migrene de la bila?

migrene de la bila? | Autor: mgabi

Link direct la acest mesaj

Buna.

Va cer ajutorul deoarece de trei zile ma confrunt cu niste dureri de cap ingrozitoare, usoara greata si dureri slabe in zona ficatului sub coaste. Durerile de cap mi-au creat un disconfort ingrozitor, accentuate cu ameteli si au cedat doar la algocalmin si combinat cu bilicol. Oare cauza este doar de la bila? Mesele din ultimele zile au fost ceva mai copioase avand un sarbatorit in familie.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

da, de la bila pot fi aceste migrene

cel mai bine ar fi sa-ti faci o ecografie abdominala, se vor vedea eventualele probleme.

eu sunt diagnosticata de ani buni cu diskinezie biliara, am invatat ce anume imi face rau si acum evit, dar la inceput, la primele crize, ma simteam ingrozitor : dureri de cap (pulsatile), nici ochii nu-i puteam tine deschisi, durere in zona ficatului, greata. mie imi trecea relativ rapid cu emetiral si mult ceai de menta indulcit, ptr nu puteam sa mananc mai nimic timp de 2 zile (mi-era si greata, nici nu suportam mirosurile de mancare).

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

gabita,

acum am citit si ce ai scris la subiectul cu soacra

mai in gluma, mai in serios, sa stii ca aceste crize de bila se pot declansa si pe fond nervos sau prin autosugestie...

imi aduc aminte, cand eram in scoala generala si parintii ne duceau la bunici, fix atunci mi se declansa criza de bila si ramaneam acasa...

asadar, mai degraba la tine se declanseaza cand stii ca va urma ceva neplacut, stresant si obositor pentru tine...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Da, si eu aveam dureri de cap si nu stiam de la ce… Acum 4 ani am avut o gastrita, si tot aveam dureri de cap. Am tratat-o si durerile au disparut. In septembrie anul asta m-am simtit tare rau, dureri de cap, durere in partea dreapta a abdomenului. M-am dus si mi-am facut gastroscopie – nimica la stomac. De unde durerile? Am facut repede eco, si mi-au descoperit pietre. Acum 3 sapt am scos fierea si nu mai am dureri de cap. Aici recomandarea este ca atata timp cit pietrele nu dau simptome, este OK, se pot lasa. Indata ce dau simptome, se recomanda sa fie scoasa fierea, pt ca daca nu, se risca colici bilare care-s destul de neplacute.

Sanatate!!!

Mergi la inceput