Gravidutze si mamici de Cluj -137-
Raspunsuri - Pagina 17
OanaAlina spune:
Buna seara si de la noi! Noi suntem bine, sau cel putin asa speram! Maria ma uimeste zi de zi cu tot felul de chestii pe care le face sau spune! Draga mamei! Saptamana asta am avut mult de lucru si cu siguranta ca a simtit ca am neglijat-o! Era tot dupa mine! Promit solemn ca recuperez in weekend!
Dariandra – iti multumesc de reteta! Cu siguranta ca o vom practica in weekend!!!!!
Gabriela – mi s-au umplut ochii de lacrimi cand am vazut ce frumos ai scris de bb2! Ce mai incoace, incolo! Ai talent de scriitoare! Nu ti-ar place sa scrii povesti pt bebei si copii? Eu cred ca ai talent si e pacat sa nu valorifici cumva asta!
O seara frumoasa la toata lumea!
Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)
elenuta23 spune:
ciao mamici, burtici si pitici
se pare ca oboseala incepe sa iisi spuna cuvantul
, ma doare ff atre burtica sper sa nu fie ceva grav, duminica am hotarat sa il ducem pe D la tara sa ma odihnesc o spatamana, am crezut ca sunt mare si tare insa se pare ca nu e asa. Mi se rupe sufletul cand stiu ca nu va fi cu noi , parca e tot mai greu sa il stiu departe de mine , e un sentiment fff profund , iubirea e tot mai mare
, e ceva unic 
am pus cateva poze de luan trecuta unde gasiti si pozele de la intalnire
http://picasaweb.google.com/elenus82/PrimaLunaSeptembie#
si cateva de luna aceasta
http://picasaweb.google.com/elenus82/Octombrie2009#
Elena , mamica lui Dragos Stefan
(9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
elenuta23 spune:
nina
pt al tau sot , buna replica ![]()
gaby deja imi e tare sor sa simt in burtica un sufletel micut
, eu insa nu ma gandeam ca va fi pt ultima data
deoarece doream 3 copilasi iaraceste dr tare dragute mi-au disrus orice vis
mi-am luat ramas bun la inca un copil, eventula vom mai infia unu
sa sti ca si eu ma gandeam ca poate nu va fi dragostea la fel ca la D insa m-am inselat, dragostea e fff mare si la f pt amandoi,chiar nu fac diferente , insa inima iti creste pe zi ce trece tot mai mult, ma tot gandesc de unde atatadragoste si gingasie 
raluca felicitari pt canini
MIHAITA, LA MULTI ANI FERICITI!!!!!
LILI ne dai si noua mai multe detalii despre club???? ce program e si cat costa????
co felicitari pt mititica cumintica 
, tare mandra trebuie sa fi cu un asa model
adams
credeam ca am luat-o eu razna , aseara ma dadeam cu crema de maini cu parafina si vorbeam de ulei insa credeam ca am gresit spunand ca e cu parafina din cauza cremei
Elena , mamica lui Dragos Stefan
(9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
mami_alexia spune:
Elena, multa sanatate si nu mai fi asa furnicuta ca ne suparam! Mai odihneste-te si tu, mamico

MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
Ioana13 spune:
Elenuta, dar ce s-a intimplat? De ce zici ca nu mai poti avea al 3-lea bb?
Is tare frumos copilasii tai!
Gabi, ce frumos ai zis de bb din burtica!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
anamica spune:
Salut,
Lili de la ce ora e clubul?
Gabi sper sa fiti mai bine! ce haios comunica deja fetele tale!
Elena, ce mare si frumoasa e Iulia!!! cat a avut la nastere? Ai grija de tine si menajeaza-te! Lui Dragos ii va fi grozav de bine la tara, la bunici asa ca nu te stresa!
Nina nu te stresa cu ”recomandarile” de cura, alapteaza la cerere si asta e extraordinar pt copilasi. Si pe mine m-a certat dr Vasilescu pt ca era Ana grasuta, dar eu stiam ca fac ce e mai bine pt copilul meu. Altfel, totusi ea e singurul pediatru-ortoped din Cluj, eu m-am bazat pe calificarea ei strict pt examenul de specialitate.
Ioana voi lucrati la bb2?
Doamne ajuta!
Eu imi doresc 3 copilasi, sper sa reusesc desi cam toata lumea zice ca dupa cel de-al doilea iti schimbi parerea. Cred ca asta e cel mai minunat lucru care ni se poate intampla intr-o viata.
Somn usor,
Diana si
Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
anca.b spune:
'Neata la toata gashca! Si sanatate puiutilor bolnaviori!
Nina, pupicei Iarinei! si tie, sanatate multa.
Diana, iti doresc sa ai curaj pt trei bbi. eu cred ca mai am doar pt unul. ![]()
Elena, odihneste-te si tu un pic, mai mami...nu au intrat zilele in sac!
Iulia e o frumusete. poza asta imi place tare mult http://picasaweb.google.com/elenus82/PrimaLunaSeptembie#5390650526390224258
Am vazut si pozele de la intilnire...ce fain ca ati fost atit de multe. Si va sade bine cu bebe mic in brate ![]()
Altfel, noi sintem bine, Stefan a mai trecut de o saptamina la cresa. s-a acomodat foarte bine, dimineata alearga la copii, nu plinge deloc....doamnele zic ca maninca foarte bine si e cuminte. singura parte rea e ca s-a atasat tare de tot de suzeta...si e dificil sa-l las fara, ca incepe sa plinga. ma rog, o sa rezolvam si asta.
Cu sanatatea sintem relativ bine, i-am mai facut o tura de aerosoli, mai are ceva muci, insa nu tuseste si nu are febra.
Saptamina asta am "sarbatorit" 4 ani de casnicie...cu un pahar de vin dupa ce a adormit stefan. Nu am avut cu cine sa-l lasam ca sa iesim in oras. poate reusim miine sa mergem undeva, pt 3-4 ore...vedem daca gasim vreo bunica disponibila.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...
mami_alexia spune:
Neatza!
Anca, felicitari pentru cei 4 ani de casnicie si multi inainte!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
NOT UNEMPLOYED, JUST BETWEEN TWO JOBS....
antoni spune:
neata si de la noi!
Anca-felicitari pt cei 4 ani de casnicie!
Elena-de ce zici ca nu mai poti? s-a intamplat ceva la nastere?odihneste-te si tu putin ca nu-i bine daca tot alergi!
tanimi spune:
Kitzy, felicitari pentru "coltisori"!
Elena, nu te necaji pentru Dragos, doar lui ii e bine si acolo si ii place! Iar legat de bebe 3, eu zic sa mai lasi sa treaca putin timpul si se vor estompa amintirile mai putin frumoase legate de nasterea Iuliei. Plus ca in timp lucrurile se mai schimba.
Anca, felicitari la aniversare, multi ani frumosi impreuna si ... la inca un bebe !!!
Noi suntem bine, cumintele, dar nu stiu daca v-am zis, seara, intre 6-8 avem o repriza de plans , destul de serioasa, pe care nu prea stim cum sa o "gestionam". Este tare necajita, plange destul de tare, chiar daca e in brate si nu pare sa o consoleze nimic. Norocul e ca nu dureaza prea mult, dar as face ceva ca sa evitam scena, insa habar nu am ce. Aveti voi vreo idee sau recomandare? Ati avut parte de asa ceva?
Un sfarsit de saptamana frumos la toate mamicile si prichindeii lor!
Nina si Iarina