Cum gatiti carnea de vita?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns licorice spune:

ador carnea de vita..insa gatita de altii..mie nu-mi iese neam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Pe locul intai (la preferinte) sunt snitzelele de vitel; apoi muschiul la gratar (nu ma risc, nici la restaurant nu-i intotdeauna bun), apoi la cuptor, bucata intreaga.
La cuptor fac friptura la vasul roman, dar de obicei amestec cu porc si pui, unse cu ulei si mustar, condimentate, cateva rondele de cartofi, putin vin, fara pic de apa (lasa carnea destula)puse cu capac in cuptor. De obicei, cine mananca din acest amestec cade pe spate, plus ca isi alege fiecare bucata dorita.
Supa din carne de vita e speciala, are un gust nobil, merge numai cu taitei, iar carnea din supa e varianta optima pentru salata de boeuf.
Imi mai place friptura cu sos, felii subtiri, cu usturoi; intotdeauna cu piure mai vartos si muraturi in saramura.
Dupa mult timp, am cumparat acum o jumatate de vitel de lapte. Imi era teama ca ma aleg cu multe oase, dar nu-i chiar asa, raportul carne-oase e rezonabil. La tara pretul e undeva in jurul a 10 lei/kg (carcasa), eu am dat 12lei. Jumatate a fost 30 Kg (evident, fara cap, copite, etc). Este frageda, ca puiul, si deosebit de gustoasa.

Am si eu, insa, retinere vis a vis de vitelul de lapte (mai zicea cineva inainte, dar nu s-a dezvoltat subiectul), nu stiu daca nu confund cu carnea de miel, aia sigur stiu ca-i mai grea decat la ma-sa sau ta-su'; stiti ceva despre asta?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Vai Rufus,,felicitari!
I-am aratat sotului meu ca sunt barbati capabili sa gateasca ceva bun,nu numai el, ca se da victima atunci cand face ceva bun si eu il laud,.

Mergi la inceput