Gravidutze si mamici de Cluj -137-

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ana, multumesc de pont, ma bucur ca mergeti inspre bine cu somnicul!PUpici Anei frumoase

Nina, si din ala iau cu nuca amestecat si e horror...

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Gabi, la mine merge la tuse siropul Stodal, homeopat.
Bine ca e mai bine Sara. Si eu ziceam cind a fost Patrick cu gitul in pioneze, ca nu l-as mai duce la cresa, dar acum cind vad ca ii place si inca nu arata semne de boala... ma bucur ca l-am mai dus.
Lasa-i pe aia de la resurse, ca de aia sint angajati sa fie sarcastici! Isi fac si ei cerintele din fisa postului, nu te lasa afectata!
Mai important decit a face tot pt sanatatea copilului nimic nu este.... ca si eu eram nervoasa ca am luat cu 1 mil mai putin din cauza ca am avut concediu medical luna trecuta, pt copil, si mi-a zis RAdu, si ce, si sa iti fi luat 15 mil, nimic nu conteaza cind e copilu bolnav!

La multi ani, Mihai!!! Succes la vecine!!!

Nina, bine i-a zis sotul tau d-nei V! Felicitari pt ca e bine Iarina, ati scapat de o grija!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

anamica mergem la clubul juniorilor de la happy kids.E in gheorgheni.Noua ne e cam departe pt ca stam in manastur, dar am zis ca de 2 ori pe saptamana facem un efort si mergem.Avem asa mai multe activitati in acceasi zi: plimbarea cu taxi, joaca la gradinita si plimbarea cu troleu'.Daca mi-as face curaj sa conduc ar fi mai usor , dar nu ma pot mobiliza, asa ca masina o folosim doar cand e tati acasa.

gabriela eu luam miere cu propolis cand eram racita, dar nu mai stiu daca e indicat propolisul in sarcina.Multa sanatate.

Weekend placut.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Daca va intereseaza ...

http://www.petitieonline.ro/petitie-p23154044.html

Mergi la inceput

Ioana si Stodal am incercat, cred ca e genul ala de tuse care va trece de la sine...
Problema cu directorul de RU e mai complexa, acesta fiind si Directorul Adjunct
Cat despre cresa, am bucur ca P e fericit si ii merge bine, el e rezistent sigur veti trece usor peste perioada asta!
Eu zic, ca patitul, sa incercati proiectul bb 2 si in zilele mai putin fertile

Lilly, si mie mi s-au parut foarte interesante activitatile de la Clubul Juniorilor! Ma bucur ca ii place Juliei, cu siguranta aceste activitati sunt benefice! Eu zic sa iti faci curaj si sa conduci, inceputul e mai greu! Uite si eu am cam somat cu condusul in comncediul de maternitate, dar acum ca am reinceput sofatul parca nu am absentat nicio zi.Hai curaj!

Mergi la inceput

Mai fetelor, ce frumoasa e senzatia asta cu bebele misunand in burtica, deja ma apuca nostalgia cand ma gandesc ca va fi ultima data! Asta mica e asa de misunatoare, intr-adevar cand am vazut-o acum la ecograf mi s-a umplut sufletul de o iubire imensa...De-aia nu pot sa-l inteleg pe C care zice ca nu stie cum va mai putea iubi pe altcineva la fel ca pe Sara? Eu cand ma gandesc la inca un sufletel mic si neajutorat, ma induiosez instant! E frumoasa si delicata, printesa mea! DE-abia astept sa o strang in brate! Sara e asa dulce, cum pupa burtica si o mangaie si vorbeste prin buric cu Emma. Sa speram ca va reactiona pozitiv la venirea ei pe lume, noi o sa facem tot posibilul sa fie asa!Oricum mi se pare asa frumos tabloul cu doua fetite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Avem si caninul no. 2! Mai avem 2

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

GABI - Asa-s directorii astia, parca ei n-au avut copii...Am trecut si eu prin momente asemanatoare, cand seful meu s-a suparat efectiv cand i-am spus ca sunt insarcinata, dar i-a trecut...

OANA - SUFLEU DE CONOPIDA (DOVLECEL):
Se opareste dovlecelul curatat si taiat cubulete.Se adauga verdeta si usturoi, iar compozitia se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet.Deasupra se rade cascaval si se bat 3-4 oua.Se mai toarna cateva picaturi de ulei de masline si la cuptor.
In acelasi mod se procedeaza si cu conopida.Daca doriti se poate pune si sunca taiata cubulete.

Va doresc pofta buna voua si micutilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

LILLY - Ne intereseaza si pe noi putina distractie cu copilasii.Poate mergem impreuna.Nu-s eu foarte stralucita soferita, dar ma straduiesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanimi

Azi mergem la control la ortopedie; am fost acu 6 saptamani la dr Dana Vasilescu. Nu i s-a parut ei in regula ceva si ne-a recomandat un ecograf (la dr Dan Vasilescu). In urma ecografului mi-a spus ca fetita e in grafic, dar la limita inferioara si ca 6 saptamani sa ii pun 2 scutecele si sa o purtam in marsupiu. In plus a zis ca Iarina e cam grasa si ca ar trebui sa ii scot masa de noapte, sa ii dau ceai sau chiar apa. Ieri vorbeam cu o prietena care fusese la ea si i-a spus exact acelasi lucru - acu' nu mai stiu ce sa cred.
Stiti un alt ortoped pediatru la care as putea merge? Voi la cine ati fost?

Nina si Iarina

haha...asa ne-a zis si noua cand am fost la control cu Eric pe la 5-6 luni...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE

ERIC IN 2009

ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput