metoda optima de a scapa de parul nedorit...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Daca as avea bani m-as epila definitiv cu laser sau ce o fi. Epilatul cu ceara e ok dar e dureros, stiu ca o fac de 9 ani, si nici nu tine foarte mult, trebuie sa te epilazi tot la 2-3 saptamani ca sa fii mereu fresh.
Deci clar votez pt epilarea definitiva.

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Am citit prin reviste ca epilarea definitiva cu laser nu e definitiva , ca iti crste iarasi par dupa vro 6 luni.
daca e asa e cam trist , ca nu-i ieftina deloc.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Da... si eu am citit la fel, ca nu e definitiva... din pacate
Dai nu stiu cati euro pe cm2 ... iar peste 1-2 ani inceape sa mai creasca cate un firicel... in 5 ani o iei de la capat

Eu am noroc cu cosmeticiana mea... care ma tine de vorba ... si pana sa imi dau seama ce se intampla, deja am scapat

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditapop

De acord cu Arianna! Ceara e sfanta!
Imi traduci te rog expresia care apare acolo sub numele tau?
De cand am vazut "1001 de nopti" ma pasioneaza limba turca. Multumesc
Suntem in concursul KLORANE, speram sa ne votati!
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 si ad2
MULTUMIM

Fetelor...voi vb serios?
Adica 100% cu ceara sau doar zona inghinala?

Zona inghinala (desi doare rau...)cred ca se poate cu ceara dar intreaga zona, fara sa lesini de durere?Este posibi?

Erinn's mummy

Hawaii Mexico US * Around The World * Wedding
* Erinn Kendall *KUALA LUMPUR

Mergi la inceput

Da... toata zona cu ceara
Eu n-am lesinat de durere... nici cand m-am epilat cu ceara dupa ce am dat o vreme cu lama ... atunci e mai dureros... dar in timp firul se subtiaza, se raresc... Am inteles ca exista si niste creme cu ceva anestezic usor... pe car ele poti folosesi local... mai citisem sa iei diverse (gen nurofen) inainte de epilat cu ceva timp... N-am incercat, suport durerea fara ajutoare ... dar fiecare percepe durerea in felul sau... deci nu-i general valabil daca eu lesin sau nu de durere...

Insa apar probleme cu firele crescute sub piele... nu poti sa le ai pe toate

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui elyanne

Da... si eu am citit la fel, ca nu e definitiva... din pacate
Dai nu stiu cati euro pe cm2 ... iar peste 1-2 ani inceape sa mai creasca cate un firicel... in 5 ani o iei de la capat

Eu am noroc cu cosmeticiana mea... care ma tine de vorba ... si pana sa imi dau seama ce se intampla, deja am scapat

Asa o fi dar as prefera sa platesc cate 100 euro pt 1 sedinta la 2-3-5 ani decat sa indur durere si sa platesc tot la 2-3 saptamani.Ma indoiesc ca atunci cand mai creste, dupa cativa ani, e stuf care necesita multe sedinte.
Am zis, ma epilez cu ceara, total, de 9 ani dar urasc fiecare data cand ma duc. Eu voi alege optiunea cu laser cand va fi putin mai accesibila, la 100 euro/sedinta e cam scump inca.

Adriana si Aidan - 4 ani

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Blackpanterro, cred ca depinde mult si de mana cosmeticienei. A mea este o finuta...intr-adevar doare la smulgere, dar e vorba de 1-2 secunde.... si efectul e muuuult mai spectaculos decat orice alta metoda, zic eu.
Suntem si noi in concurs, speram sa ne votati!
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 si ad2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditapop

Blackpanterro, cred ca depinde mult si de mana cosmeticienei. A mea este o finuta...intr-adevar doare la smulgere, dar e vorba de 1-2 secunde.... si efectul e muuuult mai spectaculos decat orice alta metoda, zic eu.
Suntem si noi in concurs, speram sa ne votati!
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 si ad2.

Pai stiu, daca ma epilez de 9 ani :), dar e dureros, am avut 4 cosmeticiene pana acum, una in Ro, una in Italia, una in US si acum una in DE si la fiecare a durut :)
Ma voi face in continuare ca nu am incotro, dar urasc fiecare minut de epilare :))

Adriana si Aidan - 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Am auzit si eu de spray-urile cu LIDICAINA. Ar fi foarte buna ca anesteziaza pe o perioada scurta si nu simti mare lucru. Eu nu am incercat cu ceara acolo...folosesc lama la 2-3 zile.Stiu...e groaznic dar mi-e frica de durere. Poate am sa incerc epilarea definitiva dar la noi in RO cred ca-i si mai scumpa.Sau ma insel.De-ar fi doar 100 de E ar fi bine dar cred ca-i mai mult.

Mergi la inceput

Hai ca am mai citit una-alta... despre epilarea asa-zisa definitiva

Trebe sa mergi minim 6 sedinte... intre sedinte exista o perioada minima intre care nu te poti duci... de aprox. 4 sapt. (dupa caz)... deci in cel mai fericit caz, daca iti ajung cele 6 sedinte, dureaza cam 24 de luni sa scapi de parul nedorit, timp in care nu ai voie sa te epilezi nici cum ... iar de par nu scapi din prima... de-asta mergi 6 sedinte, la fiecare mai il rareste ...
Apoi, ca sa te epilezi pe picioare, inghinal, axial te costa aprox. 350 euro (daca am calulat corect) pe luna x 6 luni ... Doar inghinal este vreo 50 de euro/sedinta...
Apoi mergi la 6 - 12 luni (dupa caz) pentru intretinere... inca 1500 ron

Sunt si mai multe metode pt. epilare de lunga durata... la una dintre ele citeam ca pot ramane cicatrici daca nu este facuta corect Iar la firele deschise la culore cel putin la una dintre metode, n uare rezultat...
Nu sunt trecute in toate siteurile dezavantajele... asa ca nu stiu daca e valabil pt. toate, sau doar la ce am gasit eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu una folosesc aparatul de epilat si pot spune ca deja firele s-au subtiat si deja sunt mai rare.Sunt zone unde doare mai rau dar in mare parte nu prea mai simt nimic m-am obisnuit.Dar cum a mai spus cineva marea problema sunt firele crescute sub piele pentru care inca nu am gasit o solutie.
Eu auzisem ca la epilarea definitiva firele apar dupa cativa ani buni si sunt rare si f subtiri.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput