Burtici fericite de septembrie-octombrie (216)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Salutare fetele.

Imi primul rand vreau sa transmit felicitari tuturor proaspetelor mamicute si bun venit pe lume bebelasilor.
Nu am apucat sa citesc din urma deloc dar sper sa reusesc zilele astea.
Noi suntem binisor. Obositi la maxim dar fericiti. E greu cu doi copilasi dar si frumos. Robert a avut o reactie la bebe cum nu ne asteptam. Crize de nervi, de plans, istericale, agitatie la maxim. Dar acum vad ca incet incet isi revine. Bubulina noastra ziua nici nu stim ca e in casa. Mananca, doarme, pipi, caca. Atat. Dar noaptea e dezastru. Vrea sa manance si la o ora si numai sa suga. Am incercat sa ma mulg si sa-i dau din sticla dar o scuipa. Dar speram sa reusim cu somnul si noaptea pana la urma.
Multumesc mult ca m-ati trecut pe panoul de onoare. O mica precizare, numele e Alicia Andrea cu un singur e. Cand am plecat la spital am incercat sa trimit mesaj la Luci dar nu am reusit deloc. De asta nu am putut sa anunt in direct. Sper sa am timp sa povestesc si din timpul nasterii cate ceva. Nu a fost chiar ca o plimbare prin parc cum ma asteptam. A fost un pic mai greu si mai lung ca la primul copil. Dar asta pt ca am avut eu ghinion. Dar se uita toate. Cand iti ti minunea in brate se sterg toate. Sotul are ceva sechele dar uita si el .
Pup toata gasca si sper sa reusesc sa mai tin pasul cu voi.
O mie de pupici pt burtici, bebici si mamici.

(08.26.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

ANAMARIA FELICITARI PENTRU PRIMA LUNITA.cEAI EU II DAU BABYCALM CA A ZIS CA E PREA MICA PENTRU BABYDRINC.aSTA AM VRUT EU SA II DAU CA E MAI BUN PT COLICI.UNEORI DE MUSETEL CA SE CONSTIPA.II DAU CA 50 70 MLL PE ZI DEPINDE DE CE MUTRITE FACE SI CUM SE STRAMBA LA EL.DAR EU AM AUZIT CA LAPTELE DIN TITI TINE SI DE SETESI DACA NU ARE PROBLEME CU COLICI CONSTIPARE AI PUTEA SARI PESTE CEAI.INSA ASTEAPTA SI ALTE PARERI

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Vazut pozele minunatului viitor cretuliu Aidan!! Mangulico sa-ti traiasca!!! Nu fi necajita ca s-a zgariat. O sa vezi tu ce frumos o sa se faca in curand, mai ales ca are gene bune

Raluk Ma bucur ca vestile de la nenea dr sunt bune. Dar...cum adica...ai fost la monitorizare?? Ce este si gaselnita asta?? Ma duc si eu miercuri sa ma vada si iar trebuie sa urmaresc in detaliu fiecare chestiutza. Si...adica daca bebe imi arata fundul prin buric...aia e contractie?? Eu ma gandeam ca doar face misto de noi Moama, nimic nu stiu

Selenica frumusica...chiar ca Ebru se intrece pe ea insasi. 1,8 kg intr-o luna este de bine rau de tot!! S-o tina tot asa atat cat va fi nevoie. Ce bine de tine ca ai avut si-o sa ai ajutoare in continuare.

Adriana adevarul este ca nu mi-e frica de multe intr-atat de mult cat mi-e frica de reactia Andrei. Ea pare f concilianta si dornica sa ne inmultim...dar are cateodata cate-o reactie de-mi vine sa-mi smulg si cele 2-3 fire de par din cap. Dar...bucurosi le-om duce toate...

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 37+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna fetele!

Mi-e tare dor de voi dar inca nu imi pot intra in ritm sa pot sa recuperez si eu cate ceva.

Sunt destul de chiauna, dar nu din cauza bbelusei care este o minunatie de copil, e cuminte si frumoasa, mananca bine san si doar cateodata completare cu formula, doarme de rupe, singura problema este cu kk, deja nu mai stiu ce sa fac...dar sper in continuare sa ne reglam. Cred ca maine voi incerca si cu ceau de musetel, ca sincer nu vreau sa o invat cu supozitor de pe acum. Nu prea scoatem aerul dupa ce papam, am incercat toate variantele si nu vrea, sa speram ca este ea mai speciala si ca nu o sa suferim mai tarziu de colici.

Eu sunt ok, mi-am revenit minunat dupa cezariana, operatia aproape ca nu se mai vede, acum mai am de lupta cu burta, vergeturile si kilogramele multe.

Abia astept sa pot iesi cu minunea mea afara, sa mai creasca putintel ca nu mai am rabdare.

Va pup pe toate si va doresc nasteri usoare si bbelusi sanatosi.

Aveti ceva poze la semnatura!

-----------------------------------------------------------------
Aexandra fericita de ALESSIA ZEINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Anamaria multumesc mult . La multe lunite si la multi ani!!! . Si felicitari pentru vestile bune de la doctor! Cand vad numele puiului tau imi amintesc cat mi-ar placea si mie langa Alexandru sa fie Cristian, suna asa de bine... Dar pe fostul iubit il chema Cristian, asa ca nici mie nu mi-ar placea sa-i acord atata onoare, ca s-ar umfla in pene, dar nici macar nu m-as gandi sa-i propun sotului asa ceva .

Adriana bine ati revenit! . Imi pare rau pentru problemele cu Robert, cu acomodarea. Dar important e ca mesajul tau emana fericire! M-ai distrat cu sotul ca a ramas cu sechele , abia astept sa ne povestesti cum a fost!

Liliana pai de ce te superi, daca nu doare? Ca eu demult tot citeam de braxton hicks astea ca sunt bune ca pregatesc uterul pentru nastere si eram nervoasa ca nu le am. Si mai ales ca zicea si tipa din filmul laugh and learn ca e un semn premergator, si eu credeam ca nu-l am . Deci e de bine... Sa explic mai bine: la mine cand pare ca se misca putin, si mai scoate un cot, si un fund asa o secunda doua, erau miscari. Dar cand aveam impresia ca a ramas asa cu fundul ori in coastele mele, ori burta mutata de tot intr-o parte, apareau acolo la monitorizare ca ar fi contractii. Stiu eu acuma?

Monitorizare e un aparat care masoara pulsul bebeului si se pare ca si contractiile. Iti pune doi electrozi pe burta, unul in dreptul inimii bebeului, altul mai sus, la capatul de sus al uterului, sa vada probabil contractiile. Si mie imi dau o chestie cu buton, sa apas daca simt miscari ale bebeului, ca atunci ei considera ca e normal cand se misca sa ii creasca bataile de la 140 la 160 sa zic. Pe mine m-a pus prima data acu 2 saptamani, la 36 de saptamani, si azi, la 38. Si asta o sa ni-l puna si in timpul travaliului, sa vada cum e bebe.

Alex si noua ne e dor de tine! Uite ca ai numai vesti bune! Lasa tu vergeturile si kilogramele pana peste cateva luni! Sa nici nu indraznesti sa te gandesti acum la asa ceva. Aminteste-ti cat plangeai pe aici de dorul printesei, de-abia asteptai sa o vezi. Mai stii? Ei, acum ai minunea langa tine! Ce frumoase sunteti amandoua! Si uite ca acuma e plin de viata patutul pe care ni l-ai aratat de curand cum ai amenajat camera! iti vine sa crezi?

Am pus poze de azi aici

37+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Raluk Cred ca astia de-aici de la est ori unt nepriceputi, ori nu-si dau interesul. N-am auzit de-asa ceva...dar o sa vad si eu ce imi va spune miercuri.
Ce m-as face eu fara voi, fetelor??

Ma uit si eu la pozele voastre si ma minunez
Alex Uite cum s-a populat patutul vostru, dintr-odata!! Iar tu arati atat de...proaspata!! Ai timp sa lupti cu ce vrei tu... si cu kg si cu vergeturi si cu toate...deocamdata trebuie sa te focusezi pe micuta printesa.

Raluk Te invidiez pai vreau si eu la curte, intre tufe de trandafiri, sa stau asa si sa lancezesc...si soarele sa ma bata fix in cap!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 37+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Bonne soire dragelor, de la o mamica terminata psihic.
Bebele meu atomic mi-a urlat azi de la ora 11 cand ne-am trezit (dupe ce a dormit TOATA noaptea cuminte) pana la ora 9 jumate cand a reusit tati sa-l adoarma. NU a vrut sa puna geana pe geana neam, n-a vrut nici in nici in cap. Am zis ca sun la salvare ca nu mai stiam ce sa-i fac. MI se rupea sufletul de el cat a putut sa planga .
MArog, exagerez putin (dar doar putin) ca de dimineata a fost cumintel, mi-a si zambit constient, ma strambam la el si el zambea , m-am topit toata... dar ce a urmat a fost de cosmar

Maria vaszut pozici de somnoric frumos si buzat. Este SUPERB. Sa va traiasca, sa fie sanatos .

Selen si anamaria, felicitari pentru vestile bune de la pediatru.

Anamaria La multe lunite pt Cristian Alexandru

CE sa va mai spun in rest.. ca nici nu mai stiu, sunt varza totala.

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Raluk Te invidiez pai vreau si eu la curte, intre tufe de trandafiri, sa stau asa si sa lancezesc...si soarele sa ma bata fix in cap!

Recunosc ca atunci cand vad ca la altii e soare si la mine ploua mor de invidie si ma apuca o pofta de soare, de lumina, de caldura... pofta pe care nu mi-o pot satisface

Mergi la inceput

Vai, Moni acuma imi imaginez ca si sa planga un minut as fi disperata, d-apoi cum povestiti voi pe aici...

Sa treaca repede !

Mergi la inceput

Fetelor, eu va las incet, ma pun la tv. De vreo zi-doua ma dor ligamentele de la uter si cand ma intorc in pat, si la orice miscare... e mai iesita in afara parca burtica si am impresia ca port dupa mine mai multa greutate, daca a iesit asa in afara. Stiu eu ce-i acolo?

Va doresc o noapte linistita. Maine voi fi curioasa toata ziua

Mergi la inceput