metoda optima de a scapa de parul nedorit...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditapop

Aniela, asa e, dincolo serviciile astea -tuns, cosmetica- sunt extrem de scumpe. Aici e inca rezonabil. Cum zicea croitorualinAlina, nu? , 15 RON si ai scapat de zona cea mai dificila
Per total eu platesc la 2 saptamani 30 ron epilatul-inghinal si pe picioare. Ieftin, nu?

Of asa e. Cand citesc pe aici de fetele din Ro ca merg mai mereu la cosmetica, la manichiura, nu pricep cum de isi permit, dar adevarul e ca preturile aici USTURA. Cand stateam in afara Londrei ma costa vreo 20 lire pt un tuns, in zona in care stau acum e 35! Un masaj simplu, de exemplu, e 60 lire , o gramada de parale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Pentru noi adevarata problema nu o reprezinta costul ci durerea. Eu n-as reusi in veci sa ma epilez in zone sensibile cu epilatorul, cred ca as muri de durere, doar pe picioare, pana sus. In rest merg la cosmeticiana, dar nu am mereu timp, ba sunt pe probleme si se stie ca inainte si dupa doare de nu-i adevarat.
Zicea cineva sa luam un nurofen inainte. Oare functioneaza? Eu chiar trebuie sa-mi fac programare marti, miercuri si deja ma gandesc cu groaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Mama-mea e si cosmeticiana (in timpul liber), asa ca logic , eu ma epilez gratis, ma pensez gratis samd.
In schimb ea se enerveaza tot timpul pt. ca atunci cand trebuie sa se faca inchinal se duce la o prietena de-a ei care lucreaza la Bega (pt. cele din tm) . Acolo lasa minimum 50 de lei pt. un epilat total inghinal, data trecuta i-a facut inca ceva ot asa mic si a platit 90 de lei.
S-a dus sa se penseze. Dupa atatia ani de pensat va dati seama ca are fix 3 fire la o spranceaca si vreo 2 la cealalta. Pt. smulgerea lor si vopsit gene sprancene a platit 50 de lei
Se mai face si acasa , dar atunci ii era lne si nu stia cat va plati

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Pentru un epilat inghinal mi se pare prea mult 50 de lei, eu una nu as da atat. La pensat si vopsit gene nu stiu dar pentru prima sunt mai in tema.
Mie mi-ar placea tare mult sa am o cosmeticiana la indemana, sa vina acasa de exemplu. Mi s-ar parea tare comod.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

Pentru un epilat inghinal mi se pare prea mult 50 de lei, eu una nu as da atat. La pensat si vopsit gene nu stiu dar pentru prima sunt mai in tema.
Mie mi-ar placea tare mult sa am o cosmeticiana la indemana, sa vina acasa de exemplu. Mi s-ar parea tare comod.

Epilat de tot nu doar inghinalul.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Eu una platesc la cosmetica pt epilat inghinal total ,picioare pana sus ,axila si pensat = 60 ron.
Ma tine 1 luna epilatul.

_

Imi doresc Sa ma ajute Bunul Dumnezeu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Daca as avea bani m-as epila definitiv cu laser sau ce o fi. Epilatul cu ceara e ok dar e dureros, stiu ca o fac de 9 ani, si nici nu tine foarte mult, trebuie sa te epilazi tot la 2-3 saptamani ca sa fii mereu fresh.
Deci clar votez pt epilarea definitiva.

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Am citit prin reviste ca epilarea definitiva cu laser nu e definitiva , ca iti crste iarasi par dupa vro 6 luni.
daca e asa e cam trist , ca nu-i ieftina deloc.

***Fur is for petting**

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Eu va pot raspunde din experienta. Am epilat cu laser zona barbiei....am inceput in 1999 si au trecut -iata- 10 ani. Si nu a mai crescut nimic.
Dar epilat nu cu orice laser, ci cu metoda transmiterii de fascicul luminos pe fiecare fir de par, individual, prin intepatura. Dureaza tratamentul vreo doi ani. La inceput mergi saptamanal, dupa vreo 4 luni, la 2 saptamani, apoi se departeaza vizitele...

Trebuie rabdare.
Cat despre acest tip de epilat in zona inghinala nu cred ca-l face nimeni (nu cred ca poate suporta cineva durerea si nu cred ca exista vreo persoana care sa accepte sa produca atatea intepaturi in acea zna. ) De fapt acest tip de epilat se aplica pe fata (barbie, deasupra buzei superioare, sprancene). Mai rar pe suprafete mari fiindca trebuie timp, bani si rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Stopam mai citit eu de lidocaina si am zis hai sa incercsi m-am dus la farmacie...parca 16lei am dat pe el nu mai stiu si l-am aplicat...da e unsuros sau aluncos cum sa ii spun.Cred ca trebuia sa sterg cu spirt dupa da nu m-am ganditsi am pus ceara si surpriza nu am mai dat-o josplus ca m-a durut groaznic nici urma sa amorteasca asa cum am citit.
L-am aruncat la gunoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an_drupy spune:

Eu va recomand epilarea cu IPL. Am terminat tratamentul pe picioare si inghinal la Esthera acum aproape un an, si tot ce pot a spun este ca sunt foarte multumita. Toata vara am stat linistita, nu mi-am mai facut griji cum sa imi programez epilatul sa nu fiu in perioade dificile, sa fiu ok la mare, etc. Pe picioare este destul de liniara treaba, adica a scazut cantitatea de par destul de egal pe peste tot. La inghinal, cedeaza un pic mai greu in unele zone,sau cel putin asa a fost la mine, am facut 7 sedinte in loc de 6, dar tot am scapat. Am inteles ca este recomandat odata pe an sa mai faci o sedinta de intretinere, eu inca nu am avut nevoie. Acum este momentul ideal pentru a incepe un tratament de tipul asta, pentru ca nu trebuie sa stai la soare intre sedinte, iar pana vine vara, se termina. Va urez succes!

Mergi la inceput