metoda optima de a scapa de parul nedorit...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Vorbii si eu cu prietena mea despre asta si ea s-a facut cu laser acum doi ani si e si acum cheala :)), ca in ziua in care s-a nascut.Ea a spus ca dupa vreo 4 sedinte a inceput sa ii cada parul, pur si simplu il putea smulge si iesea fara nici o problema. Poate ca nu e la fel la toti dar asta e experienta ei.
Intr-adevar pe par blond nu functioneaza.

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Benzile cu ceara.

Doare de ti se ridica parul pe tine, dar se merita, dupa cum mai toate reprezentantele sexului frumos, o spun.
Astept sa ajung in Brazil sa incerc epilatul brazilian la un salon, aici prefer sa ma fac acasa.

Nikole, mami lui Albastrel(4.08.2007) si fericita 14+cu posibil...Maronel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

multumesc tuturor

eu cu ceara fierbinte acasa nu stiu sa ma epilez...
si la cosmeticiana mi-e peste māna sa ma tot duc...
apelez fie la lama, fie la epilator (dar asta doare si rupe pielea, ma umplu de sange).

De fapt, o mare" preblema e cu zonele alea bine ascunse ascunse... pe care nu le vezi nici daca pui oglinda. Acolo cum sa te faci singura?? Asa, pe orbeste?

Ar fi bun spray cu lidocaina, dar de unde??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Eu m-am facut de cateva ori cu ceara, iar acum folosesc epilatorul. In fiecare duminica, o ora o aloc epilatului. Facandu-ma saptamanal nu imi cresc decat cateva fire, astfel ca durerea practic nici nu exista. Pt zona inghinala, 10 minute imi sunt suficiente. Tot saptamanal ma fac pe picioare, doar pana sus la genunchi, iar restul piciorului la 2 sapt caci nu prea am par. Mainile si axila la fel le fac saptamanal.Deci o ora pe sapt este suficient, nici durere nu este si apoi esti tot timpul fresh. Mentionez ca zona inghinala o epilez cu totul, a se intelege si partea dorsala

mamica de fetita si 7s+

C:\Documents and Settings\Florin\Desktop\claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Si eu folosesc epilatorul (cateodata si ceara) pentru ca am niste fire de par anemice care se rup si ar trebui sa merg saptamanal la epilat cu ceara . Si asa am ajuns o insensibila, nici macar nu ma mai doare , am probleme doar in zonele sensibile, la care nu am curaj sa ma bag (labii).
Discordia, reusesti sa dai jos tot cu epilatorul si din zonele sensibile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croitorualin spune:

Eu ma epilez inghinal cu ceara la cosmeticiana de tot (inghinal; interfesier etc.) E dureros, dar merita. Cost : 15 RON.
SA fiti fresh!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 24h spune:

Depilarea definitiva cu laser, cea mai buna alegere, chiar daca costa merita credeti-ma.
Acum am inceput la subrat si dupa vreau si picioarele.

Ptr inghinal total am dat 140 de euro , eu zic ca face toti bani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui 24h

Depilarea definitiva cu laser, cea mai buna alegere, chiar daca costa merita credeti-ma.
Acum am inceput la subrat si dupa vreau si picioarele.

Ptr inghinal total am dat 140 de euro , eu zic ca face toti bani

Pe aici atata este doar o sedinta dar iti trebuiesc mai multe asa ca nu este atat de ieftin pe cat pare.
Si intreba cineva de epilator pentru zonele mai sensibile.Doare ce e drept dar se pot face.Eu le fac in 2 etape ca ma doare prea rau si nici nu am rabdare.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

Mie cu epilatorul imi cresteau firele f urat in piele asa ca acum am inceput epilarea cu laser.Epilat total costa 100 lire sedinta daca platesc pt 6 sedinte, altfel e cam £190 sedinta. E scump al naibii aici in Londra. Sper sa scap de par in 6 sedinte ca sa nu mai dau inca £200 pt una extra. Dupa aceea o sa platesc £100-£200 pe an pto sedinta de intretinere. Asta e.Cu ceara m-ar ajunge mai scump daca mai fac o data pe luna la salon, ca acasa nu a pot face singura peste tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Aniela, asa e, dincolo serviciile astea -tuns, cosmetica- sunt extrem de scumpe. Aici e inca rezonabil. Cum zicea croitorualinAlina, nu? , 15 RON si ai scapat de zona cea mai dificila
Per total eu platesc la 2 saptamani 30 ron epilatul-inghinal si pe picioare. Ieftin, nu?
Suntem in concursul KLORANE, asteptam un votulet
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 si ad2

Mergi la inceput