul celor doua saptamani.
Da ciudat.Si ce e cel mai ciudat, imi aduc aminte de o tipa, care pe vremea lui Ceausescu a ramas insarcinata pt ca a facut doar o data, cu o zi inainte de a-i veni ciclul!!!!Asa ca a trebuit sa se casatoreasca forta, in noaptea de revelion.Unde e logica atunci? Mie a ajuns sa-mi fie frica sa ma gandesc la ce va fi in data de 20, data la care nu ar trebui sa-mi vina ciclul, sau sa ma gandesc ca de data asta s-ar putea intampla minunea.

Mergi la inceput

Pai nu stiu ce sa zic, mie cel putin nu mi-a facut nimeni monitorizare dupa inseminare, adica eu nu stiu ce s-a intamplat exact, s-a rupt, nu s-a rupt, cand, cum... Chiar ma gandeam ca poate ar trebui facute mai mult ecografii si inainte si dupa ca sa stii exact ce s-a intamplat, numai ca la noi n-am prea auzit de asa ceva, poate la voi e altfel.
Ma gandeam ca dupa ce sambata mi-a facut eco si IA, mergea si azi eventual facuta o eco sa vedem daca s-a spart si cand s-a spart.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns consuella spune:

Azi am facut o inseminare. Am emotii. Cand pot face un test de sarcina? Sau mai bine sa merg la un spital sa fac o analiza de sange?

Mergi la inceput

Pe mine m-a monitorizat de fiecare data din ziua 8, in fiecare zi pana inainte cu o zi de inseminare si a doua zi dupa IA din nou.Acum ultima data m-a monitorizat din ziua 7 pt ca luasem si menopur si closty.A doua zi din nou la eco si daca nu se rupea foly trebuia sa fac dubla IA dar, s-a rupt asa ca nu a mai fost nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Araceli spune:

Eu cred ca la noi nu te mai monitorizeaza nimeni dupa IA, pt ca se presupune ca foliculii s-au spart dupa pregnyl sau altele asemanatoare.
Fetelor, spuneti-mi si mie, la voi cum se desfasoara monitorizarile pt inseminare. Mai concret, cum e cu abstinenta? Dr. T nu da deloc voie, pana la inseminare, si astfel pot trece 5-6 zile. Marturisesc ca eu nu am tinut cont si am prestat la 2 zile, mai ales ca noi nu avem probleme cu spermograma. Dar, din cate am mai citit si eu, 5-6 zile e o perioada prea mare, ideal ar fi intre 3 si 4 zile...am vazut ca vorbeati zilele trecute despre asta. Am vazut ca unora dintre voi v-au recomandat doctorii sa prestati si inainte de IA.

Mergi la inceput

Aracelli, mie mi-a spus dr ca abstinenta nu trebuie sa fie mai mare de 5 zile si mai mica de 3.

Mergi la inceput

sabine, mi se pare mult mai ok asa cum se face la tine...teoertic la mine dacaimi faceau azi eco si nu era spart, clar trebuia alta IA, numai ca nu se uita nimeni...
consuella - bafta multa, teoertic ai putea sa-ti faci test de sange la 10 zile de la IA din cate stiu eu...spune-ne mai multe despre tine...ce tratament ai facut, cum ai ajuns la inseminare, unde ai facut...

Mergi la inceput

Araceli - mir dr dracea mi-a zis neaparat sa prestam, noi nu avem probleme cu spermograma. De data asta am avut inainte de IA 8 zile de abstinenta si am avut 40 mil mobili si luna trecuta la 36 de ore de abstinenta am avut 60 mil, deci mai bine prestezi...
asa e, nu cred ca la noi te mai monitorizeaza cineva dupa IA...ceea ce nu cred ca e f bine

Mergi la inceput